Ajándékcsomag imádott hölgyeknek 5 szolgáltatással - kozmetika, szemöldökszedés-festés és masszázs!

Kényeztesd a női családtagokat ezzel a komplett testet-lelket szépítő csomaggal. 6 szolgáltatás egy csomagban! Komplett arcfiatalítás gyémántfejes mikrodermabárzióval, mezoterápiával, arcmasszázzsal, szemöldökszedéssel és téli feltöltő relaxációs mézes masszázs 90 percben... Csak 5.790 Ft!
Ár:5.790Ft26.600 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
79% kedvezmény
26.600 Ft
79%
20.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.02.20. - 2017.05.22

Kényeztető szépségcsomag kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: gyémántfejes mikrodermabráziós arckezelés, mezoterápiával, arcmasszázzsal, szemöldök-szedéssel és kényeztető mézes masszázs 90 percben. 
  • A mikrodermabrázió a bőrfiatalítás legmodernebb módja, bőrregeneráló, bőrfiatalító,fájdalommentes és azonnali hatású.
  • Alapelve, hogy a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatal hámréteg képzésére készteti a bőrt.
  • A tű nélküli mezoterápia nagyszerű alternatívája lehet a komolyabb plasztikai beavatkozásoknak, hiszen segítségével műtét nélkül érhető el az arcbőr minőségének látványos javulása!
  • A masszázshoz mézes olajat használunk. Ha nem szeretnél mézes olajat, akkor aloe verás olajat is választhatsz.
  • A masszázs oldja az izomfeszülést, csökkenti az izomfájdalmakat, oldja a stresszt, javítja a vér-és nyirokkeringést és segít a fejfájások gyakoriságát is csökkenteni.
  • A kupon 2017. május 22-ig használható fel.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni elsődlegesen email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges. A +36-20/220-7001-es számon csak korlátozottan értek el minket.
  • Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak!
  • Több db kupont használhatsz fel saját részre, de vásárolhatsz ajándékba is!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Az 1 hét garancia a körömépítésre vonatkozó minőségbiztosítást jelenti. Vagyis garantáljuk, hogy körmöd professzionális módon lesz felépítve és nem fog leválni, felhólyagosodni. A garancia nem vonatkozik a letört körmökre, ami otthoni munka, vagy egyéb körülmény között keletkezett.
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legfeljebb 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Max. 10 perc késést tudunk elfogadni! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.
  • Kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Ismét elmondhatom, hogy Vivien jól végzi a munkáját, kellemes beszélgető társ IS, talán a nyakszirtnél erősíthetné a masszírozást. Egyébként kozmetikusként csak ajánlani tudom! Bné Loósy Erzsébet"
Baranyayné Loósy Erzsébet

Kényeztető szépségcsomag kuponunk leírása

Ragyogj tetőtől talpig!

Biztosan nagyon fontosnak tartod, hogy az év minden napján ugyanúgy tündökölj, ezért most egy olyan csomagot ajánlunk figyelmedbe, amelynek biztosan nagyon fogsz örülni!

A mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió egy olyan folyamat, mely során az elhalt szaruréteget enyhe csiszolással részben vagy egészében eltávolítják. A kezelést a szervezet enyhe sérülésként érzékeli, így igyekszik az elvesztett sejteket új, egészséges sejtekkel pótolni. A kezelés sérült bőr, valamint a bőrön található hegek és májfoltok eltávolítására is használható.
A folyamat fájdalommentes és érzéstelenítés nélkül végezhető.

Szépségápolási csomag

A mezoterápiás kezelés,

egy olyan eljárás, amely során az elektromágneses hullámok virtuális nyílásokat hoznak létre a bőr felszíntől a mélyebb rétegek felé, amelyeken keresztül felszívódik a hatóanyag és egyenesen a bőr sejtjeibe jut - épp oda, ahol hatniuk kell. Ezért érhetünk el valóban látványos szép eredményeket a különböző kezeléseknél. A mezoterápia jól alkalmazható antiaging-, és hajkezeléseknél, pigmentfolt halványításnál, de szemkörnyék kezelésnél is!

A beavatkozás allergia- és mellékhatás mentes, amely során analitikai tisztaságú, steril és bőrbarát anyagok jutnak egyenesen a sejtekbe.

A kezelés hatására a bőr új, rugalmasabb kollagén rostokat képez, így a kezelt bőr teljesen átépül, hatására egy fiatalosabb, üdébb és feszesebb bőrfelület jön létre. Az eljárás során nem jut be semmiféle mesterséges hatóanyag a bőrbe, nem történik szúrás. Ott fejtik ki hatását, ahol szükség van rá és a bőr sejtjei azonnal elkezdik a szérumok hasznosítását, arcfiatalítás, nyak-, dekoltázskezelés, során. 

És itt még koránt sincs vége! Az ajánlatunk része még egy kényeztető mézes masszázs is 90 percben, plusz szemöldökszedést! 

A mézes olajat mindenkinek ajánljuk, hiszen segíti a méregtelenítést, emellett értékes tápanyagokkal látja el a bőrödet. Édes illatával pedig a kellemes, téli estéket idézi fel benned. Ha netán nem szeretnél mézes olajat, akkor természetesen választhatsz nyugtató levendulát vagy illatanyag mentes, gyulladáscsökkentő aloe verát is.

A kezelést megkoronázza egy kényeztető arcmasszázs és, hogy tökéletes legyen a megjelenésed még a szemöldöködet is formára igazítják!

A Diamond Szépségszalon kellemes, igényes környezetben vár Téged is! 

Szépségszalon belső

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk! 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Vákuummasszázs 60 percben + 60 perc ananász, levendula vagy kókuszolajos svédmasszázzsal, Oktogonnál
13.690 Ft kupon ár helyett MA csak 12.290 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu