60 perces csoki masszázs! Édes és krémes, illatos és hidratáló - egy szeletke mennyország a bőrödön!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Egyem? Ne egyem? Inkább magamra tegyem? Mi lenne, ha az egyik legjobb afrodiziákummal, a csokoládéval most kivételesen nem az ízlelőbimbóidat kényeztetnéd, hanem a bőrödet vidítanád fel vele? A Diamond Masszázs Stúdió (VII. ker.) 60 perces csokiolajos masszázsa az édes mennyországba kalauzol Téged! Váltsd meg jegyed a kalandos utazásra csak 2.500 Ft-ért!
Ár:2.500Ft7.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
69% kedvezmény
7.900 Ft
69%
5.400 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.21. - 2016.08.23

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon 1 alkalom 60 perces csokiolajos teljes testmasszázsra szól.
  • A csokoládés olajos masszázs rendkívül kiválóan ápolja a bőrt, gazdag E vitaminban és a lelket is felvidítja.
  • Nem csak hogy hidratál, de revitalizál is, mellette segít a narancsbőr felszívódásában, késlelteti az öregedést és mennyei illatának köszönhetően lelkednek elhoz egy kis darab mennyországot.
  • Hogyan? Hidratál, puhává teszi kirepedezett, száraz bőrünket, melytől sajnos sokan szenvednek a változékony időjárásban.
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség mindenki számára. Így akár meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is.
  • A kupont 2016. augusztus 23-ig használhatod fel.
  • Előzetes telefonos, vagy e-mail bejelentkezés szükséges. Időpont egyeztetés elsődlegesen e-mailben: masszazsbudapest@gmail.com címen! Telefonon a +36-1/783-1856-os számon hívhattok minket, de a telefont korlátozottan tudjuk felvenni.
  • Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat, saját részre, és ajándékba egyaránt.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  •  hétfőtől szombatig 10-21-ig tudsz időpontot egyeztetni.
  • Nyitva tartás hétfő-szombat 10-21-ig és további információk a www.masszazs-budapest.hu weboldalon.
  • A masszázs a következő betegségeknél nem vehető igénybe: daganatos megbetegedés, pacemaker, fertőző betegségeknél, bőrbetegségek fennállása esetében.
  • A szolgáltatás helye: 1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Hangpostára, kérjük ne hagyjanak üzenetet. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a kezelés ideje lerövidülhet, mert a következő vendéget nem áll módunkban megváratni. A kupon lejárata előtti, utolsó 2 napban való bejelentkezés esetén csak a megmaradt szabad időpontra áll módunkban helyet biztosítani! Megértéseteket köszönjük.
  • Más masszázsra nem cserélhető fel.
  • Páros masszázsra a kupon nem használható fel.
★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Dorína kedves , munkájában alakítható, alkalmazkodott a kéréseimhez.Még sokat kell gyakorolnia, hogy profi masszőrré váljon!"
Baranyayné Loósy Erzsébet

Videó

Kuponunk leírása

Egy stresszes nap után mivel tud a párod felvidítani? Egy finom vacsorával? Egy kedves gesztussal? Netalán a „majd én elmosogatok vacsora után” szlogennel? Valószínű, hogy mindegyikkel, de ha mégsem, akkor mi most is tudunk jobbat!

Amikor túlterheltek vagyunk a szervezetünk automatikusan valami olyat akar, ami felpezsdíti, ami erővel tölti fel, amitől szárnyal. S ha mindent egybevetünk, van egy valamink a legősibb fegyverünk, az endorfin termelésére, ez pedig a csoki. Jöhet krémes, édes, savanykás vagy töltött formában. A lényeg, hogy sok legyen belőle.

Diamond Masszázs Stúdió, masszázs

Mit szólnál ahhoz, ha ezzel a kivételesen finom édességgel nem csak a hasadnak, hanem az egész testednek is kedveznél, legújabb, legédesebb, legínycsiklandóbb masszázsunk formájában a 60 perces csoki testmasszázzsal? Próbáld ki és a mennyország a földön lesz azon az egy órán belül. Ha a szó szoros értelmében a mennyországot nem is, valamint 20 éve mínuszt sem tudunk 60 percben elővarázsolni, de garantálni tudjuk a következőket:

  • Késlelteti a bőr öregedését, illetve csodalámpa használata nélkül is visszaadja bőrödnek az elveszett nedvességtartalmát, így feszesebbé varázsolja tested minden négyzetcentiméterét.
  • Ha megvetted a kupont, elmentél a kezelésre egy dologtól kell elköszönnöd: a narancsbőrtől!
  • Egy dologban pedig biztos lehetsz! A csokoládé illatának, krémes, levetkőzted a fáradtságot, búcsút mondtál a stressznek, s pozitív kisugárzásodat valószínű mindenki irigyelni fogja!

Diamond Masszázs Stúdió

Meggyőztünk? A döntésben most segíthetünk: az eredeti 7.900 Ft helyett, most a 69%-os kedvezményünk révén 2.500 Ft-ért részesítheted bőröd édes örömökben. Jó étvágyat, akarom mondani jó masszázst!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu