90 perces csoki-marcipános páros masszázs Budapesten +2 óra wellness használat pezsgővel, csokival

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.

Lépjetek be az édes mennyország kapuján! 90 perc Dolce Vita, csokoládés-marcipános páros masszázs Budapesten, a Diamond Masszázs Stúdióban (VII. ker.), majd utána 120 perc wellness finn szaunával és jacuzzival, ajándék pezsgővel és csokoládéval! Édes pihenés és frissítő wellness-ezés exkluzív környezetben MA CSAK 16.190 Ft-ért!

Csak a mai napon:
16.190Ft
18.000 Ft kuponár helyett
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
68% kedvezmény
Ma -11% extra kedvezménnyel!
49.900 Ft
68%
33.710 Ft
-11%
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat csak bankkártyával vásárolható meg!
A kupon beváltható:
2017.10.31. - 2018.02.23

csokimasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

90 perces Dolce Vita páros masszázs csomag 120 perc wellness-szel, ajándékkal, mely a következőkből áll:

  • 90 perces csokoládés-marcipános teljes testes masszázs
  • 2 óra wellness használat: finn szauna és jakuzzi
  • +ajándék pezsgő és csokoládé fogyasztás a helyszínen.

3,5 órás kikapcsolódó program vár rátok.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2017.10.31. - 2018.02.23 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni elsődlegesen email-ben, a masszazsbudapest@gmail.comcímen lehetséges. A +36-20/220-7001-es számon csak korlátozottan értek el minket.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A masszázs és a wellness szolgáltatások egyben kell felhasználni, az ajánlat nem bontható fel részekre. Más akcióval nem vonható össze. Más masszázs fajtára, vagy szolgáltatásra nem cserélhető fel. A szolgáltatásokat a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe.

A szolgáltatás helye: 1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

Nyitva tartás hétfő-szombat 10-21-ig.

Az ajánlat más akcióval nem vonható össze!

Bármennyi kupont felhasználhatsz saját részre és adhatsz ajándékba!

Felárak, opciók

Az ajánlat, a finn szauna és a jacuzzi használat összesen maximum 2 órát tartalmaz. Ha ennél hosszabb időt szeretnének eltölteni, akkor ezt előre jelezzétek és minden megkezdett óra után 1.000 Ft-ot számítunk fel.

További információk

  • A páros masszázs azt jelenti, hogy mindketten egy szobában, de külön ágyon fekszetek, a két női masszőz pedig szinkronban végzi a masszázst.
  • A masszázst speciális édes, csokoládés-marcipános illóolajjal végzik, mely biztosítja a kellő ápoltságot a bőrödnek, tartós hidratáltságot.
  • A finn szauna és jakuzzi használatnál csak ketten lesztek a helységekben.
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség mindenki számára, nem csak pároknak. Így akár meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is. De kiváló ajándék lehetőség szülinapra, évfordulóra vagy bármilyen más alkalomra is.
  • A wellness szolgáltatáshoz biztosítjuk a szükséges felszerelést (fürdőköntös, törölköző, hajszárító és papucs) használatát. Amennyiben a vásárló igényli, saját kelléket is hozhat.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy masszőröknek a szolgáltatás megkezdése előtt.

Ellenjavallatok:

Terhesség, pacemaker, súlyos szív-és érrendszeri problémák, daganatos megbetegedések, bőrbetegség, láz-vagy gyulladásos állapotban, epilepszia, bármilyen fertőző betegség fennállása esetén a szolgáltatások nem vehetők igénybe.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legfeljebb 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Hoszabb kihagyas utan volt az elso masszazsom es Erika az elso pillantatol kezdve, kedves es segitokesz volt. Meghallgatta turelmesen mig elmondtam, hogy miert vagyok ott es annak megfeleloen profi modon a testem jelzeseit kovette (addig dolgozott egy egy teruleten amig minden kilazult). Annyira "rendbe tett"-ek a szakerto kezei, hogy meg orakkal a kezeles utan is nehezemre esett, hogy a (relaxaciobol adodo) "vigyort" az arcomon kordaban tartsam. Koszonom Erika!"
Elohazi Renata

Videó

csokimasszázs kuponunk leírása

Lépjetek be az édes mennyország kapuján!

Szeretnétek igazán és hosszasan ellazulni a kedveseddel, anyukáddal, barátnőddel?! Itt a lehetőség egy igazi, hosszú, relaxációs programra, melyre egy páros masszázs és egy frissítő wellness-ezés teremt kiváló alkalmat.

Kezdjük a felüdülést egy 90 perces Dolce Vita, vagyis csokoládés-marcipános páros masszázzsal. A masszázs teljes testre szól, így tetőtől-talpig teljesen ellazultok, feltöltődtök. Elfelejted az izomgörcsöket, a feszülős hátat és vállat, helyére oldott és laza izmok és relaxáció lép. A hozzátartozó édes, csokoládés-marcipános illóolaj biztosítja a kellő ápoltságot és a tartós hidratáltságot bőrödnek. Az arcmasszázshoz pedig csokoládés arckrémet használnak a masszőrök, így arcod is felfrissül, feltöltődik. Egy helyiségben, egymás mellett, karnyújtásnyira fekszetek, relaxációs zene és gyertyafény teszi még hangulatosabbá az ott eltöltött időt.

Jöhet egy kis finn szaunázás. A szauna segít a méregtelenítésben, rugalmassá teszi a bőrt, segít az ízületi és egyéb fájdalmak enyhítésében. A javasolt ideális finn szauna használat maximum 2x15 perc, közben pedig egy hideg vizes zuhanyzás. Ettől eltérően is használható a szauna, mert függ a kor, fizikai és egyéb egészségügyi állapottól. Nagyon fontos, hogy mindenki a saját állapotához mérten használja a szaunát és mindenképpen pótolja az elvesztett folyadék mennyiségét.

Diamond Szépségszalon jacuzzi és szauna részleg

Végül, de nem utolsó sorban egy jakuzzis lazításban részesülhettek. A víz kellemes hőmérséklete ellazítja a testet, a víz látványa és bugyogása pedig oldja a stresszt. Nektek nincs más dolgotok, csak kényelmesen elhelyezkedni és élvezni a feltöltődést. Ez a program egy igazi wellness kikapcsolódás két fő részére. Hogy még jobban ellazuljatok, ajándék pezsgővel és csokoládéval kényeztetünk benneteket, így garantált a maximális feltöltődés és relaxáció. Főként úgy, hogy pihenéseteket senki nem zavarja, csak ketten lesztek. 

Fontos, hogy minden szolgáltatást csak a nyitva tartási időn belül tudjátok igénybe venni, így kérjük, hogy ezt vegyétek figyelembe. Valamint a szauna és jakuzzi használata összesen maximum 2 óra lehet, amennyiben ezt meghaladjátok, úgy minden megkezdett óra után 1000 Ft-ot számítunk fel.

A wellness szolgáltatásokhoz biztosítjuk a szükséges felszerelést (fürdőköntös, törölköző), de nyugodtan hozhatjátok a saját megszokott eszközöket, ha ez jobban megfelel nektek.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu