A&O Hotels Bécs - 3 nap 2 éjszaka svédasztalos reggelivel 2 felnőtt és 2 gyermek részére

  • Bécs hangulata télen-nyáron utánozhatatlan, kihagyhatatlan. Tapasztaljátok meg ti is, az egész családdal.
  • A&O Hotels Bécs, 2 választható helyen is kényelmes szállást biztosítanak az egész család számára, svédasztalos reggelivel együtt.
Ár:35.990Ft78.200 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
78.200 Ft
54%
42.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.08.12. - 2020.10.01

Bécsi szállás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

A&O Hotels Bécs - 3 nap /2 éjszaka, 2 felnőtt és 2 gyermek részére az alábbiak szerint:

  • 2 éjszaka kétágyas szobában 2 fő részére 
  • 2x svédasztalos reggeli 2 fő részére
  • 2 gyermek 18 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető
  • Ingyenes internet elérhetőség.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.08.12. - 2020.10.01 között

A Diamond Deal-től kapott kupont, szállodavoucherre kell váltania a kupon érvényességi időn  belül  a http://regisztracio.szallodavoucher.com oldalon található űrlap kitöltésével 

Az így kapott voucher a 2021.12.31-ig érvényes és szabadon átruházható.

FONTOS! Foglalni csak a regisztrációt követően a partnerünktől emailben kapott voucherrel lehetséges, e nélkül a kupon nem érvényes!

 

Felárak, opciók

  • Egyes városokban idegenforgalmi adó fizetése kötelező a helyszínen, mely városonként eltérő lehet.
  • Reggeli: 6 éves kor alatt ingyenes, 6 éves kor felett 50% kedvezmény a reggeli teljese árából (kb. 4 EUR/gyerek/éj). A pontos árakról a szálláshelyen tudsz tájékozódni.

További információk

  • Az utazást egyénileg szükséges megoldani.
  • Felhívjuk a figyelmét, hogy a szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre. Annak ellenére, hogy más foglalási platformokon még találhat szabad szobát bizonyos dátumokra, előfordulhat, hogy ugyanarra az időpontra a szálloda már nem tud a voucherrel szobát biztosítani.

Lemondási feltételek

Meglévő, visszaigazolt foglalás lemondása vagy módosítása a foglalt időpont előtt legkésőbb 48 órával lehetséges, közvetlenül a szállodánál. Szabadon át is ruházhatod a már voucherre váltott kuponodat, a lemondási határidőn belül, különben a kupon felhasználtnak minősül.

Szolgáltatás helye
1145 Budapest, Szugló u. 54.

Bécsi szállás kuponunk leírása

Ízelítőként, Bécsről

Hogyha elszántátok magatokat, hogy felkerekednétek egy olyan útra, mely már elég távol van otthonotoktól ahhoz, hogy utazásnak minősüljön, de elég közel néhány napos kiruccanáshoz, Bécs egy igazi főnyeremény lehet számotokra!

A város

Bécs városa rengeteg látnivalót kínál az idelátogató vendégek számára. A Schönnbrunni kastély gyönyörű parkjában egész napos sétát tehetünk. Érdemes körbejárni az állatkertet, a labirintust és a Gloriette-re is érdemes felmászni, ahonnan nagyon szép kilátásban lehet részünk. A belvárosban is temérdek látnivaló található.

Hatalmas területe magába foglalja a Belváros délnyugati részét. Legkésőbb épült és leglátványosabb része a Neue Burg. A Hofburgban található többek között a Sissy múzeum és a Nemzeti Könyvtár is. Érdemes még megtekinteni az egymással szemben található Kunsthistorisches és Naturhistoriches múzeumot. A Stephansdom a Stephansplatzon található. A templomot keletre tájolták, főbejárata az „Óriáskapu” (Riesentor) a késő román kőfaragó művészet egyik legszebb emléke, részleteiben és kialakításában a vas megyei jáki templom kapuzatához hasonlítható.

Bécs egyik jellegzetessége a fiáker, azaz lovaskocsi, melyeken utazva bejárhatjuk Bécs nevezetességeit, de gyalog is felkereshetjük azokat. Az 1896-ban átadott Állami Operaház a világ egyik legjelentősebb operaházai közé tartozik. A Hofburg a XIII. századtól az osztrák uralkodók otthona volt.

Innen a Kärntner, majd a Mariahilfer Straßén végigsétálva végignézhetjük a különböző butikok és üzletek kirakatait. Nagy élményt nyújthat még a Prater, a bécsi vidámpark is. Ha erre járunk mindenképp üljünk fel az óriáskerékre, melyből csodálatos kilátás nyílik a városra.

A&O Wien Stadthalle

Az A&O Wien 2009 januárjában nyitotta meg kapuit. A patinás, történelmi épület rendkívül sokszínű: pincéjében hangulatos bár található, de rendelkezik egy tágas, kényelmes könyvtárral is. A Westbahnhof és a történelmi belváros közelében helyezkedik el, így könnyen elérhető bármilyen járművel. Modern stílusú szobái mellett biztosítja a kikapcsolódást sörkertjével és könyvtárával is, de Bécs legfontosabb nevezetességei, így a Stephansdom és a Bécsi Szépművészeti Múzeum is a közelben van. Saját parkolóval is rendelkezik.


A&O Wien Hauptbahnhof

2013 márciusában nyílt meg, és várja vendégeit egyágyas, kétágyas és családi szobáival. Mindössze 100 méterre található a jövőbeli vonatállomástól, a munkálatokat 2015-re fejezik be. Könnyen megközelíthető bármilyen járművel. A hely különlegessége az “All you can eat” reggeli és a csodálatos kilátást nyújtó tetőtéri SkyBar. A Stephansdom és a múzeum negyed is a közelben van, így ideális kiindulópont egy bécsi felfedezőúthoz.

Érdemes Bécsbe ellátogatnotok, hogyha szeretitek a tartalmas napokat, vásároljatok kedvezményes DD kupont, hogy pazar szálláshelyetek is legyen!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu