60 perces hullámmasszázs 3 alkalommal méregtelenítésre, naracsbőr csökkentésre!

Amazonit Szalon | Budapest, IV. ker.
5.990 Ft, Amazonit Szalon,IV. kerület. Fogyózol, narancsbőrtől szabadulnál, vagy immunrendszeredet erősítenéd méregtelenítéssel az influenza szezon alatt? A hullámmasszázs tökéletes mindhárom célra.
Ár:5.990Ft30.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
81% kedvezmény
30.000 Ft
81%
24.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.02.03. - 2016.04.15

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon 60 perces test+kar hullámmasszázsra szól, és a Megveszem gombra kattintva két lehetőség közül választhatsz:
    • 1 alkalom (60 perc)- 10.000 Ft helyett 3.000 Ft
    • 3 alkalom (3x60 perc) - 30.000 Ft helyett 5.990 Ft
  • A hullámmasszázs segít az ödémás problémák megelőzésében, a narancsbőr csökkentésben, keringésjavításban, mélyvénás trombózis megelőzésében és a szervezet méregtelenítésében.
  • Doctor Life csúcskategóriás hullámmasszázsa vár rád.
  • A kezelés kellemes, kényelmes fekvő helyzetben történik.
  • Alakformáló és immunerősítő kezelések tökéletes kiegészítője.
  • A szolgáltatás igénybe vétele előtt időpont egyeztetés szükséges telefonon.
  • A kupon beváltható: 2016. április 15-ig.
  • Egy kupont vásárolhatsz saját részre és egyet ajándékba.
  • A kezeléshez pamutruha viselése (nadrág, póló, zokni) kötelező.
  • Időpont lemondását kérjük min. 24 órával a foglalt időpontot megelőzően jelezze, ellenkező esetben az alkalom elvész. Késés esetén, a kezelés rövidülhet, mivel az időben érkező vendégeket nem áll módunkban megvárakoztatni.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
HÉTFŐ-PÉNTEK 08:00-20:00 ; Szombat 8:00 - 14:00 ; Vasárnap Zárva
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Munkásotthon.utca 18.

Kuponunk leírása

Az emberi szervezet létének alapvető feltétele a vérkeringés és a nyírokkeringés megfelelő működése. A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb a szervezetet terhelő tényezőkkel a vénás és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez, ez pedig további súlyos problémákhoz vezethetnek.

Gondoskodj hát a megfelelő nyirokkeringésről, és méregteleníts teljes testes Dr. Life hullámmasszázzsal. A hullámmasszázs kezelés tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést,és képes akár 50 szeresére gyorsítani a nyirokkeringést. Nem egy tenyérnyi területen hanem a teljes test területén, ez pedig rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtekre és a szövetekre, mert erőteljesen fokozza a lerakódott salakanyagok eltávolítását. A rendszeres hullámmasszázs kezelés mindamellett, hogy rendkívül jó hatása van az általános egészségi állapotra és mérsékli a szervezet elsavasodását látványosan csökkenti megszünteti a narancsbőrt. Ez a kezelés forma hosszútávú megoldást nyújt több esztétikai és egészségügyi problémára.

Esztétikai és általános alkalmazások: salaktalanítás, méregtelenítés, narancsbőr kezelés, karcsúsítás, zsíroldás, nyirokkeringés, vérkeringés fokozása, relaxáció,  stresszoldás, folyadéktöbblet elszállítás, bőr textúrájának javítása, erőnlét fokozása, izomláz, gyulladások sebgyógyulás, álmatlanság, immungyengeség, székrekedés feloldása.

Egészségügyi és terápiás alkalmazások: nyirok ödéma, akut ödéma, krónikus vénás elégtelenség, mélyvénás trombózis, bénulással járó állapotok, görcshajlam, cukorbetegség, érelmeszesedés, műtét utáni állapot, gerincsérülés, visszértágulat, isiász, ficam, rándulás.

Ellenjavallott: fertőző betegség, akut gyulladás, fekély, akut mélyvénás trombózis, kezeletlen szívbetegség, súlyos szívritmuszavar, lezeletlen magas vérnyomás, kezeletlen asthma, pajzsmirigy túlműködés, daganatos megbetegedések, pacemaker, megnövekedett vénák, menstruáció esetén.

A hullámmasszázs rengeteg területen segíthet neked, mi pedig kezedbe adjuk a kupont a kedvezményes kipróbálásához! Csak kattints, és vedd meg!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu