8 szépítő luxus kezelés arcra, kézre és testre! Tetőtől talpig megújulás bomba formára vágyó nőknek!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Szépülj, karcsúsodj, relaxálj és töltődj fel egy helyen! Arcodat egy luxus kezeléssel kényeztetjük, felépítjük neked a legszebb 4D szempillát, új alakot formálunk neked a VelaShape-pel, gyönyörű körmöket varázsolunk, extraként pedig még egy nyugtató masszázsban is részed lesz! 8 szépítő, luxus kezelés valódi nőknek a Diamond Masszázs Stúdióban (VII. ker.) most csak 18.990 Ft-ért!
Ár:18.990Ft91.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
80% kedvezmény
91.500 Ft
80%
72.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.02. - 2016.08.05

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal egy luxus szépítő kezeléscsomagot vehetsz igénybe, mely a következőket tartalmazza:
    • arcfeszesítő, ránctalanító kezelés mikrodermabráziós arccsiszolással mezoterápiával és ampullás hatóanyag bevitellel
    • 4D szempilla építés és ajándék szemöldök szedés, festés
    • 60 perc VelaShape piacvezető alakformálás, akár több testrészen is
    • 90 perces szőlőmagolajos teljes testre szóló relaxációs masszázs
    • Zselés műköröm építés S-es, M-es méretben vagy helyette választhatsz paraffinos kézápolást, manikűrrel és gél lakkozással.
  • A csomag minden kezelése egy alkalmat jelent és egy fő részére szól.
  • Az ajánlatot részenként érdemes igénybe venned a kényelem és a legszebb eredmény elérése érdekében.
  • A kényeztető és szépítő csomag minden hölgynek ajánlott. Kiváló ajándék lehetőség!
  • A 4D szempilla és a műkörömépítés csak építésre használható fel, töltésre nem! A kézápoló csomagok nem tartalmaznak díszítést vagy előző gél lakk vagy műköröm eltávolítást. Ezek felár ellenében kérhetők a helyszínen.
  • A kupont 2016. augusztus 5-ig használhatod fel!
  • Időpont egyeztetéshez előzetes e-mail bejelentkezés szükséges, a masszazsbudapest@gmail.com címen! Bármennyi kupont vásárolhatsz magadnak és ajándékba, mert mi szeretjük a visszatérő vendégeinket! 

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Csak az első alkalmat kell eddig beváltanod, ezután névre szóló bérletet kapsz, amit egy hónapon belül kell lejárnod és a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod. Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. 
  • A bérletet egy fő használhatja. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. Megértésed köszönjük!
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni a saját érdekében. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe.
  • Daganatos betegség, pacemaker, szívritmus zavar, hormonális vagy pajzsmirigy zavar esetében, vagy terhesség ideje alatt a kezelés nem vehető igénybe.
  • Más szolgáltatásra nem cserélhető fel, más akcióval nem vonható össze.
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon küldjetek smst vagy írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül. Köszönjük a megértéseteket!
★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"60 perces masszázsra mentem, kifogástalan volt, mindenkinek ajánlom. "
Mohay András

Kuponunk leírása

Idő- és energiakímélő csomag igazi nőknek!

Elkezded a kozmetikusnál, utána sietsz az edzésre, de még egy masszázsra is oda szeretnél érni? Ismerős? Még ha más sorrendben is, de ezt a körutat biztosan gyakran bejárod, hogy hozzájuss minden olyan szükséges kezeléshez, ami segít neked a kirobbanó forma megtartásában! Mit szólnál, ha ezeket egy helyen megkaphatnád?

Tudjuk, hogy nagyon kevés időd van magadra, ezért egy csokorba gyűjtöttük neked azokat a kezeléseket, amelyeket minden nő megérdemel, aki odafigyel magára. A csokrot szét is bonthatod, de akár "egyben is átveheted", ha időd engedi. Viszont azt tudnod kell, hogy a legjobbat akkor tudod kihozni a kezeléscsomagból, ha azt részenként használod fel.

Vedd igénybe az elérhető legjobb szépségápolási kezeléseket a Diamond Masszázs Stúdióban, ahol tetőtől talpig kényeztetheted tested! Mi segítünk neked, hogy kedvedre szépülhess és mindig gyönyörűnek érezd magad.

Lássuk hát, milyen kényeztetések várnak rád a Diamond Szépségszalonban!

Kezdjük az arcoddal, egy teljes körű megújítással. Arcodat egy gyémántfejes mikrodermabráziós csiszolásban részesítik, ahol megszabadítanak a kisebb ráncoktól, bőrhibáktól, pigment foltoktól.  Ezt követi egy ampullás hatóanyag bevitel tű nélküli mezoterápia segítségével, ahol eljuttatják a bőröd mélyebb rétegeibe a megfelelő feszesitő és feltöltő hatóanyagokat.
Közben, a szemöldöködet formára igazítják és befestik. Itt azonban még nem ért véget a szépítkezés, hiszen egy 4D szempilla építés is rád vár. Így legközelebb egy igéző szempillantással levehetsz bárkit a lábáról!

Diamond Masszázs Stúdió

Jöhet az alakformálás felsőfokon! Gonosz hurkácskák, derékháj, vagy ülőpárnák nehezítik az életed? Győzd le őket a forradalmian új és piacvezető VelaShape alakformáló kezelésnek köszönhetően! Már egy alkalom után számottevő körfogat és cellulit réteg csökkenés figyelhető meg. A 4 technológiát egyesítő kezelés önmagáért beszél. Te csak kényelmesen fekszel, miközben átalakítunk és megújítunk!

Hogy ne csak a testedet hozzuk formába, gondoltunk a lelki kényeztetésedre is, ezért adjuk még a 90 perces teljes testre szóló, relaxációs szőlőmagolajos masszázst is. A masszázs megszabadít a fájós hát, nyak, váll és egyéb feszülésektől. Ezenkívül feltölt, felpezsdíti a vérkeringést, sőt ami még ennél is lényegesebb, kényezteti a lelkedet is. A szőlőmagolaj messzemenően híres jótékony és szépítő hatóanyagáról, így bőrödet kényezteti, miközben illata egy szőlőskertbe repít.

Végül, de nem utolsó sorban a kezed szépségére is gondoltunk! Választhatsz, hogy zselés műköröm építést szeretnél. Ez esetben S, M méretben felépítjük neked a nőies körmöket, ami lehet egyszínű vagy francia, netán több szín kombinációs változat is. Vagy ha nem vagy híve a „mű” alkotásoknak, akkor választhatod helyette a gél lakkozást is és a hozzá járó paraffinos kényeztetést a kézfejnek.

A végeredményt, azaz kívül-belül megújult énedet mindenki dicséri majd!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu