60 perces vadrózsaolajos PÁROS masszázs az érzékek kényeztetésére +ajándék csokoládé!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Adjátok át magatokat egy pihentető páros masszázsélménynek, ami az érzékeitekre hat! A Diamond Masszázs Stúdióban (VII. ker.) 60 perces páros vadrózsaolajos teljes testes masszázs kényezteti testetek-lelketek! Lepd meg párodat vagy ajándékozd meg szüleidet, barátaidat a romantikus páros élménnyel most csak 7.990 Ft-ért!
Ár:7.990Ft23.100 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
66% kedvezmény
23.100 Ft
66%
15.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.30. - 2016.08.30

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 60 perces vadrózsa illóolajos páros masszázs teljes testre + ajándék csokoládé
  • A páros masszázs azt jelenti, hogy mindketten egy szobában, de külön ágyon fekszetek, a két női masszőz pedig szinkronban végzi a masszázst.
  • A vadrózsa illóolaj fontos és jótékony hatású összetevőinek hatását a bőrre, izmokra a masszázs felerősíti.
  • A masszázs az arc területére nem vonatkozik!
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség mindenki számára, nem csak pároknak. Így akár meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is. De kiváló ajándék lehetőség szülinapra, évfordulóra vagy bármilyen más alkalomra.
  • A kupont 2016. augusztus 30-ig használhatod fel.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni kizárólag email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.
  • Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat saját részre, és ajándékba egyaránt.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon,  írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.
  • Nyitva tartás hétfő-szombat 10-21-ig
  • A szolgáltatás helye: 1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. Bejárat kint az utcafronton. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.
  • A szolgáltatásokat a következő egészségügyi okok jelenléténél nem vehetők igénybe: terhesség, pacemaker, súlyos szív-és érrendszeri problémák, daganatos megbetegedések, bőrbetegség, bármilyen fertőző betegség fennállása esetén.
  • Más akcióval nem vonható össze.
★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Ezer éve ide járok. Mindig kedves, mindig segítőkész kiszolgálás. Köszönöm"
Szántó Csilla

Videó

Kuponunk leírása

Kevés kellemesebb közös programot tudunk elképzelni egy testet-lelket új életre keltő páros masszázsnál. A Diamond Masszázs Stúdióban most ebben az élményben lehet részetek nektek is egy születésnap, névnap alkalmából, de akár egy átdolgozott hétköznap lezárásaként is.

Egy bizsergető masszázs legalább olyan jólesik szervezetednek, mint egy pohár hideg víz a legnagyobb nyári kánikulában. Különösen így van ez akkor, ha a hétköznapok már teljesen leterhelnek, ilyenkor nem vágysz másra, mint puha érintésekre, kellemes ellazulásra. 

Gyertek el pároddal a Diamond Masszázs Stúdióba, ahol úgy fogjátok magatokat érezni, mintha néhány órára a nyugalom szigetére költöztetek volna. A 60 perces testkezelés alatt megfeledkezhettek minden gondotokról, teljesen átadhatjátok magatokat a páros masszázs nyújtotta kényeztetésnek. A profi masszőrök biztosítják számotokra az igazi felüdülést!

Diamond_belső

A teljes testes masszázs hatására ellazulnak a megfeszült ízületek és izmok, oldódik a bennetek felgyülemlett stressz. Újra harmóniába kerülnek a testi, lelki és szellemi energiák!
A puha, kellemes érintések nyomán javuló vérkeringés serkenti a nyirokrendszer működését is, ettől pedig beindulnak a szervezetet méregtelenítő folyamatok.
A bizsergető masszázs pozitívan hat a légzésre, és javul tőle az emésztés is. Csillapítja az esetleges végtagfájdalmakat, de nyugtató hatással van a vegetatív idegrendszerre is.

A párosmasszázshoz használt vadrózsa illóolaj illata belengi a szobát, és még inkább felerősíti a kezelés jótékony hatását.
A 60 perces páros masszázs végén pár szem csokoládé elfogyasztása teszi fel a koronát a romantikus páros programotokra.

Diamond masszázs Stúdió

Bár az ajánlat páros masszázsra szól, de nem csupán szerelmes párok jöhetnek! Lepd meg szüleid, rokonaid, kedves ismerősedeit, barátaid ezzel a páratlan alkalommal, hálásak lesznek érte!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu