60 lövés 3 különböző karakterű fegyverrel a Duna Lövész SE élménylövészetén!

  • Sosem lőttél igazi puskával vagy pisztollyal, de szívesen kipróbálnád? Ezúttal 60 lövés erejéig kezedbe vehetsz egy Glock 17 pisztolyt, egy Marauder lézeres gépkarabélyt, vagy a legendás Beretta CX4-et is a Duna Lövész SE lőterén.
  • Próbáld ki mindhármat, tarts a célra, és húzd meg a ravaszt bátran, de előtte vásárolj kupont mindössze 12.790 Ft-ért!
Ár:12.790Ft21.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
40% kedvezmény
21.000 Ft
40%
8.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.06.22. - 2020.09.30

élménylövészet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Összesen 60 lövés 3 féle fegyverrel, továbbá lőállásdíj, fülvédő használat és oktatás.

Az alábbi típusok közül egy, két vagy akár három típust is kipróbálhatsz:

  • Glock 17
  • Marauder 
  • Beretta CX4

A kupon tartalma továbbá a lőállásdíj, a fegyverek bérlése, a védőfelszerelés (fülvédő), valamint szakképzett lövészetvezető felügyelete, a lőlap és persze a lőszer.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.06.22. - 2020.09.30 között

  • Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!
  • Bármennyi kupon vásárolható saját részre, illetve ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!

BEJELENTKEZÉS:

Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon:

Holler Mátyás: +36-20/266-6345

A helyszínen kötelező fegyverhasználati- és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted kézbe a fegyvereket!

Felárak, opciók

A lövésszám bővíthető helyszíni felár ellenében.

További információk

  • Ha még nem lőttél éles fegyverrel, most biztonságos körülmények között kipróbálhatod ezt, ha pedig lőttél már, biztosan szívesen átélnéd újra az óriási élményt! Kalandvágyó hölgyeknek és férfiaknak ajándékként is tökéletes!
  • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 percre, Ráckevén!

5 fő felett lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra (alapanyagot, eszközöket nektek kell vinni) a tűzrakó hely adott kizárólag. Emellett sátrazni is tudtok a lőtér melletti mezőn.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda – vasárnap: 09:00 – 18:00 (évszaktól függően sötétedésig)
Szolgáltatás helye
2300 Ráckeve Újhegy Lőtér

élménylövészet kuponunk leírása

Semmi nem olyan, mint az igazi!

Gyerekként biztosan te is puffogtattad a rózsapatronos pisztolyt, sőt lehet, hogy egy légpuskát is kézbe vehettél, és kipróbálhattad az éles lövészetet, de ha nem voltál katona, akkor az ajánlatunkban szereplő fegyverekkel jó eséllyel csak játékkonzolon találkozhattál. Pedig, ha tudnád, hogy mekkora élmény egy ekkora kaliberű pisztolyt vagy puskát elsütni...

Többek között a Beretta CX4-essel is lőhetsz a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen erővel rúg egy nagy kaliberű puska, vagy milyen elsütni egy nagy erejű pisztolyt, akkor útba igazítunk egy olyan hely felé, ahol filmekben és játékokban rendszeresen feltűnő fegyvereket próbálhatsz ki! A főváros elérhető közelében található Duna Lövész SE ráckevei lőterén biztos kezű személyre vár 3 lőfegyver összesen 60 lövés erejéig. 

Próbáld ki a Marauder lézeres irányzékkal ellátott gépkarabélyt a Duna Lövész SE lőterén, Ráckevén, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

Festői környezetben, nyugodt körülmények között, szakképzett lövészetvezető jelenléte mellett próbálhatod ki a Glock 17 pisztolyt, a Marauder lézeres irányzékkal ellátott gépkarabélyt és a Beretta CX4-et, amivel remekül lehet célozni. A  felsorolt fegyverek között oszlik meg a 60 lövés.

Próbálj ki nagy kaliberű pisztolyokat a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

Szép környezetben ismerkedhetsz a lövészettel

A Duna Lövész SE ráckevei lőterén zöld környezetben, több hektáros területen fekvő lőtér vár rendezett körülményekkel, egymástól elválasztott lövész állomásokkal, felkészült lövészetvezetőkkel. Két lövés között akár szusszanhatsz is egyet az árnyékos padokon, asztalok mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A lőtéren tapasztalt lövészetvezető lesz majd segítségedre, és nem csak a biztonságodra ügyel, hanem be is vezet a lövészet alapjaiba, és ha kérdéseid lennének, azokra is készségesen válaszol. A lentebb látható pisztolylőtéren elválasztott boxban próbálhatod ki a fegyvereket, szembenézve a céltáblákkal, melyeket szépen kilyuggathatsz.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ha 5 fővel érkeztek, a lövészeten túl akár bográcsozásra, szalonnasütésre is van lehetőség, hiszen a tűzrakóhely adott, már csak egy bográcsot kell vinnetek igényetek szerint. Sátorozni is lehet közvetlenül a lőtér mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ha igazán adrenalinpumpáló élményre vágysz, most megkaphatod, akár volt már fegyver a kezedben, akár nem! Vásárolj kupont a Diamond Dealen, vedd a kezedbe a fegyvereket egymás után, és húzd meg a ravaszt százszor is! Vagy lepj meg valakit az élménnyel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu