60 perces frissítő teljes testes svédmasszázs, helyszínre történő kiszállással, Budapesten!

Vadvirág Masszázs Stúdió | Budapest, XV. ker.
  • Kismama vagy, nyugdíjas, vagy esetleg nehezen mozogsz? Itt a lehetőség, hogy otthonodban, kényelmesen részesülj  felfrissülésben a masszázs révén.
  • Szabadulj meg a kínzó hát, nyak és váll fájdalmaidtól, javítsd a testtartásodat, tedd helyre az izmaidat egy órás svédmasszázs segítségével, kényelmesen az otthonodban.
  • Ehhez semmi más teendőd nincs, csak házhoz hívni újdonsült masszőröd, aki nagy tapasztalattal rendelkezik.
Ár:3.990Ft7.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
7.900 Ft
50%
3.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.02.16. - 2020.05.15

svédmasszázs kiszállással kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

60 perces frissítő teljes testes svéd masszázs, helyszínre történő kiszállással.

  • A masszázs jótékony hatással van a testünkre és a lelkünkre.
  • Oldja a hát, nyak és váll fájdalmakat, javítja a testtartást, oldja a stresszt.
  • Javul a vérkeringés, felgyorsul a nyirokkeringés, elősegíti a méregtelenítést.
  • A leghatásosabb módszer a célzott izom lazításhoz, feszültség oldásához.

A masszázst tapasztalt hölgy masszőr végzi.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.02.16. - 2020.05.15 között

Bejelentkezés

Bejelentkezés kizárólag telefonon lehetséges, a +36-70/537-8211 számon. Amennyiben épp nem tudja felvenni a szolgáltató, amint tud visszahív, ha nem rejtett számról hívod.

FONTOS! A kupon ára tartalmazza a masszőr kiszállási költségét is, ez azonban csak az ajánlatban megjelölt kerületekben történő kiszállásra vonatkozik.

A szolgáltatás a következő kerületekben kérhető: I., II., V., VI., VII. VIII, IX., X., XI., XII., XV., XIX., XX. XXI

  • A szolgáltatást férfiak és nők is egyaránt igénybe vehetik, bármennyi kupon vásárolható saját részre és ajándékba is.

Ellenjavallatok / kizáró okok

Láz, fertőző betegségek, akut gyulladás, daganatos betegség (a végstádium kivételével), friss trauma, műtét utáni állapot, hámhiány, vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése, Rheumatoid arthritis aktív fázisa, előrehaladott csontritkulás, be nem állított magas vérnyomás, egyes szív és keringési problémák, visszeresség (az érintett végtagot nem szabad masszírozni, de máshol lehet), legyengült, alkoholos, beszámíthatatlan állapot

Terhesség – nem általános kizáró ok, egyes időszakok és egyes testtájak ellenjavalltak, megváltozik a fogások erőssége és jellege, és nem lehet a szokott módon fektetni a vendéget.

Menstruáció – a masszázs keringésfokozó hatása erősíti a vérzést, a görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása pedig megkönnyíti a menstruáció elviselését, ezért a masszázs egyéni mérlegelést és döntést igényel.

További információk

A masszázs további jótékony hatásai:

    • Görcsoldás, fájdalomcsillapítás, általános közérzetjavítás, krónikus fáradtság ellen,a teljesítőképesség fokozása, az izmok állapotának javítása.
    • Baleset, műtét utáni rehabilitáció, mozgásbeszűkülések kezelése, egyes fejfájások kezelése, pszichoszomatikus eredetű panaszok (görcsök, emésztési problémák) kezelése.
    • Krónikus gyulladások, ortopédiai megbetegedések kezelése (pl. lúdtalp, discopathiák, csípőficam), reumatológiai megbetegedések kezelése (pl. PHS, Bechterew-kór, lumbágó, isiász, arthrosisok)
    • Belgyógyászati megbetegedések kezelése (pl. székrekedés, tüdőgyulladás, keringési zavarok)
    • Ideggyógyászati megbetegedések rehabilitációja (pl. stroke utáni állapot, paresis, trigeminus neuralgia)
    • Végtagödéma kezelése, betegségek, állapotromlás megelőzése (pl. tartósan fekvő betegnél a tüdőgyulladás és az izomsorvadás megelőzése, vagy gipszelt végtagnál a gipsz alatti izmok sorvadása ellen a konszenzuális hatás révén)

Lemondási feltételek

  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 48 órával van lehetőség, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.
Szolgáltatás helye
Kiszállás helyszínre

svédmasszázs kiszállással kuponunk leírása

Lazulj el otthoni környezetben!

Nehezen igazodsz ki a fővárosi közlekedésben? Villamosról metróra, metróról buszra kell átszállnod, hogy az adott célpontig érj és ez kimerít? Hívd házhoz a masszőrt! Kényelmesen, a saját környezetedben tapasztalhatod meg a svédmasszázs jótékony hatásait!

Egy profi masszőr keze aranyat ér, hiszen a masszázst semmi sem tudja pótolni.
Akár csukott szemmel is kitapintja a csomókat. Tudja, hogy melyik izmot, hogy lehet a leghatékonyabban megdolgoztatni.

A Svédmasszázs jótékony hatásai

Mivel a svéd-masszázs sokrétű, nem csak az általános felfrissülésnek lehet egy hasznos segítője, hanem akkor is előnyös kezelési mód, ha megfáradtak izmaid, esetleg valamilyen sporttal kapcsolatos sérülésből lábadozol.

A masszázs javítja a vér-és nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserénket, az emésztést és ezáltal a méregtelenítést is. Csökkenti az izomfájdalmakat, ami gyakran jelentkezik a hát, nyak, váll területeken. Javítja a közérzetünket, jobb koncentráló képességet biztosítva ezzel. A rendszeres masszázs hozzájárul a fittségünk megőrzéséhez, így kevesebb pihenéssel is ugyanolyan kipihentnek és frissnek érezhetjük magunkat.

Az ülőmunkát végzők számára egy igazi mentőöv lehet, hiszen állandóan görnyedt testtartásban vannak, fáj a nyak, váll és hát területük. A masszázs nemcsak oldja ezeket az izomfeszüléseket, hanem javítja a tartást, csökkenti a kínzó fájdalmakat és a fejfájásokat is csillapítja.

Ne habozz, lepd meg valamelyik szeretted, vagy akár saját magad, és élvezzétek a masszázs jótékony hatásait, a DD kuponunkkal most kedvezményes áron!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu