6 részes popsifeszesítő kezelés vákuummal, Ultratone-nal! Hogy feneked vonzza a férfiak tekintetét!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Itt a leghatékonyabb popsifeszesítő kúra! Jó érzés, ha megfordulnak utánad a férfiak? A Diamond Masszázs Stúdióban (VII. ker.) most 6 speciális fenékformáló kezeléssel teheted magad még vonzóbbá! Ultratone, vákuumkezelések és vibrotréner edzések a legkerekebb, narancsbőrmentes popsiért! Hozd magad tökéletes formába csak 4.790 Ft-ért!
Ár:4.790Ft24.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
81% kedvezmény
24.000 Ft
81%
19.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.23. - 2016.08.24

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 6 részes popsifeszesítő kezeléscsomag, amely az alábbiak szerint épül fel:
    • 2x20 perces vákuumos anticellulit kezelés 
    • 2x30 perces popsi emelő biostimulációs edzőprogram Ultratone Excel Proval
    • + ajándék 2x10 perces vibrotréner edzés.
  • A biostimulációs popsi emelő program kifejezetten a farizmokra összpontosít, így segít azok karbantartásában, az izmok átdolgozásában, feszesítésében.
  • Az ideális eredmény érdekében heti 1 vagy 2 alkalom kezelés szükséges. A kezeléseket maximum két alkalomra lehet szétbontani!
  • Kiváló fogyasztásra, narancsbőr eltüntetésre, feszesítésre, szülés utáni izmok és bőr helyreállításra, popsiemelésre, méregtelenítésre, striák halványítására.
  • A vákuum masszázs kiváló feszesítő, narancsbőrmentesítő kezelés.
  • A kezelések a fenék és/vagy combok területére vehetők igénybe.
  • Mindenkinek ajánlott, aki szeretné a fenekét megdolgoztatni, feszesíteni, narancsbőrt eltüntetni, vagy ülőmunkát végez.
  • Amennyiben valakinek súlyosabb narancsbőre van, vagy többet szeretne formálódni, úgy több kupon vásárlása ajánlott. 
  • A kupont 2016. augusztus 24-ig használhatod fel
  • Csak az első alkalmat kell az érvényességi időn belül felhasználnod, a másik alkalomról egy hónapig érvényes bérletet kapsz, amelyet a következő időpontra kötelezően magaddal kell hoznod.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni kizárólag email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.
  • Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat, saját részre, és ajándékba egyaránt!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon küldjetek smst vagy írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Hangpostára, kérjük ne hagyjanak üzenetet. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a kezelés ideje lerövidülhet, mert a következő vendéget nem áll módunkban megváratni. Megértéseteket köszönjük.
  • Más akcióval nem vonható össze.
  • Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezelésnél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. Megértésed köszönjük!
  • A szolgáltatás helye: 1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni a saját érdekében. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe.
  • A szolgáltatásokat mindenki saját felelősségre veheti igénybe.
★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"köszönöm 3*60 perces bérlet jó volt"
Rita Gersitz

Kuponunk leírása

Ki ne szeretne csodálatos szép, kerek és feszes popsit? Minden nő erről álmodik, hiszen a férfiak szeme leggyakrabban ezen a testrészen akad meg.

Sajnos a fenék izmokat leggyakrabban csak ülésre használjuk, pedig a tökéletes külsőhöz elengedhetetlen, hogy erre a területre fordítsunk figyelmet. A farizmok rosszul viselik a sok ülőmunkát, ezért a mikrovérkeringés lelassul ezen a területen, ekkor jön elő a fránya narancsbőr látványa…

Hölgyeim! Íme kifejezetten a fenék izmokra koncentráló kúra. Lehet formálni, fogyasztani, feszesíteni, narancsbőr mentesíteni, kerekíteni, amit csak szeretnétek. Sokat ülsz, vagy szülés után nem az igazi a feneked, itt a te időd! Formáld magad, hogy büszkén felvehesd a legújabb rucikat.

A vákuum masszázs a leghatásosabb módszer a narancsbőr, a karfiol gödrök ellen. Mellékhatásként kék foltok és izomláz szerű fájdalom jelentkezhet a kezelés után, de a feszes bőr mindent megér. Csodálatos, gödröcske mentes feneked lesz tőle. Aki bátrabb nyugodtan bevállalhatja a 2x30 perces vákuumos kúrát egyben is. De, ha külön használod fel, akkor is látni fogod az eredményt!

Diamond Masszázs Stúdió

Az Ultratone biostimulációs program segít az izmaid átdolgozásában, átmozgatásában. Érezni fogod, ahogy kényelmesen fekve az izmaid mégis dolgoznak, mozognak. A program nemcsak átmozgat, de feszesít is és kifejezetten a popsi részre összpontosít. Kellemes „fekvő fitnessben” lesz részed, miközben vérkeringésed megélénkül, a zsírpárnáid csökkenek és a cellulitod is elhagyja a fenekedet.

A vibrotréner edzés segít még jobban fokozni a nyirokkeringésedet és átmozgatja az egész vázizomzatodat mindössze 10 perc alatt.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu