60 perc aromaterápiás relaxáló masszázs teljes testre, varázslatos illatokkal!

Feszült vagy egy őrült rohanós nap után? Akkor csukd le a szemed és képzeld el: friss tengeri szellő simogat, érzed egy levendulaliget vagy épp kókuszok friss illatát ami ellazít, megnyugtat. Éld át ezt a nyugodt hangulatot egy aromaterápiás relaxáló masszázzsal a Klára Masszázs Stúdió jóvoltából! Nem kell mást tenned, csak megvenni kiemelt ajánlatunkat 1890-Ft-ért, akár ajándékba is!
Ár:1.890Ft6.400 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
71% kedvezmény
6.400 Ft
71%
4.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.16. - 2016.05.27

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon 1 fő részére, egy alkalom 60 perces aromaterápiás relaxáló masszázsra szól.
  • Hangulatodnak megfelelően, több féle illat közül választhatsz!
  • Levendula-Grapefruit és Kókusz-Vanília
  • A masszázs megszünteti a fizikai, szellemi fáradtságot, mivel kellemes, lágy fogásokból áll, ami ellazítja az izmokat.
  • A masszázs pihentet, újult erővel, energiával tölt fel, oldja a feszültséget, illetve normalizálja a testi funkciókat, a légzést és szívverést.
  • A kupont 2016.05.27-ig lehet beváltani.
  • Időpontot telefonon kell egyeztetni a kupon kód megadásával. Erre hétfőtől-péntekig 11-14 óráig és 17-19 óráig van lehetőség a következő számon +36/20-275-2850
  • A kinyomtatott kupont be kell mutatni a szolgáltatónak! 
  • Amennyiben nem veszik fel, kérünk, hogy ismételd meg hívásodat később, vagy írj e-mailt a jogavecses@citromail.hu e-mail címre.
  • A bejelentkezési idősávokon kívül nem mindig tudják a telefonokat fogadni a szalonban, a megértést köszönjük!
  • Az időpont kérésnél kérünk, vedd figyelembe, hogy a délutánok és esték telnek be a leghamarabb. Gondolkodj előre legalább pár munkanapot.
  • Rugalmas a beváltás lehetősége, előzetes egyeztetés után.
  • Bármennyi kupon vásárolható saját és ajándékozási céllal.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 48 órával előtte lehetséges. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Maximum 5 perc késést tud elfogadni a szolgáltató. Ennél nagyobb késés esetén sajnos a szolgáltatás ideje lerövidül, a kupon pedig felhasználtnak minősül, mert a következő pontosan érkező vendéget nem áll módunkban megváratni. Megértésüket előre is köszönjük!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 10-21-ig, Szo: 10-14-ig.
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Dohány u. 71.
Szövetség utca 18-as számmal szemben található és a Blaha Lujza tértől pár perc sétára a kulcsmásoló mellett.

Kuponunk leírása

A masszázsterápia ismét kezd előtérbe kerülni, mivel egyre többen fedezik fel hatékonyságát, nemcsak az ellazulás és a feszültség oldódásának elősegítésében, hanem a fájdalom és a működési zavarok megszüntetésében is.

Most az aromaterápiás relaxáló masszázs hatását mutatjuk be a számotokra. A könnyed mozdulatok hozzásegíthetik az izmaidat ahhoz, hogy megszűnjön bennük a feszültség, hogy ellazulhassanak. Természetesen az itt alkalmazott fogások eltérnek egy erősebb masszázstól, hiszen a cél: a feszültségek oldása. A masszázs azonban – akik már próbálták, azok ezt nagyon jól tudják – nem csak a testre, a lélekre is hatnak. Ha a fogások olyanok, akkor pezsdítőek is lehetnek, de akár a feszültséget is nagyszerűen oldhatják. És ezen ajánlat igénybevételével eltűnhetnek nem csak a test, de az idegek, és a lélek feszültségei is.

A masszázs az egyik legősibb természetes módszer egészségünk, testi-lelki egyensúlyunk megőrzésére. Gondoljunk csak arra, amikor ha fáj valamelyik testrészünk, ösztönösen megérintjük, simogatjuk, vagy amikor az édesanya már a hasában lévő gyermekét simogatja.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 310.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu