60 perces vízi masszázs teljes testre korlátlan szauna használattal! Vissza a boldog kezdetekhez!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Tölts el egy varázslatos órát az ember egyik legtermészetesebb közegében, a vízben! A 60 perces vízi masszázs közben úgy érzed majd magad, mintha újra az oltalmazó anyaméhben lennél! A Diamond Masszázs Stúdió (VII. ker.) különleges érzést nyújtó masszázsa közben halk zene és gyertyafény segít hozzá Téged a teljes harmónia eléréséhez! Vedd meg a kupont ajándék szauna használattal 9.250 Ft-ért!
Ár:9.250Ft18.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
18.500 Ft
50%
9.250 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.02. - 2016.08.05

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalom exkluzív vízi masszázs teljes testre + ajándék korlátlan szauna használat 1 fő részére
  • A vízi masszázs időtartama: 60 perc
  • Próbáld ki a Diamond Masszázs Stúdió különleges masszázsát, amely 32-35 Celsius fokos vízben, jakuzziban történik.
  • A bensőséges hangulatot gyertyafény és relaxáló zene fokozza, a teljes ellazulásról pedig az aromaolajok gondoskodnak
  • Amennyiben nem akarod megtörni a masszázs varázsát, az ajándék szauna használatot egy másik időpontban is igénybe veheted.
  • A speciális kezelés hozzájárul ahhoz, hogy testileg-lelkileg megújulva, ellazulva lépj majd ki a szalon ajtaján
  • Ellenjavallat: ha orvosilag nem javasolt számodra a tartósan meleg vízben történő tartózkodás, akkor sajnos ezt a szolgáltatást nem veheted igénybe.
  • A masszázs utáni szárítkozáshoz a törölközőt és hajszárítót természetesen a szalon biztosítja.
  • A masszázsra hozz magaddal fürdőruhát, és ha szeretnél, akkor fürdősapkát is.
  • A kupon 2016.augusztus 5-ig használható fel!
  • Időpont egyeztetéshez előzetes e-mail bejelentkezés szükséges, a masszazsbudapest@gmail.com címen!
  • Az ajánlat más akciókkal nem vonható össze.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz magadnak és ajándékba, mert mi szeretjük a visszatérő vendégeinket!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Időpont lemondás, módosítás: A lefoglalt időpontot lemondani, módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni. Ha nem értek el bennünket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elvész. Továbbá kérünk benneteket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek, max. 10 perces késést tudunk elfogadni. Köszönjük a megértéseteket!
  • Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat, saját részre, és ajándékba egyaránt
  • A szolgáltatás helye: Budapest, VII. Kerület, Csengery utca 26, Diamond Masszázs Stúdió.
  • Nyitva tartás és további információk: www.masszazs-budapest.hu weboldalon.
  • A kuponok csak egyszer használhatók fel, és nem vonhatók össze más akciókkal.
  • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy masszőröknek a szolgáltatás megkezdése előtt.
★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"AJÁNSDÉKBA VETTEM BARÁTNÓMNEK.Nagyon meg volt elégedve boldog volt a kedves barátságos szolgáltatástól.Csak ugy ragyogott ahogy kijött a studióbol.Ugyanis ott vártuk a másik barátnőnkel."
Simon Sándorné

Kuponunk leírása

Éld át a gondtalan magzat-létet!

Tudat alatt mindenki emlékszik még arra a felszabadult, boldog érzésre, amit az anyaméhben, a magzatvízben, mint az alapvető közegben töltött el. A teljes harmóniára, a magával ragadó nyugalomra.

Talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy a jakuzzi ilyen népszerűségnek örvend manapság. Biztosan Te is nagyon élvezed, amikor ülsz a kellemes meleg, a testedet simogató vízben. Itt szabadjára engedheted a gondolataidat, amelyeknek nem szab gátat az eközben a relaxáció állapotába ringató, csobogó víz. 

De azt is tudod, hogy a masszázs gyógyír a megfáradt testnek, elixír a meggyötört gondolatoknak. Hiszen a masszázs alatti bensőséges hangulat hozzájárulhat a lélek nyugalmának megtalálásához is. S most képzeld el, ha ezt a kettőt egy csomagba tesszük: csak ülsz a jakuzziban, körülötted a gyertyák sejtelmes fénye, halkan szól a nyugalmat árasztó zene, és közben szakértő kezek átmozgatják, fellazítják megfáradt izmaidat… Nos, kell még mondanunk valamit?

Diamond Masszázs Stúdió

Élményteli utazás a magzatkorba!

Nem véletlen, hogy ennek a különlegesen kényeztető masszázsnak a "Vissza a boldog kezdetekhez!" fantázia-címet adtuk. A víz ugyanis egy olyan különleges közeg, amely sokban hasonlítható az anyaméhhez, amikor a magzatvíz adott számodra biztonságot, és teljes harmóniát. A súlyod elvész, csak lebegsz – az igazi nyugalom övez, amikor benne vagy. Talán ezért is van, hogy nagyon sokan ma is a vizet tekintik a legtermészetesebb környezetüknek, és boldogan csobbannak bele a jakuzziba, ha erre alkalmuk nyílik. Hiszen a 32-35 fokos víz akár a boldog kezdeteket is visszaidézheti számodra! 

Ennél persze azért tovább megyünk! Hiszen miközben belecsobbansz a vízbe, a gyertyák sokasága sejtelmes fényt ad  és halkan szól a gondolatokra ható,  relaxációs zene is. Ekkor Te már lélekben átadod magad ennek a boldog, nyugodt lebegésnek, csak a élvezed a körülvevő langyos vizet. A szemedet már félig lecsukva engeded, hogy a gyertyafény még titokzatosabbá varázsolja a pillanatot, de a zenére már nem is figyelsz, amikor mélyet szippantasz az illóolajokkal megédesített levegőbe.
Már azt hinnéd, hogy ennyi, ez az igazi relaxáció, de a következő percekben rádöbbensz, hogy ez egy csodálatos tévedés! Hiszen ebben a pillanatban megjelenik a masszőr, aki a tested harmóniájáról gondoskodik. Mert miközben érzékeid eltelnek a fényekkel, az illatokkal, addig ő arról gondoskodik, hogy az izmaidat is hozzásegítse a relaxációhoz. A kényeztetés része az arcod, a fejed, hogy megszabadítson akár a fejfájások okozta rémes gondolatoktól is. A nyakad, hogy az egész napos íróasztalnál ülés miatt elgémberedett izmok végre újra a természetes helyzetbe tartsák a nyaki csigolyáidat. A hátad, ami a nap minden órájában gondoskodik arról, hogy egyenesen tudj járni, hogy az élet minden terhét hordozhasd. A lábaid, a talpad, amik egészséges működése gondoskodik számodra az örömteli mozgásról. De nem marad ki természetesen a hasad, és a karod sem. Az egész tested átmozgatják ez egy teljes testi-lelki relaxáció.

Hogy érzed most magad? Akár már most indulnál? Pedig azt még el sem mondtuk, hogy ennek a különleges ajánlatnak a révén még egy alkalommal szaunázhatsz is, addig, ameddig csak szeretnél, nincs az idő korlátozva! Ha a masszázst szeretnéd kiegészíteni, akkor akár a masszázs után élvezheted a szaunát, de ha nem akarod megtörni a varázst, akkor később is visszatérhetsz. A választás a tiéd.

Máris a lágy habok között érzed magad? Vedd meg a DiamondDeal exkluzív kuponját és már kezdődhet is a varázslatos élmény!

 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 310.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu