60 perces választható masszázs választható illóolajjal a Nyugatinál!

Varga Nikolett - masszőr | Budapest, XIV. ker.
Egy óra szabadon választható kényeztetés, a testi lelki megújulásért mindössze 2.190 Ft-ért a SKIN Szépségcentrumban! Gyakorlattal rendelkező gyógymasszőr várja régi és új vendégeit,akik megoldást keresnek nyaki-háti-csípő-derék és lábfájdalmaikra, feszült és letapadt izmaik oldására, vagy teljes relaxálásra vágynak.
Ár:2.190Ft4.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
4.500 Ft
52%
2.310 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.08.01. - 2016.11.02

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalmas 60 percig tartó masszázs, amit alábbi masszázstípusok közül választhatsz:
    • svédmasszázs
    • sportmasszázs
    • gyógymasszázs
    • stresszoldó masszázs
    • relaxáló masszázs
  • A masszázshoz tetszés szerint választhatsz a következő olajok közül: kókusz; ananász; mangó barack; narancs; almás fahéjas; eper; jázmin-vanília; citromfű
  • A kupon 2016. november 2-ig használható fel.
  • A kupon felhasználása előtt telefonos bejelentkezés szükséges! Varga Nikolett masszőrnél a +36-20/623-9926-os telefonszámon, hétfőtől péntekig, 9:00 és 21:00 óra között.
  • Saját részre egy kupon használható fel, ajándékba viszont bármennyi kupon vásárolható. Tökéletes ajándék lehet minden barátnak, családtagnak, munkatársnak!
  • Időpont lemondás és módosítás legkésőbb 24 órával a kezelés előtt lehetséges. Kérjük, pontosan érkezz az időpontra, mert késés esetén a masszázs ideje lerövidül.

 

 

Kuponunk leírása

Mért jó a masszázs?

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására. Modern társadalmunk stresszes, rohanó életmódja és a belőle származó testi-lelki egyensúly elvesztése lehetetlenné teszi az általános elégedettség és boldogság fenntartását. A masszázs egy passzív kikapcsolódási forma, mely nagyon fontos mind a test, mind a lélek szempontjából. A mai kor embere túlhajszolt, tele van feszültséggel, nincs ideje foglalkozni saját magával, ezáltal sajnos az egészségével sem.

svédmasszázs Európa legelterjedtebb masszázstípusa. Izomlazító, fájdalomcsillapító hatása révén a fáradt testrészek felüdítésére szolgál. A masszázs során a masszőr a testre simító mozdulatokkal az egész testet bekeni olajjal, majd a test teljes ellazulás érdekében mély, simító, lazító mozdulatokat gyakorol. A szív felé irányuló mélysimítások elősegítik a testnedvek és a vérkeringés optimalizálását. Majd gyúró, dörzsölő, rezegtető nyomásokat alkalmaz elsősorban a háton, majd a mellkas felső részén, fartájékon és a lábakon, kezeken. Ezek a nyomások elősegítik az izmok ellazulását, és a merev, összetapadt izomrostokat szétválasztását.

A gyógymasszázs a test felületén, meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus és bioelektromos inger, melyre kialakuló válaszreakció a fizikai gyógyulás. Az ember testét érő manuális mechanikai behatások részben közvetlenül, részben közvetve (neurohormonális úton) befolyásolják a sejtek és szövetek működését, elsősorban lokálisan (nedvkeringés, izomtónus), de a távoli  szervekben is (zsigerek, központi idegrendszer). A gyógymasszázs végezhető frissítő céllal krónikus fáradtság csökkentésére, jobb közérzet elérésére, a teljesítőképesség emelésére. Javallott sportteljesítmény fokozására, regeneráció gyorsítására, sportsérülések után, izom rugalmasságának javítására.

A sportmasszázs során alkalmazott masszázstechnika nem a simító, gyengéd mozdulatokból áll, hanem erősebb, dörzsölő, ütögető fogásokat alkalmaznak. A rendszeresen alkalmazott sportmasszázs a fizikai kondíció javításának kiváló módja, férfiaknak és nőknek egyaránt.   A sporttevékenységek előtti masszázs lényege, hogy a feszülő, letapadt, merev, görcsös izmokat fellazítsák, ezáltal azok rugalmasak, ellenállóbbak, terhelhetőbbek legyenek. Az intenzív masszázs felkészít a testmozgásra, növekszik izomzatunk teljesítménye, és csökkennek a sérülések esélyei. A sporttevékenység utáni masszázs célja pedig a regenerálás. A sportmasszázs továbbá csökkenti az izmok duzzanatait, gyorsítja a sportsérülések gyógyulását, a sérülések utáni regenerálódást.  Megszünteti az izomgörcsöket, csillapítja a merev izmok okozta fájdalmakat. Nyugtató hatású, segít megszüntetni a fáradtságot, kimerültséget.

A relaxáló masszázs egy finom simító, dörzsölő és apró körkörös gyúró mozdulatokból álló masszázs, amely segít leküzdeni a felgyülemlett feszültséget, stresszt. Aromaterápiával együtt igazán hatásos, így nemcsak az érintések hatnak, hanem a felszívódó aromák is. A stressz oldó, görcsoldó, nyugtató hatású - tiszta növényi aromák -, az idegrendszerre nyugtató hatást gyakorolnak.

Spórolj és lájkold a DiamondDealt a facebookon, ahol, több mint 309.000-en követik naponta a frissülő ajánlatait. Legyél te is rajongó. Lájk!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodon is bárhol, bármikor.

 

 


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Tavaszi kezelés az üde arcbőrért: Zsíros bőr arctisztítása Anesi termékekkel, 3 helyszínen
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 12.450 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu