88’ lélek-és csakra harmonizálás, Reiki energetizálással, hátmasszázssal + masszázs utalvánnyal

TITKOS ajánlat: csak hírlevél feliratkozóinknak. 7.700 Ft helyett MOST csak 5.790 Ft-ért juthatsz hozzá!

Az eredeti ajánlatot megtekintheted  ide kattintva »

Fontos számodra az egészség, a harmónia, de a stressz hatással van életedre?

  • A Ginko Stúdióban luxus körülmények között tapasztalhatod meg az életerő szabad áramlását követő energetizálás belső harmóniáját.
  • A hátad fellazítását úgy, hogy közben a tested regenerációs folyamatai is beindulnak. Emellett az aranyat érő masszőrkezek hozzájárulnak ahhoz, hogy könnyebben harmonizálódj és az esetleges derék-hát- és vállfájdalmaid is megszűnnek.
  • Jelentkezz be Katalinhoz a VI. kerületi, Kodály köröndtől 150 méterre lévő csodás GINKO Beauty Stúdióba, ahol a harmonizálás és masszázs mellé a Masszázsutalványt ajándékba kapod.
Ár:5.790Ft18.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
68% kedvezmény
18.000 Ft
68%
12.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.12.21. - 2020.03.06

Harmonizálás, energetizálással és masszázzsal kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Lélekharmonizáció csakra-harmonizálással, Reiki energetizálással és relaxáló hátmasszázzsal 88 percben AJÁNDÉK 15 perc masszázsutalvánnyal 1 fő részére, 1 alkalommal.

A csakra-harmonizálás által az életerő szabad áramlása valósulhat meg, melyet a REIKI energetizálása támogat. Hatásukra a testi-lelki-értelmi harmónia visszanyerése érhető el. A lélek és értelem harmonizációját követő a hátmasszázs, hatására a harmonizáció szinte azonnal megtapasztalható.

Masszőröd természetes alapanyagú krémeket és olajokat, speciális aromákat használ, a masszázshoz.

Fájdalom esetén, egyéni igényeidnek megfelelő fogásokat alkalmaz Katalin a hátmasszázs során. Neked annyi lesz a dolgod, hogy a kellemes zenét hallgatva, relaxált állapotba kerülj. Katalin teljes figyelmével és jelenlétével hullámhosszodra hangolódva járul hozzá a közérzeted javításához.

Az AJÁNDÉK masszázsutalvány arc vagy fej vagy kar vagy dekoltázsmasszázsra kiállítástól számított 3 hónapon belül használható fel.

Az utalvány anonim, így ajándékba átadható más személy részére.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.12.21. - 2020.03.06 között

Bejelentkezés

A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés szükséges kuponkódod megadásával a +36-70/653-6920 számon minden nap 10:00-20:00 vagy a reflaxbarlang@gmail.com e-mail címen. A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük, gondolkodj előre 2 héttel.

  • A csakra-harmonizálás és REIKI energetizálás ruhában, utcai ruhában ülve és-vagy háton fekve történik, a hátmasszázshoz elegendő derékig levetkőzni.
  • Súlykorlátozás a masszázságy miatt: maximum 110 kg. A masszázs galérián lévő önálló helyiségben történik, melyhez néhány lépcsőfokot meg kell tenni.
  • Törölközőt a masszőr biztosít.
  • Az akció ideje alatt, 1 fő 1 kupont vásárolhat.

Megközelítés

A Stúdió könnyen megközelíthető helyen, a M1 Kodály körönd megállójától 2 perc sétára található. Parkolási lehetőség az utcában található.

Ellenjavallatok:

Lázas állapot, fertőző betegségek, orvosi kezelést igénylő súlyos betegségek, gerincproblémák, bőrbetegségek, módosult tudatállapot.

Lemondási feltételek

A kupon a feltüntetett időpont alatt váltható be. Azt követően érvényét veszti.

A lefoglalt időpont módosítása vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük figyelj a pontos érkezésre!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Cs: 17:00-20:00, P: 15:00-20:00, Szo: 09:00-14:00
Szolgáltatás helye
1061 Budapest, Benczúr utca 6.

Harmonizálás, energetizálással és masszázzsal kuponunk leírása

Fedezd fel a benned rejlő harmóniát, és élvezd a kellemes masszázst!

Használd ki, az életerő szabad áramlását, energetizálását követő hátmasszázs együttes pozitív hatásait! A 2-3 hetente ismétlődő harmonizáló masszázs segít abban, hogy visszanyerd tested harmonikus energiaáramlását. Ne habozz, lepd meg magad, vagy valamelyik szerettedet ezzel a csodás élménnyel!

A kupon ajánlott neked, mert:

  • Az életerő szabad áramlásának beindítását, az energetizálás is támogathatja. Hatásukra a testi-lelki-értelmi harmónia visszanyerése érhető el.
  • A gerinc a vázizomzat alapja. A terheid nagy része ide koncentrálódik, ezért a körülötte lévő izmok fellazítása nagyban hozzájárulhat a közérzeted azonnali javulásához.
  • A masszázs segíthet a krónikus fáradtság, álmatlanság, testi vagy lelki kimerültség, izomfájdalmak esetén.

Miben segít a komplex harmonizáció a masszázzsal?

Az életerő szabad áramlását és az energetizálást követő hátmasszázs együttesen nagyobb hatást képes elérni az ember harmonizálásában. A hátmasszázzsal a csípőd-derekad-hátad-és vállad feszültségeit kilazíthatók, melyekben a fájdalom, a mindennapi stresszes életvitel, álló vagy ülő munka miatt alakulhatott ki.

A speciális technikák hatása összegződik és egész testedre, lelkedre, elmédre pozitív hatást gyakorolhat. Felszabadultnak és egyben feltöltődve, ötletekkel telinek érezheted magad a harmonizáció és relaxáló masszázst követően. „Vidd haza az élményt, vidd haza az örömöt!”

Felsoroltak mellett lélekemelő zenék is várak rád Szűcs Katalinnál, a GINKO Beauty Stúdióban. Természetesen a harmonizálás és a masszázs nem helyettesítik az orvosi ellátást, de segíthetnek a gyógyulási folyamatokban és enyhíthetik esetleges panaszaid.

Összességében:

  • részese lehetsz ennek az új komplex módszernek,
  • Katalin jelenléte minőségi időt ad, mely új élményben részesít,
  • átélheted a tested-érzelmed-és elméd szintjén történő egyidejű harmonizációt,
  • megtapasztalhatod a természetes alapanyagú krémeket és olajok, aromák hatását
  • izmaid fellazulnak, felfrissülnek, fizikai tüneteid felett átveheted az uralmat

ajándék, szépségápolás+ Ajándék: 15 perces masszázsutalvány

 

Élvezd ki még ma a kupon adta lehetőséget, mellyel újra harmóniába kerülhetsz testileg és lelkileg, vagy ajándékozd meg valamelyik szerettedet!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu