6 alkalmas bőrmegújító Solanie AHA savas kúra + ajándék arcmasszázs!

Te is szeretnél feszes és szemtelenül fiatalos bőrt, a természet erejét használva? Napjainkban rengeteg toxin és méreganyag kerül a bőrünk mélyebb rétegeibe, így ajánlatos az anyatermészethez, na meg persze hozzánk fordulni segítségért! Most egy 6 alkalmas bőrmegújító kúrán vehetsz részt, amit a méltán híres Solanie termékekkel végeznek! Vedd meg most csak 5.990 Ft-ért! (VII.kerület)
Ár:5.990Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
77% kedvezmény
25.000 Ft
77%
19.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.12. - 2016.05.27

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma egy 6 alkalmas bőrmegújító Solanie AHA savas kúra + ajándék arcmasszázs.
  • A kezelés időtartama kb 30 perc!
  • A kezelést képzett profi kozmetikus végzi a rendkívül népszerű és hatékony Solanie termékekkel.
  • A Solanie termékek európai színvonalú gyártástechnológia alapján készülnek, így biztos lehetsz benne, hogy csakis a legprofesszionálisabb termékekkel találkozol a szolgáltatónál!
  • Bázis összetevőjük a gyógyító aloe vera és a ginkgo bilobade. Az aloe vera kiválóan raktározza a vizet, de gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert.
  • A kupon 2016. május 27-ig váltható be.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges a következő telefonszámon: +36-30/959-2179.
  • Az első kezelést szükséges a kupon érvényességi időn belül felhasználni. A további időpontokat a Szalonnal kell egyeztetned
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz akár ajándékba is!
  • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • Időpontot lemondani, vagy módosítani az adott időpont előtt legalább 24 órával tudsz. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül és az alkalom elveszik! Megértéseteket köszönjük.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
kedd, csütörtök, péntek 09:00-19:00; Bejelentkezés alapján szombat 09:00-19:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Dohány u.77.

Kuponunk leírása

Bőrmegújítás felsőfokon!

Vissza a természetbe! Nem véletlen, hogy manapság az emberek próbálnak egyre tudatosabb életmódra váltani, táplálkozni, elhagyni a mozgásszegény életmódot. Nemcsak élettani hatásokat vesznek ma már figyelembe, hanem a megfelelő bőrápolás is rendkívül fontos!

Ajánlatunk egy 6 alkalmas bőrmegújító AHA savas kúra, Solanie termékekkel, ajándék arcmasszázzsal!

A Solanie filozófiája, hogy minél több természetes összetevőből állítsanak össze olyan termékeket, amelyek mindenféle méreganyagtól mentesek. A készítmények bázisösszetevői az ősidők óta használt ható-anyagokban gazdag Aloe Vera és Ginkgo Biloba. Kozmetikai szerepük, bőrre gyakorolt hatásuk külön-külön is jelentős.

A kezelést AHA peel 25 szérummal végzi a kozmetikus, lássuk mi is ez:

Magas glikolsav tartalma keratolitikus és fibroblaszt serkentő hatású, továbbá gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Rendszeres használata fokozza az új bőrsejtek képződését az irhában és a hámban, ezáltal fiatalítva meg a bőrt és egyenletes bőrfelszínt kölcsönözve annak. Foszfatidil-kolin összetevője, mely a membránok fő alkotórésze, erősíti a sejthártyát, növelve ezzel a bőr védekező képességét. 

Solanie

Aloe vera

Mindegy, hogy a bőröd normál, zsíros vagy száraz, esetleg már idősebb vagy. Az aloe vera ellensúlyozó és harmonizáló minden bőrtípusnál. Az aloe a bőrhöz igazodik, a száraz bőrt nedvesíti, a zsíros bőrt normalizálja. Az érett bőrnek pedig különösen jót tesz, hiszen fokozza a kollagéntermelést.

Ne várj holnapig! Fiatalságra fel! Csapj le az ajánlatra még most, kizárólag a Diamond Dealen! Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu