A tökéletes test titka! Body Wrapping komplex kézi testkezelés 3x90 percben

5/5Purestyle Beauty | Budapest, VI. ker.

Sokan azt hiszik, lehetetlen leszámolni a narancsbőrrel és a plusz súllyal, pláne különböző kezelésekkel. Téves! A modern tudománnyal már szinte minden kivitelezhető, ilyen például az álomalak elérése. Az R4U Stúdió egy komplex kézi testkezelést biztosít Neked, ahol elérheted a kívánt alakot cellulit masszázzsal, köpölyözéssel, thermo krémmel, tekercseléssel 3 alkalommal csak 17.990 Ft-ért!

Ár:17.990Ft34.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
49% kedvezmény
34.990 Ft
49%
17.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.05.08. - 2018.08.15

Alakformáló csomag kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Body Wrapping komplex kézi testkezelés 3 alkalommal.

1 alkalom 90 perc, amely tartalma:

  • cellulit masszázs,
  • thermo krém,
  • tekercselés,
  • közben váll és fejmasszázs,
  • köpölyözés.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.05.08. - 2018.08.15 között

FONTOS: Az ajánlat kizárólag a szalon ÚJ vendégeire vonatkozik, a régi vásárlóknak a szolgáltató más kedvezményekkel kedveskedik.

  • A kupon lejáratáig elegendő az első alkalmat felhasználni, a továbbiakról egyeztess a szolgáltatóval!
  • Előzetes bejelentkezéshez hívd a +36-30/599-6949-es telefonszámot!

A STÚDIÓ CÍME:

1065, Budapest, Révay köz 1. - fél emelet 3-as ajtó a kapucsengőn az R4U felirat szerepel (Az M3-as metró vonalán, az Arány János utcai megállótól 2-3 percre)

Itt megtekintheted partnerünk Facebook oldalát is.

NYITVATARTÁS:

Kedd, Szerda, Csütörtök 10-21-ig

ELLENJAVALLATOK:

A masszázs nem vehető igénybe terhesség, daganatos vagy fertőző betegségek, trombózis és más keringési rendellenességek esetén. 
Továbbá a masszázs nem vehető igénybe a testen található egyéb kiütések, bőrsérülések esetén sem.
Fontos az ápolt tiszta bőr, ellenkező esetben a szolgáltatás nem vehető igénybe. További ellenjavallatokról érdeklődj a szolgáltatónál!

További információk

FONTOS! A megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék fogyasztás hiányában, az eredmény elmaradhat!

Ezzel a kezelés csomaggal megszabadíthatod tested a méreganyagoktól, és még akár centik is lemehetnek.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás legkésőbb a foglalás előtt 24 órával történhet, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Késés esetén a kezelések időtartama lerövidül, mivel az időben érkező vendégeket nem áll módunkban megvárakoztatni. Azon kezelések esetén, ahol nem lehetséges az időtartamot csökkenteni az alkalom felhasználtnak minősül. Megértésüket köszönjük!

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Szo 8.00-20.00
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Révay köz 1.
Fél emelet 3-as ajtó

Purestyle Beauty értékelése

★★★★★
★★★★★
"Igényes hely, ügyes fodrász :)"
Szórád Éva

Alakformáló csomag kuponunk leírása

A Neked való alakformáló csomag!

Ne legyél szkeptikus az alakformáló kezelésekkel szemben, hiszen több elégedett ember, és rengeteg klinikai eredmény áll a hátterükben. A zsír leolvasztható a testről, a cellulitot képző méreganyagokat pedig el lehet távolítani a szervezetből. Az R4U Stúdióban teljes körű alakformáló csomagjában mindent megtalálsz, ami egyszerűen segít hozzá a tökéletes alakhoz!

A DiamondDeal ajánlata: Body Wrapping komplex kézi testkezelés választható alkalommal.

Bomba alak az R4U Stúdió kezelési bérletével, amit kedvezményesen vehetsz meg DiamondDeal kuponnal!

 Mi is az a Body Wapping?

A Body Wapping a DCT (Differenciált Cellulit Terápia) legfontosabb alappillére. A kezelés fóliaöltözetben történik, ami után nem csak a kedved és a közérzeted lesz jobb, de akár centiket is fogyhatsz a kezelés alatt! A kezelés látványosságát tudományos kísérlet is igazolja.

A módszer két fontos tényezője:

1. A bőrt egy nagyon értékes, speciális aromaterápiás készítménnyel kenik be, amely tele van természetes hatóanyagokkal pl.: fahéj, tengeri alga, ginkgo ill, haladóknak pedig chili paprika.

2. A fólia fontossága! Az otthon használt fóliának semmi köze a kezelés során alkalmazotthoz. Egy speciális, vecicilinből készült fólia használatos, ami semmivel össze nem téveszthető.

R4U Stúdió

Így néz ki egy alkalom az R4U-ban:

  • Cellulit masszázs

A cellulit masszázs lényege, hogy a felhalmozódott méreganyagokat, amelyek betokosodva a gödröcskéket okozzák a bőrödben narancsbőrként kimasszírozzák, és a salakanyaggal együtt a véráramba kerüljön, hogy kiürüljön a szervezetedből. A bőr így ismét sima és feszes lehet.

  • Thermo krém

A Thermo krémnek nagyon fontos szerepe van, a benne lévő hatóanyagok miatt, ugyanis élénkítik a sejtek működését, és elősegíti a zsírtartalékok felégetését, hogy a fogyás jobban menjen.

  • Tekercselés

A testtekercselés speciális anyaggal történik, amely enyhe nyomás segítségével kivezeti a méreganyagokat a szervezetből. Nem sima, hanem aromaterápiás testtekercselésben részesülhetsz, amely algás fahéjjal történik. A tekercselés az egyik leggyakoribb fogyasztó kezelés, nem véletlenül!

  • Közben váll és fejmasszázs

Hogy ne csak fizikailag, de lelkileg is rendbe tegyenek, a kezelés közben nyugtató, pihentető váll és fej masszázst kapsz, hogy elengedd a mindennapos stresszt!

  • Köpölyözés

A kezelés közben felmelegített speciális üvegharangot húznak végig a problémás testrészeiden, amely a vákuumos szívó hatás miatt beszippantja a bőrt. Ennek hatására a nyirokkeringési folyamatok felgyorsulnak és beindul a méregtelenítés, kitisztulnak szervezetünkből a salakanyagok. A kezelt területen a kapillárisok kitágulnak, ez lehetővé teszi a friss vér és oxigén beáramlását. Ezt a módszert évszázadok óta használják méregtelenítésre. Rendkívül egészséges, nem csak fogyás szempontjából!

R4U Stúdió

Mint minden fogyasztó kezelés, ez is akkor hatásos, ha kúra szerűen végezzük, így a leglátványosabb eredmény elérése érdekében érdemes megvenned a 6 alkalmas bérletet. Vedd meg még ma a Megveszem gombra kattintva, és fogyj játszva, szenvedés és koplalás nélkül - hihetetlen kedvezménnyel a DiamondDeal-el!

Tetszik az ajánlat? Spórolj és lájkold a DD-t a Facebookon is, hiszen közel 300.000-en rajonganak érte. Csatlakozz te is és értesülj elsőként a csillogó kedvezményekről, mert a rendkívüli kedvezményeket a DiamondDeal lecsiszolja neked! Lájk! 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu