8 napos családi vakáció az olasz Adria partján választható időponttal, lakókocsis kempingben!

Máris a nyarat tervezed? A legjobb lehetőségeket már most megtalálhatod, hogy olcsón foglalhasd le az idei évi vakációt!

Foglalj most, mert nem akárhol, a gyönyörű olasz tengerparton tölthettek el egy csodás hetet. 8 nap/ 7 éj 4+1 főre európai szintű, kiváló felszereltségű lakókocsis kempingben most óriási akcióban, már 26.000 Ft-tól!

Ár:59.000Ft78.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
62% kedvezmény
Már csak 3 db maradt!
78.000 Ft
62%
19.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.05.13. - 2019.08.13

olaszországi lakókocsis nyaralás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Olaszországi nyaralás 4+1 fő részére 8 nap/7 éjszaka jól felszerelt kényelmes lakókocsiban a Mare e Pineta **** kempingben, Lido degli Estensi közvetlen közelében az olasz Adria homokos tengerpartján.

A foglalhatósági időszak (turnusok):

  • 2019.06.22-2019.06.29.
  • 2019.08.31-2019.09.07.

A lakókocsik nyaralás céljára tökéletesen alkalmasak, jól felszereltek, minden igényt kielégítenek, az alábbiak szerint:

  • Kényelmes franciaágy méretű fekhelyek.
  • Az előtérhez extra vendégágy is tartozik, így a lakókocsik tulajdonképpen 4+1 személyesek.
  • A lakókocsik elő-sátrában található a teljesen felszerelt konyha, melyhez fagyasztós hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, edények, evőeszközök, poharak, étkezőasztal és székek is tartoznak.
  • Az elő-sátorhoz csatlakozik még egy sörsátor, különféle szabadtéri lehetőségek helyszíneként.
  • Tisztálkodásra, mosogatásra a telepített lakókocsiktól ötven méterre, a négycsillagos kemping európai szintű vizesblokkjában van lehetőség, ahol a kisgyermekeket saját mellékhelyiség és zuhanyzó várja.
  • Biztosított az állandó hideg-meleg víz használat, a tisztaságról pedig a nap huszonnégy órájában a takarító-szolgálat gondoskodik, hogy nyaralása gondtalan legyen.

Ágynemű huzatot, lepedőt, tisztítószert, konyharuhát célszerű vinni magatokkal!

Ajánlott kirándulások, programok: Velence, Padova, Verona, Ravenna, San Marino, Rimini, Ferrara, Bologna, remek szórakozást nyújthat a Mirabilandia vidámpark, a Ferrari múzeum vagy a Mini Itália park vagy a delfinshowról híres Oltremare.

Töltsétek a nyár egy részét Olaszországban! Érdemes már most megjegyezni: A lakókocsi-szállás lehet otthonotokként fog szolgálni a választott időszakban.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 4. turnus: 2019.08.31-2019.09.07. - 78.000 Ft helyett 59.000 Ft.
  • 3. turnus: 2019.06.22-2019.06.29. - 108.000 Ft helyett 79.000 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.05.13. - 2019.08.13 között

Bejelentkezés, beváltás

  • Előzetes foglalás szükséges! A szabad helyekről mindenképp érdeklődj előre szolgáltató partnerünknél a +36-70/394-3050 számon.
  • A kupon vásárlása után szükséges mielőbb, de maximum 5 napon belül bejelentkezni a szolgáltatónál. A foglalás abban az esetben lesz végleges, amennyiben bejelentkezel, a szolgáltatónál. A kuponkódod megadásával jelezd a foglalásod az info@lakokocsiszallas.hu e-mail címen és a közlemény rovatba tüntesd fel a turnus dátumát!
  • Az ajánlat limitált darabszámú, így érdemes minél előbb élni a lehetőséggel!

Felárak, opciók

Remek szórakozást nyújt az egész családnak a zöld növények között lévő igényes, 2018-ban megújult felnőtt és egy gyermekmedencék is, melyeket 1€/fő díjért lehet használni. Úszósapka használata kötelező!
Kisállat napidíj, melyről szükség esetén egyeztess a szolgáltatóval.

További információk

  • A vízimentők folyamatosan szemmel tartják a tengert biztonságotok érdekében.
  • Kisállat hozható, melynek napidíját a kempingnek szükséges közvetlenül fizetni, kisállat egészségügyi könyvet szükséges bemutatni!
  • A kempingben 13-15 óráig tartó sziesztát és az esti csendes pihenőt mindenki betartja.

Lemondási feltételek

Időpont módosítás vagy lemondás a turnus időpontját megelőzően 15 nappal történhet meg, a szabad helyek függvényében. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül!

Helyszín

Camping Mare e Pineta
Olaszország, Viale delle Acacie, 67, Lido di Spina

olaszországi lakókocsis nyaralás kuponunk leírása

Lakókocsiszállás az Adria csodálatos tengerpartján!

A legjobb helyen jársz, ha az olasz Adria csodálatos tengerpartját szemelted ki a család vagy baráti társaság következő úti céljaként! A széles, homokos tengerparton naphosszat pihenhettek, fürödhet, napozhat, a gyerekek homokvárat építhetnek, kagylót gyűjthetnek, igazán kiélvezheti a nyaralást, ami jár Nektek. A vízimentők folyamatosan szemmel tartják a tengert biztonságotok érdekében.

Az ajánlat: olaszországi nyaralás 4+1 fő részére 8 nap/7 éjszaka jól felszerelt kényelmes lakókocsiban a Mare e Pineta**** kempingben, Lido degli Estensi közvetlen közelében az olasz Adria homokos tengerpartján.

A helyszínről

Ha szeretnétek minden nap sportolni, megtehetitek. Nincs is jobb, mint az úszás, tengerparti kocogás, focizás, röplabdázás, kosárlabdázás vagy asztaliteniszezés, melyeket a parton, térítésmentesen vehettek igénybe. Emellett jól felszerelt fitnesz terem által kínált szolgáltatásokat vagy a teniszpályát naponta váltogathatjátok.

Amennyiben gyermekekkel érkeztek: korszerű játszóterek, biztonságos csúszdás medencék és gyermekfoglalkozások kínálnak vidám kikapcsolódást. A lassan mélyülő homokos tengert a legkisebbek is nagyon élvezik.

Pezsgésre vágytok? Profi animátorok pezsdítik fel véreteket, hogy estéitek és nyaralásotok izgalmas, élményekkel teli legyen. Aerobic, zumba, baby disco, különböző show-k, divatbemutatók, szépségverseny, táncos rendezvények, színpadi zenés műsorok, habparty és még rengeteg meglepetés vár Rátok.

A 8 nap alatt megismerhetitek a gyönyörű természet és a közeli városok lenyűgöző építészetének páratlan párosát, kultúráját, gasztronómiáját és az olasz emberek kedvességét, vendégszeretetét. Ehhez a Lakókocsiszállás.hu minden igényt kielégítő kényelmes szállást biztosít a telepített lakókocsikban a család és gyerekbarát Mare e Pineta**** kempingben.

A kemping területén 2018-ban megújult több medencés strand található, ha esetleg megunnátok a sós vizet itt is megmártózhattok, kedvetekre úszkálhattok, minimális, 1 EUR/fős díj ellenében!

Ismerd meg Emilia Romagna tartomány páratlan szépségét! Lido degli Estensi, Ravenna, Comacchio, Rimini, San Marino, Firenze, Verona, Ferrara, Garda és Velence ölelésében található. Az olaszországi Adria homokos tengerpartján a lassan mélyülő vízben csodálatos a fürdőzés. A homokos tengerpart és a soklátnivaló a híres Lidó soron és környékén magával ragadja az idelátogatókat. Lido di Spinaban és vonzáskörzetében a csodálatos Pó-Delta vidékén, kerékpár utak és madár rezervátum is található.

A lakókocsi-szállás előnyei:

A Mare e Pineta**** kemping az olasz adriai Riviéra egyik legszebb és legkeresettebb nyaralóhelye a lakókocsis nyaralást kedvelők körében. A kemping csodálatos érintetlen természeti közegben, egy tengeri-fenyő erdőben fekszik, az Adria homokos tengerpartja közvetlen közelében. Térképen a Pó folyó deltájában, Emilia Romagna tartományban, Lido di Spina üdülővárosban találja meg. A sétálóutca mindössze néhány percnyi gyaloglással elérhető.

Egyszerre tudjátok élvezni a természet közelségét, a kempingezés romantikáját, a szállás és tengerpart közelségét, akár minden nap meglátogathattok egy-egy közeli várost: Velence, Ravenna, San Marino, Ferrara, Rimini könnyen elérhető.

Nem szükséges teletömni a hűtőládát, a kemping közelében ugyanis több élelmiszer áruház és bevásárló központ (Bennet, Spar, Dpiu, LIDL) és trafik is található, gyorsan és kényelmesen beszerezhető minden. Ha valami helyi specialitásra vágytok,akkor a kempingben és a sétálóutcán olasz éttermek, pizzériák, fagyizók, zöldség-gyümölcsös stand, bárok, halárus kínálnak igazi változatosságot, így kulináris élményeket is szerezhettek.

A tengeri fenyők kellemes árnyékot vetnek a telepített lakókocsikra. A kocsik végében lévő, kényelmes franciaágy méretű fekhelyek biztosítják a szükséges kényelmet! Az előtérhez még extra vendégágy is tartozik, így a lakókocsik tulajdonképpen 4+1 személyesek. A lakókocsik elő-sátrában (15m2) találhatjátok a teljesen felszerelt konyhát, melyhez fagyasztós hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, edények, evőeszközök, poharak, étkezőasztal és székek is tartoznak. Az elő-sátorhoz csatlakozik még egy sörsátor, különféle szabadtéri lehetőségek helyszíneként.

Tisztálkodásra, mosogatásra a telepített lakókocsiktól ötven méterre, a négycsillagos kemping európai szintű vizesblokkjában van lehetőség, ahol a kisgyermekeket saját mellékhelyiség és zuhanyzó várja. Biztosított az állandó hideg-meleg víz használat, a tisztaságról pedig a nap huszonnégy órájában a takarító-szolgálat gondoskodik, hogy nyaralása gondtalan legyen. A folyékony szappan és a WC papír mindig fel van töltve.

A lakókocsik és a kemping további képeit meg tudjátok nézni a lakokocsiszallas.hu-n. Kattints a képekért! 

A közelben lévő látnivalókért látogass el a szolgáltató honlapjára ide kattintva! Csupán egy párat megemlítünk a teljesség igénye nélkül:

  • Garda tó-Olaszország legnagyobb tava
  • San Marino-a világ legrégibb, ma is fennálló köztársasága
  • Firenze
  • Velence-az Adria királynője!

Hámozgassatok a vendégvéleményekből:

"Nagyon jól éreztük magunkat. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, rendezett volt a kemping, nyugodt és kellemes környezetben tudtuk eltölteni a pihenésünket. Tervezzük, hogy jövőre is visszatérünk Önökhöz." (P. Gábor és családja - Szentendre)

"Remekül éreztük magunkat. A szállás és a kemping jól felszerelt és tiszta volt. Minden körülmény megfelelt egy tökéletes nyaraláshoz! Egyetlen probléma a kemping jó elhelyezkedése, mert  a környékben lévő rengeteg látnivaló megtekintésére még a 2 hét is kevésnek bizonyult. Reméljük, lesz még alkalmunk az elmaradt látnivalókat megnézni és újabb szép heteket eltölteni a kempingben." (G. Róbert és családja - Budapest)

Bízunk benne, hogy ti is hamarosan megismeritek az Adria varázsát, a homokos tengerpart és a gyönyörű természet páratlan párosát, Olaszország lenyűgöző építészetét, kultúráját, gasztronómiáját és az olasz emberek kedvességét, vendégszeretetét. Ehhez kényelmes és pénztárcabarát szállást biztosítanak számotokra telepített lakókocsikban a Mare e Pineta**** kempingben, Lido degli Estensi közvetlen közelében, Lido di Spinaban.

A kemping kiváló választás lehet bármely korosztály számára, hiszen megannyi változatos lehetőséget kínál, hogy a nyaralás emlékezetes legyen.

Találkozzunk Lido degli Estensiben 2019 nyarán! Addig is: CIAO!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu