Adj tartós színt szemöldöködnek-pilláidnak festéssel és búcsúzz a szemráncoktól RF kezeléssel!

Avatar Szépségszalon | Budapest, XI. ker.
Ápold és szépítsd szemkörnyékedet minden szinten! Rádiófrekvenciás ránctalanítás révén elbúcsúzhatsz az apró szarkalábaktól, míg tartós festéssel szép és hosszan tartó színt adhatsz szempilláidnak, szemöldöködnek. Szemöldököd szálait formára is szedik az Avatar Szépségszalonban (XI. kerület), hogy maximálisan ápolt légy! Vedd meg most nagy kedvezménnyel, mindössze 1.990 Ft-ért!
Ár:1.990Ft7.300 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
73% kedvezmény
7.300 Ft
73%
5.310 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.25. - 2016.04.15

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon révén rádiófrekvenciás szemránc kezelést kapsz, továbbá tartós szempilla és szemöldök festést vehetsz igénybe szemöldök formázással együtt.
  • A rádiófrekvencia fájdalommentesen fiatalítja a bőrt,  a mély rétegekben serkentve a kollagén termelődést!
  • Nincs szükség sebészi beavatkozásra, tűkre, heget hagyó kezelésekre.
  • A tartós szemöldök és szempilla festés szép színt garantál akár 4-6 héten keresztül!
  • Szemöldököd ápoltságáról formázás gondoskodik!
  • Előzetes bőrpróba az esetleges túlérzékenység felderítésére, viszont a széles skáláról biztosan találnak megfelelő festéket számodra is!
  • Kiváló ajándék ötlet! Lepd meg vele szeretteidet!
  • A kupont 2016. április 15-ig válthatod be.
  • A kupon felhasználásához jelentkezz be telefonon a +36-70/369-4342 számon.
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
  • Bármennyi kupon vásárolható!
  • Lefoglalt időpont lemondása vagy módosítása minimum 24 órával az időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben az alkalom elveszik!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő 12-20 Kedd 8-18 Szerda 9-20 Csütörtök 8-16 Péntek 9-20 Szombat 8-14 (Csak páros heteken!)
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók Béla út 66., fszt.7. Kapucsengő: 55

Kuponunk leírása

A tükörbe nézve elkomorodsz. De sajnos ez csak még jobban kiemeli azt a pár ráncot, ami megjelent a szemeid környékén. Valamint tenned kell ellenük! Az Avatar Szépségszalonban van ellenszer a szarkalábak ellen, és ráadásként a szemöldököd és szempillád tartós festéséről is gondoskodnak, hogy a szempillaspirálozás gondjaitól is megszabadulj!

Szemkörnyéki ráncaid eltüntetéséről modern rádiófrekvenciás technológia gondoskodik majd. A szépségiparnak már minden területén használják, hiszen kiváló eredményeket garantál bőrfiatalításban, bőrhibák eltüntetésében, narancsbőr kezelésben, sőt, fogyasztásban, alakformálásban is. Hatalmas előnye, hogy feleslegessé teszi a sebészi beavatkozást, vagy a tűkkel történő hatóanyag bevitelt, így fájdalom és hegek nélkül fiatalodhatsz. A rádiófrekvencia akadály nélkül jut át a bőr felszínén, és a mélyebb rétegekben képes kifejteni áldásos hatását: feszesíti a bőr rostjait, és serkenti a kollagén termelődését, amely a bőr újraépítéséért, regenerációjáért felel. A bőr ennek révén heteken át fiatalodik, és pár hét múlva éri el a hatásmaximumot. Sima, bársonyos, ráncnélküli lesz: szó szerint megfiatalodik!

A ránctalanítás mellett tartós szempilla és szemöldök festéssel bő egy hónapig élénk, erős szín emelheti szemeid fényét. Persze a festéket úgy választhatod ki a kozmetikusoddal egyetértésben, hogy harmonizáljon hajad színével, szemeiddel, ahogy csak szeretnéd! A szempilla festése nem csupán a spirálozás kellemetlenségeitől szabadít meg, de tekinteted is sokkal csábosabb lesz, hiszen a festéssel nagyobbnak tűnnek majd szemeid, mégis természetesek hatással. Nem kell aggódnod festék allergia miatt sem, hiszen a festéket előpróbálják majd, így időben kiderül, ha esetleg túlérzékeny lennél valamilyen anyagra, és választhatsz másik festéket!

A szemöldöködet formázzák is, hogy ezzel se neked kelljen bajlódnod otthon, tükörből csipeszelgetve, és ezzel sem lesz gondod hetekig. Szépséges szemeid pedig végre olyan keretet kapnak, amilyet már régóta megérdemeltek!

Ránctalanítsd szemeid környékét és festesd szemöldöködet és szempilláidat tartós festékkel, amihez szemöldököd formázása is dukál az Avatar Szépségszalonban! Kattints, és vásárolj nagy kedvezményre jogosító kupont!

Böngészd a DD ajánlatát a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon, ahol további kedvezményekről, nyereményekről és érdekes hírekről értesülhetsz minden nap. Spórolj, vásárolj, lájkolj :)!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu