6 nap/ 5 éjszaka marokkói szállás, Marrakeshben 2 főre, reggelivel és egy vacsorával!

Kíváncsiak vagytok az arab világ szépségeire? Akkor irány Marokkó, ahol mindent megismerhettek az arab építészettől a virágzó kézműves iparon át a mindig nyüzsgő piacterekig. 6 nap/ 5 éjszakára, reggelivel és 1 vacsorával vár benneteket az Atlas Riad Medina & Spa, természetesen nagy kedvezménnyel. Ehhez vásároljatok kupont csupán 61.990 Ft-ért!
Ár:61.990Ft107.100 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
43% kedvezmény
107.100 Ft
43%
45.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.01.26. - 2018.03.28

marrakesh szállás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

6 nap 5 éjszaka standard kétágyas szobában 2 fő részére az Atlas Riad Medina & Spa-ban, Marrakeshben, Marokkóban az alábbiak szerint: 

  • standard kétágyas szobák a földszinten találhatóak, kilátással a teraszra és úszómedencére, és fürdőszobával, zuhanyzóval és WC-vel, reverzibilis légkondicionálóval rendelkeznek.
  • 5 alkalom hagyományos marokkói reggeli 2 fő részére, - a reggelit (időkorlát nélkül szolgálják fel) és a marokkói hagyomány szerint a teraszon étkezhettek.
  • 1 alkalommal hagyományos marokkói vacsorával 2 fő részére

Egyéb:

  • Széf a recepción
  • WIFI internet-hozzáférés 
  • TV a nappaliban

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.01.26. - 2018.03.28 között

  • Kizárt időszak: kiemelt ünnepek 
  • A Diamond Deal-től kapott kupont a vásárlástól számított 3 héten belül, legkésőbb 2018. március 28-ig csak voucherre kell váltanod  a http://regisztracio.szallodavoucher.com oldalon található űrlap kitöltésével. Ezután partnerünk az élménykupont email-ben juttatja el részedre. 
  • Az így kapott voucher a kiállítástól számított 1 évig érvényes és szabadon átruházható!
  • FONTOS! Foglalni csak a regisztrációt követően, a partnerünktől email-ben kapott voucherrel lehetséges, e nélkül a kupon nem érvényes! Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik a telítettség függvényében.
  • Ha szeretnétek még több napot eltölteni Marrakeshben, több kupon vásárlásával lehetőségetek van a voucherek összevonására is. 
  • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Felárak, opciók

  • A kupon az utazást nem tartalmazza, azt egyénileg szükséges megoldani.
  • Parkolás: 4 EUR/nap
  • Gyermekek elhelyezése: 0-6 éves kor között: ingyenes, 6-12 éves kor között: 15 EUR, 12-16 éves kor között: 25 EUR
  • Félpanziós ellátás: 12 EUR/fő
  • További éjszakák: 55 EUR
  • Pótágy: 25 EUR
  • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 2,30 EUR/nap/fő

További információk

reggeli tartalma általában narancslé, kávé, tea, tej, csokoládé, kenyér, pékáru, marokkói palacsinta és különböző szezonális gyümölcsök. Időkorlát nélkül szolgálják fel, lehetőség szerint 8.00 és 12.00 között.

A vacsora hagyományos marokkói illatos, fűszeres, édes és sós ételekből áll mint pl: citromos csirke, Tanja, Tajine, Kefta, zöldségek, bárány, marha, kuszkusz, Briouates, pastilla és marokkói saláták.

 

Lemondási feltételek

A visszaigazolt foglalást módosítani az utazás előtt legfeljebb 16 nappal lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak tekintendő.

Szolgáltatás helye
1145 Budapest, Szugló u. 54.

marrakesh szállás kuponunk leírása

Lépjetek át az arab világ kapuján!

Mindig is érdekelt titeket az Európán kívüli világ, de eddig még nem tapasztaltátok meg? Most belépést nyerhettek az arab világba, és megismerkedhettek Marokkó egyik legnagyobb városával, az ország nevét is adó Marrakesh-sel!

Vár Marokkó és Marrakesh a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

Ismerjétek meg Marrakesh-t!

Marrakesh-ben egy egész napnyi látnivaló vár benneteket, így nyugodtan kalandozásra szentelhettek egy-két napot. Tekintsétek meg a híres történelmi emlékműveket, múzeumokat vagy alkudozzatok a világszerte híres helyi bazárban.

A leendő szállásotoktól 200 méterre található a Palais de la Bahia, melyet a szultán nagyvezére, Si Moussa építetett a 19. században. Az épület nem véletlenül kapta a brilliáns, jelzőt, hiszen korának egyik legnagyobb és legpompásabb palotája volt.

Vár Marokkó és Marrakesh a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

A Djemaa El-Fna tér mindössze 15 perces sétára található a szállástól. Ide mindenképp látogassatok el este is, hiszen ilyenkor az egész tér életre kel. Zenészek, táncosok és mesemondók szórakoztatnak majd titeket produkcióikkal. Viszont a téren nappal sem áll meg az élet, ekkor kígyóbűvölők, idomított majmok és szuveníres standok várnak benneteket.

Vár Marokkó és Marrakesh a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

A tér mellett magasodik a Koutubia Mecset, mely a korábban körülötte lévő könyvespiacról kapta nevét. Azt mondják a Koutubia Mecset olyan Marakeshnek mint az Eiffel-torony Párizsnak Tehát mindenképpen érdemes meglátogatni, még akkor is ha ez csak kívülről lehetséges, hiszen a legtöbb marokkói mecsettel egyetemben ide is csak muszlimok nyerhetnek belépést.

Vár Marokkó és Marrakesh a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

A Saadi Sírkert 20 perces sétával elérhető a szállásról. A temetkezési helyet csak a 20. század elején fedezték fel, így megőrízte régi, közel 500 éves formáját. A mauzóleum 3 helyiségből áll, a leghíresebb ezek közül a 12 oszlopos szoba, melyben a szultán fiának, Ahmad al-Mansur sírhelye található.

Bemutatkozik szállásotok az Atlas Riad Medina & Spa

A Riad Zayanne Atlas Marrakesh Medina szívében, a Jamaâ El Fna tér közelében található. A tipikus marokkói riad kényelmes és hangulatos szobákat kínál. Mindegyik szoba saját fürdőszobával, légkondícionálóval illetve a téli időszakban központi fűtéssel rendelkezik.

Vár Marokkó és Marrakesh a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

A különleges marokkói reggelit a riad tetején, annak csodálatos teraszán fogyaszthatjátok el miközben a város panorámájában gyönyörködhettek. Egy gazdag reggeli után jól esik majd a pihenés a teraszon található berber sátorban vagy a TV-vel felszerelt társalgóban, de akár a medencében is csobbanhattok egyet.

Ismerkedjetek Arábiával Marokkóban, a varázslatos Marrakesh-ben, 6 napon és 5 éjszakán át! Ehhez vásároljatok kupont a Megveszem gombra kattintva!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu