6 alkalmas toka vagy integető izom eltüntető kezelés MagicPolar-ral a szegedi Széplaki Stúdióban!

Megjelentek az első kis zsírpárnák az arcodon és a felkarodon? Ne ess kétségbe a toka és az integető izom nem maradnak ott, ahol most vannak! Ezért viszont neked is tenned kell! A szegedi Széplaki Stúdióba is megérkezett már az a műszer, amelynek egy 6 alkalmas kúra után nagyon hálás leszel! Vedd meg a kupont 12.000 Ft-ért és ints búcsút a gonosz zsírpárnáknak!
Ár:12.000Ft36.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
67% kedvezmény
36.000 Ft
67%
24.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.15. - 2016.07.15

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 6 alkalmas toka vagy integető izom eltüntető kezelés, melyet rádiófrekvenciás MagicPolar technológiával végeznek
  • 1 alkalom időtartama: 20 perc
  • A kezelés során a rádiófrekvenciás hullám eredményesen alkalmazható a zsírsejtek anyagcsere folyamatainak felgyorsítására.
  • A kezelés non-invazív, és a használt alacsony frekvencia miatt kellemes, ráadásul már az első alkalom után látványos javulás tapasztalható.
  • A kezelés nem ajánlott a magas vérnyomással, pacemakerrel élőknek, továbbá a terhesség, szoptatás ideje alatt.
  • A kupon beváltása: 2016.07.15-ig lehetséges.
  • Elegendő a kupon lejáratáig az első alkalmat felhasználni, a többiről egyeztess a szolgáltatónál.
  • Időpont egyeztetés céljából hívd a szegedi Széplaki Stúdiót a +36-70/884 -2266-os telefonszámon
  • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül, akár ajándékba is.
  • Időpont módosítása, vagy lemondása a lefoglalt időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 8-20, Szo 9-14.
Szolgáltatás helye
6720 Szeged, Kelemen László u. 7

Kuponunk leírása

Le a tokával, búcsú az integető izmoktól!

Tudjuk, hogy testünk folyamatosan változik. Ezt tapasztalhatjuk is nap mint nap a tükörbe nézve. Ezért lepődünk meg mindig, amikor olyat látunk, amit nagyon nehezen akarunk észre venni, hát még tudomásul venni.

Kevés idegesítőbb jelenséggel találkozhatunk annak a huncut kis zsírpárnának a megjelenésénél, amit a köznyelv csak tokának becéz. Ez leginkább a korral és a genetikával párosul, de a hízás is okozhatja. A rossz pedig az benne, hogy fogyás után is gyakran ott marad...
Persze a felkar izmának megereszkedése, az ún. integető izom kialakulása sem tölti el boldogsággal ez embert, ez a probléma különösen a nőket érinti érzékenyen. Úgy alakul ki, hogy a felkar izma általában kevésbé edzett, így a bőr itt az évek során megereszkedik. A lötyögése miatt kapta vicces nevét, megszabadulni sajnos tőle sem könnyű, edzéssel sem.

Mit tehetünk mégis?

Szerencsére a szépségipar már ezekre a problémákra is megtalálta a hatékony válaszát! A Széplaki Stúdióban pedig Te is saját bőrödön tesztelheted a hatásait.
A MagicPolar a rádiófrekvenciás technológia legújabb kutatási eredményeit felhasználva a  Hexa-poláris (hatpólusú) rendszernek köszönhetően fejti ki hatásait.

A megfelelő frekvenciájú (0,5-10 MHz) és teljesítményű rádiófrekvenciás áram eredményesen alkalmazható a testben lévő zsírsejtek anyagcsere folyamatainak felgyorsítására.



Sok új generációs műszerhez hasonlóan a MagicPolar is a rádiófrekvenciás technológiát hívja segítségül. A toka és integető izom kezelés lényege, hogy a közvetített energia átépíti a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt területeit, miközben lebontja a zsírpárnácskák kialakulását elősegítő zsírsejteket. Mindezt anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen sérülést okozna.   A hőhatás révén a kollagén rostok feszesebbé válnak, a kötőszövetek regenerálódnak és a bőr oxigén ellátottsága is számottevően javul.

Már egy kezelés is látványos eredményeket hoz, de a tartós javuláshoz, a bosszantó zsírpárnák eltüntetéséhez erősen javasolt a MagicPolar kúraszerű alkalmazása!

Ezért ajánljuk neked ezt a hatékony megoldást! Választ a DiamondDeal ajánlatát és a kezelés után sokkal elégedettebben nézel majd a tükörbe.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu