60+6 perces álló vagy fekvő szolárium bérlet, Zuglóban

Natural Beauty Szépségszalon | Budapest, XIV. ker.

Várd a pulcsi nélküli szezont ízlésed szerinti barna tónusos bőrrel!

  • Álló vagy fekvő szolárium, biztonságos csövekkel felszerelve megadja neked a lehetőséget, hogy az általad megálmodott barna bőrárnyalatot elérhesd.
  • A Natural Beauty Szépségszalon Téged is szeretettel vár kedvezményes DD kuponoddal, a Puskás Ferenc Stadion közelében.
Ár:3.300Ft6.400 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
49% kedvezmény
6.400 Ft
49%
3.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.04.17. - 2019.07.17

Szolárium bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

60+6 perces szolárium bérlet, melyet Ergoline 500 Classic fekvő szolárium vagy Luxura V5 álló szolárium Chocolate Brown (csokicső) használatára válthatsz be.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.04.17. - 2019.07.17 között

Bejelentkezés, beváltás

  • A kupon beváltásához előzetes időpont egyeztetés a +36-30/687-3350 számon, kuponkódod utolsó öt jegyének megadásával, nyitva tartási idő alatt.
  • A szolárium bérletet a kupon érvényességi idején belül használhatod fel. Kérünk, a felhasználás megkezdését ne hagyd az utolsó napokra!

Helyszín

A Szépségszalon Zuglóban, az Egressy út és a Gizella utca kereszteződésében található.

Ellenjavallatok

Lázas betegség, fényallergia, nemrég gyógyult sebhelyek, pigment-rendellenességre való hajlam, szív- és idegrendszeri zavarok, gyulladásos bőrbetegségek, tüdőbetegség, pajzsmirigy rendellenességek esetén a szolgáltatás igénybevétele nem ajánlott.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 08:00-20:00 Szo: 08:00-13:00
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Egressy út 16.

Szolárium bérlet kuponunk leírása

Álló vagy fekvő szoláriumozás

Viseld ékszerként bőrödet már a napsütéses szezon beköszönte előtt. Így amellett, hogy kedvenc ruháid szebben mutatnak majd rajtad, bőröd felkészül majd a napsugár befogadására. Így ez lehet a Nap ellen felkészítő időszak is, amíg színt váltasz az általad kedveltebb álló vagy fekvő szoláriumban.

A szoláriumozásról

A szolárium jótékony hatásai közé tartozik, hogy csökkenti a depressziót és a rossz kedvet, vagyis boldogsághormon termelését idézi elő a szervezetben. Az UV fény pozitív hatása révén elősegíti a D-vitamin szintézisét és így a csontritkulás kialakulásának az esélyét. Javítja a hormon és az immunrendszer működését, sőt még a megfázások megelőzésére is kiváló. Zsíros bőr esetén pedig csökkenti a faggyútermelődést, vagyis segít a szabályozásban.

Egy dologra azért mindenki figyelmét szeretnénk felhívni: a szolárium használatnál a legfontosabb a mértékletesség! A mai szolárium gépek már nagyon rövid idő alatt is képesek gyönyörű színt biztosítani a bőrünk számára, ezért érdemes inkább kevesebb ideig, többször igénybe venni a szolgáltatást, minthogy egyszer is túlpirulni.

Mondj igent az ajánlatra, a Megveszem gombra való kattintásoddal.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Készülj a tavaszra komplett Fáraó nőnek kijáró kezeléssel! - Arany gélmaszkos Nefertiti arckezelés
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu