875 KG szekrény tároló polc

Titanium Drop | www.titaniumdrop.hu
Ár:22.990Ft26.990 Ft
Kosárba teszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
15% kedvezmény
Már csak 10 db maradt!
26.990 Ft
15%
4.000 Ft

szekrény tároló polc legfontosabb tudnivalók

875 KG szekrény tároló polc

5 POLCOS TÁROLÓRÁCS 180X90X40CM

875 KG - egy polc maximális terhelhetősége 175 kg! Amely együttesen akár 875 kg-ot is kiad - mindenféle felszerelést vagy sok más terméket könnyedén elhelyezhet benne.

A könyvespolc ideális helyiségekbe, például pincébe, garázsba, raktárba vagy üzletbe. Horganyzott acélból és vastag, 4 mm vastag MDF lapokból készült, ezen kívül a rack keresztrúddal is rendelkezik, ami növeli a stabilitását és tartósságát, és biztosítja a sok éves használatot és a termékkel való teljes megelégedettséget.

KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS - a rack összeszerelése mindössze 15 percet vesz igénybe, a push-snap rendszer használata azt jelenti, hogy nincs szükség szerszámokra vagy csavarokra az összeszereléshez. Az állványok egymással kombinálhatók (munkapadnak összeszerelhetők) és a falakra rögzíthetők, főleg ha nagy teherhordás mellett döntünk, érdemes a polcokat rögzíteni.

A POLCOK BÁRMILYEN KONFIGURÁCIÓJA - Ön dönti el, hogy mekkora helyre van szüksége a polcok között - a lyukak 3 cm-enként vannak, ez lehetővé teszi a különböző magasságok elrendezését.

CSÚSZÁSGÁTLÓ - a fém lábak csúszásgátló párnákkal rendelkeznek, amelyek megvédik a padlót a karcolásoktól, valamint garantálják a stabilitást és a használat biztonságát.

MŰSZAKI ADATOK

  • szekrény méretei (magasság / szélesség / mélység): 180/90/ 40cm;
  • polc méretei (szélesség / hossz): 89,3 / 39,3 cm;
  • max. polconkénti terhelés: 175 kg (összesen 875 kg a teljes állványra);
  • polcok száma: 5;
  • anyagok: 0,8mm horganyzott acél,
  • 4mm MDF lap;
  • összeszerelés: csavarmentes (benyomott keresztrudak);
  • súlya: ~ 15,5 kg.

A könyvespolc ideális olyan helyiségekbe, mint alagsor, garázs, raktár, üzlet. A rack összecsukása egyszerű (csavar nélküli rögzítés). Minden polcon keresztrúddal van megerősítve, aminek köszönhetően stabil és a súly egyenletesen oszlik el.

Az állvány be van nyomva, nem igényel további összeszerelő szerszámokat (gumi kalapácsot és csavarhúzót használhat a keret összeszerelésének megkönnyítésére).

A rögzítő lyukak a lábak teljes hosszában találhatók, ami lehetővé teszi a polcok magasságának bármilyen konfigurációját. Az állvány lábai két részre vannak osztva, így munkapadként is felhajtható.

Az állványok kombinálhatók egymással és a falakhoz rögzíthetők (különösen nagy terhelés esetén a polcokat rögzíteni kell). Az állvány horganyzott acélból és MDF lapokból készül.

A lábak műanyag kupakkal vannak rögzítve.

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Titanium Drop felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Titanium Drop a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Titanium Drop információk

A Titanium Drop termékkínálatát úgy állítottuk össze, hogy itt kizárólag a legnépszerűbb, legkeresettebb termékeket találja meg, sok közülük csak nálunk elérhető!

GLS partnerünk segítségével, utánvéttel szállítjuk termékeinket akár házhoz, akár GLS automatába.

A legtöbb termékünket 48 órán belül, de akár 24 órán belül kézhez kapja. Saját raktárkészletről dolgozunk.

Személyes átvételi lehetőség:

  • 2030 Érd, Kutyavári u. 41. (előre egyeztetett időpontban)
  • 1225 Budapest, Bányalég u. 47 - 59. (előre egyeztetett időpontban)

KISZÁLLÍTÁS AKÁR 1 NAPON BELÜL!

3 év jótállás!

Személyesen is átvehető Érden akár munkaszüneti napokon is.

Forgalmazó:
Titanium Drop Europe Kft.
info@titaniumdrop.hu
+36-70/626-4802

Átvételi lehetőségek:

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

0 Ft  (2-3 munkanap)