A legjobb ajándék ötlet! - Valentin-napi fotózás a Blende Fotótól Budapesten!

5/5Blende Fotó - gabor* photography | Budapest, VIII. ker.
  • Lepd meg párodat egy pezsgős-szerelmes Valentin-napi fotózással!
  • Ha egy igazán különleges ajándékot adnál szerelmednek, vagy csak szimplán új kedvenc közös fotókkal büszkélkednél szeretteiddel, a lehető legjobb ajánlatra bukkantál rá!
  • Valentin napi fotózás 50 000 Ft értékben 14 900 Ft-ért a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-tól!
Ár:14.900Ft50.000 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
71% kedvezmény
50.000 Ft
71%
35.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.01.26. - 2023.04.26

Pezsgős Valentin-napi fotózás Blende Fotó kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Legfeljebb 6 fő részére szóló kupon, amelynek tartalma egy fotózás választható helyszínnel.

  • A fotós csomag alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazási költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők.
  • 30-50 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várunk.
  • 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálnak.
  • Budapest szerte több kerületben, főképp a belső kerületekben találhatóak a választható műtermek, melyekről legyen szíves előre érdeklődni egyeztetés céljából. A fotós saját műteremmel is rendelkezik a VIII. Kerületben.
  • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható. (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama sport)
  • A pezsgős fotózás választása esetén az ital árát a szolgáltató állja.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.01.26. - 2023.04.26 között

BEJELENTKEZÉS

FIGYELEM! Időpont foglalást kizárólag érvényes kuponkóddal és a részvételi díj rendezésével steinerg@gaborphotography.hu e-mail címen fogadják el.

Ajándékutalványt kizárólag érvényes kuponkóddal / a részvételi díj rendezésével ellenében állítanak ki. Az ajándékutalvány fél éven belül használható fel.

Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várnak.

Felárak, opciók

Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont foglalás.

További információk

  • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében, a teljes részvételi díj rendezése után állítunk ki. Az ajándékutalvány alapesetben fél éven belül használható fel.
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • Házi kedvenceidet is szívesen látják, de műtermi foglalás esetén ezt az adott műterem szabályzata határozza meg.
  • Műtermi fotózás esetén a háttér megrongálásának vagy bármi más kárnakaköltsége a megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg..
  • A szolgáltatás további részletei tekintetében a szolgáltató honlapján megtalálható Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) az irányadók.

Lemondási feltételek

Időpont lemondásra vagy módosításra 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan a +36-30/680-0861 telefonszámon. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (ha értesíted róla a szolgáltatót).

Műterem foglalás esetén a lemondási díj az adott műterem szabályzata szerint alakul.

★★★★★
★★★★★
4 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Páva utca
★★★★★
★★★★★
"Jó képek, minden rendben volt."
Bartus Ádám

Pezsgős Valentin-napi fotózás Blende Fotó kuponunk leírása

A tökéletes ajándék ötlet Valentin-napra!

A szerelmesek mindig örömmel készítenek közös fotókat vagy szívesen lepik meg párjukat egy jól sikerült – akár erotikus – sorozattal.  Kiváló választás ezért egy hangulatos műtermi vagy szabadtéri fotózás, kellékekkel és egy pohár pezsgővel, a szerelem ünnepén.

Ha tetszik az ötlet, hozd el párodat, és fotózás közben akár a kezét is megkérheted ... Hidd el, óriási meglepetés lesz, ha a szervezést titokban végzed. Tapasztalat! Ha pedig fotóiddal lepnéd meg őt, hozd el kedvenc ruhádat, fehérneműdet, és készíts párodnak albumot a remek képekből. A fotókat vagy azok egy részét, akár magad is elkészítheted, szakértő segítséggel, saját vagy kölcsönzött kamerával, de ha kívánod, magatokra is maradhattok a fotózás idejére.

A 45-50 perces fotózásról legalább 100 képet kaptok, amelyből 16 általatok kiválasztottat retusálunk is. Mindeközben átöltözésre is van lehetőség.

Éééés ... ha barátaitokat szeretnétek a fotózással meglepni, személyre szóló ajándékutalványt készítünk Nektek. A sikerben biztosak lehettek!

További információk eléréséhez:

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Online arc-, nyak- és dekoltázs masszázs tanfolyam a Bessimeon Központ által
25.500 Ft kupon ár helyett MA csak 22.950 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu