6 nap/5 éjszaka az olasz Adriai-tenger partján 2 fő részére, reggelivel a ***Hotel Kursaalban

  • Elő- vagy utószezonban szívesen töltenétek 6 napot Olaszországban?
  • Igazi olasz vendéglátás vár rátok reggelenként, egy gyönyörű 3 csillagos, tengerpart-közeli hotelben.
  • A szálloda mindössze 5 perc sétára található a gyönyörű  Adriai-tengertől, amelyben ezekben az időszakokban is jókat lehet fürdeni!
Ár:67.990Ft114.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
41% kedvezmény
114.000 Ft
41%
46.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.07.16. - 2019.08.30

Olaszországi szállás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

6 nap/ 5 éjszaka az Adriai-tenger partján 2 fő részére, reggelis ellátással a Hotel Kursaal *** Bellaria vendéglátásában az alábbiak szerint: 

  • Elhelyezés kényelmes, standard kétágyas, erkélyes, saját fürdőszobával, zuhanyzóval, WC-vel és hajszárítóval, fürdőszobai piperecikkekkel, széffel, plazma TV-vel felszerelt szobában
  • Svédasztalos büféreggelit tartalmaz 5 alkalommal, 2 fő részére.
  • Ingyenes WiFi internet elérhetőség.
  • Check-in (bejelentkezés): 14 órától, check-out (kijelentkezés): 11 óráig.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.07.16. - 2019.08.30 között

  • A Diamond Deal-től kapott kupont a a kupon érvényességi időn belül csak voucherre kell váltanod a http://regisztracio.szallodavoucher.com oldalon található űrlap kitöltésével. 
  • Az így kapott voucherrel 2019. június 1-30. - szeptember 1-15. között foglalhatsz szállást.
  • Kizárt időszak: 2019.06.02.
  • FONTOS! Foglalni csak a regisztrációt követően a partnerünktől e-mailben kapott voucherrel lehetséges, e nélkül a kupon nem érvényes!
  • Foglalás közvetlenül a szállodánál az info@hotelkursaalbellaria.com email címen keresztül lehetséges, a szállodával egyeztetett időpontra, az utalvány sorszámának megadásával. A foglalás a szabad helyek függvényében történik.

Felárak, opciók

Egyes városokban idegenforgalmi adó fizetése kötelező a helyszínen, mely városonként eltérő lehet.

Helyszínen fizetendő opcionális felárak:

  • Parkolás: 5 EUR zárt parkolóban vagy 8 EUR/nap a szálloda parkolójában
  • Strand szolgáltatás: 15 EUR/nap
  • Házi kedvenc bevihető: 20 EUR/háziállat/nap
  • Pótágy: 0-2 éves kor között: 10 EUR/éj/fő, 3-12 éves kor között: 25 EUR/éj/fő, 12-16 éves kor között: 30 EUR/éj/fő
  • Ebéd/vacsora: 15 EUR/alkalom/fő - a szálloda melletti étteremben

Magasabb kategóriájú szobák felára:

  • Superior: 15 EUR/szoba/éj
  • Deluxe: 25 EUR/szoba/éj (kávéfőző és nagy LCD TV Netflix előfizetéssel)

Lemondási feltételek

A visszaigazolt foglalást módosítani közvetlenül a szállodával érkezés előtt legkésőbb 7 nappal lehetséges, egyéb esetben a kupon felhasználtnak tekintendő.

Olaszországi szállás kuponunk leírása

Pihenjetek az olasz tengerparton!

Szakadjatok ki a mindennapi rohanásból és meneküljetek a csodás olasz tengerpartra, ahol ínycsiklandó itáliai ételek, hullámzó tenger és hatalmas élmények várnak rátok! Ez a hat nap pont elég lesz arra, hogy megismerkedjetek az olasz kultúrával, megízleljétek az igazi olasz falatokat, megkóstoljátok a finom borokat és élvezzétek a friss tengerparti levegő jótékony hatásait. Itt az ideje kikapcsolódni!

Bellaria, a mesés halászfalu

Bellaria régen egy kis halászfalu volt, de mára már egy igazi kinccsé nőtte ki magát a turisták körében. Évről évre egyre többen látogatnak el Bellaria- Igea Marinába, ahol számos turistaattrakció, fagyizó, szuper éttermek, homokos strand és gyönyörű kék tenger várja az ide érkezőket.

olasz nyaralás- Rimini, San Marino

Ha nem csak a hasatokat szeretnétek süttetni a tengerparton egy kis utazással ellátogathattok a csupán 14 km-re lévő Riminibe, ami egy 143 ezres kikötőváros, itt valóban megcsodálhatjátok a hatalmas hajókat a kikötőben. Anno a rómaiak a Kr. e. 3. században, Arimunium néven kolóniát alapítottak itt, de azelőtt már évszázadokkal is lakták a területet a görögök, gallok, és etruszkok. Ebben a városban született a híres filmrendező, Federico Fellini is, akinek ebben az esetben nem csoda, hogy a történelmi városközpontban múzeuma is van. Ha már itt jártok, feltétlenül nézzétek meg a Tiberius-hidat és vele együtt számos Rimini nevezetességét!

Ha mindez még nem lenne elég, szippantsatok még egy kicsit az olasz kultúrából: Bellariától csupán 40 perc autóútra megtaláljátok a világ legkisebb országainak egyikét, mely egyben a legrégebbi, 301-ben alapított köztársaságot: San Marinot, annak mesébe illő és tiszta utcácskáival, ami biztosan elvarázsol majd benneteket. Fővárosának központjában sok időt el lehet tölteni, rengetek a látnivaló, érdekesség. Ha szeretitek a régi épületeket, a mesés kilátást és a történelmet akkor biztosan élvezetesnek fogjátok találni ezt a magával ragadó országot.

A szállásotok

A hotel mindössze 3 perc sétára van a hosszú homokos tengerparttól, az Adriai- tenger egyik legközkedveltebb részén, Riminitől északra.  A három csillagos szállodában barátságos a fogadtatás, kellemes a légkör, minden a vendégek kényelmét szolgálja, ahogyan a modern berendezésű szobák is. Minden reggel és este olasz fogásokkal várnak éttermükbe, ahol kedvetekre választhattok az ételek közül. A szobákban saját internet, LCD TV, erkély, telefon és strandtörölköző van. 

A hotel elérhetőségei:

Hotel Kursaal *** Bellaria
47814 Bellaria (RN)  Via Sebenico 18.
tel: (+39) 0541 346 574
email: info@hotelkursaalbellaria.com
web: www.hotelkursaalbellaria.com

Lássatok világot a DiamondDeallel! Csapjatok le erre a kuponra, és töltődjetek fel az Adriai-tenger partján nagy kedvezménnyel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu