Agyaggalamb, avagy koronglövészet 50 lövéssel, lőállás díjjal, oktatással a Duna Lövész SE lőterén!

  • Nem volt még igazi fegyver a kezedben? Esetleg volt, de szívesen kipróbálnád ügyességedet éles lövészeten?
  • A Duna Lövész SE lehetőséget nyújt neked erre, hiszen ráckevei lőterükön agyaggalamb lövészeten vehetsz részt kuponunkkal!
  • Nagyszerű élmény, kiváló csapatépítési lehetőség, ajándéknak is tökéletes hölgyeknek és férfiaknak egyaránt! Vedd meg most csupán 11.900 Ft-ért!
Ár:11.900Ft17.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
30% kedvezmény
17.000 Ft
30%
5.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.06.20. - 2020.09.30

Agyaggalamb lövészet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Agyaggalamb lövészet 50 lövéssel, továbbá lőállásdíj, fülvédő használat és oktatás.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.06.20. - 2020.09.30 között

  • Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!
  • Bármennyi kupon vásárolható saját részre, illetve ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!

BEJELENTKEZÉS:

Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon:

Holler Mátyás: +36-20/266-6345

A helyszínen kötelező fegyverhasználati- és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted kézbe a fegyvereket!

Felárak, opciók

A lövésszám bővíthető helyszíni felár ellenében.

További információk

  • Ha még nem lőttél éles fegyverrel, most biztonságos körülmények között kipróbálhatod ezt, ha pedig lőttél már, biztosan szívesen átélnéd újra az óriási élményt! Kalandvágyó hölgyeknek és férfiaknak ajándékként is tökéletes!
  • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 percre, Ráckevén!

5 fő felett lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra (alapanyagot, eszközöket nektek kell vinni) a tűzrakó hely adott kizárólag. Emellett sátrazni is tudtok a lőtér melletti mezőn.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda – vasárnap: 09:00 – 18:00 (évszaktól függően sötétedésig)
Szolgáltatás helye
2300 Ráckeve Újhegy Lőtér

Videó

Agyaggalamb lövészet kuponunk leírása

Lőttél már mozgó célpontra?

A baráti körben legendásan biztos kezűként tartanak nyilván? Dartsban, biliárdban és más kocsmasportban már senki nem mer ellened kiállni? Akkor ideje egy másik szintre lépni, és egy új területen kipróbálnod magadat! Teszteld ügyességedet egy igazi fegyverrel, egy izgalmas agyaggalamb lövészeten!

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A Duna Lövész SE jóvoltából igazi agyaggalamb lövészeten, másnéven koronglövészeten vehetsz részt, ahol bebizonyíthatod, hogy mennyire biztos a kezed, mennyire jó a szem-kéz koordinációd és milyen gyors a reakcióidőd! Hiszen a felröppenő korongot mindössze pár másodpercig lehet leradírozni az égboltról, ha ebben a kis időben nem sikerül, elbúcsúzhatsz tőle.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Kiváló lehetőség, ha a szabad ég alatt, festői, erdős környezetben a friss levegőn töltenél pár órát egy igazán aktív kikapcsolódással. A Duna Lövész SE kiépített és biztonságos lőtérrel, képzett lövészetvezetőkkel és oktatással vár, és mindent megtesznek azért, hogy már egy alkalom után is te légy az agyaggalambok réme!

Szép környezetben ismerkedhetsz a lövészettel

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A Duna Lövész SE ráckevei lőterén zöld környezetben, több hektáros területen fekvő lőtér vár rendezett körülményekkel, egymástól elválasztott lövész állomásokkal, felkészült lövészetvezetőkkel. Két lövés között akár szusszanhatsz is egyet az árnyékos padokon, asztalok mellett.

Ha 5 fővel érkeztek, a lövészeten túl akár bográcsozásra, szalonnasütésre is van lehetőség, hiszen a tűzrakóhely adott, már csak egy bográcsot kell vinnetek igényetek szerint. Sátorozni is lehet közvetlenül a lőtér mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ha aktív kikapcsolódást keresel, valami igazán nem mindennapos élményt, akkor az agyaggalamb lövészetet neked találták ki. Vásárolj nagy kedvezménnyel kupont, és használd ki a lehetőséget Te magad, vagy lepj meg vele valakit, és szerezz az illetőnek örök élményt!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu