6 alkalmas, 36 kezelésből álló alakformáló csomag ajándék arckezeléssel a LINUS Alakformálásban!

Linus Alakformálás | Budapest, XIV. ker.
  • Még mindig van idő formába lendíteni magad!
  • Érdemes feltenni a kívánságlistádra a LINUS Alakformálás (XIV. kerület) 6 alkalmas, 36 kezeléses alakformáló csomagját, mellyel megszabadulhatsz a plusszoktól has és csípő területen!
  • Sőt ajándékba egy ultrahangos, kollagénmaszkos arckezelést is kapsz! Vedd meg most csupán 10.990 Ft-ért!
Ár:10.990Ft72.600 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
85% kedvezmény
72.600 Ft
85%
61.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.09.11. - 2018.12.12

has és csípő fogyasztás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

A kuponnal egy 6 alkalmas alakformáló bérletet vehetsz igénybe has és csípő területre, mely az alábbi összesen 36 kezelésből áll:

  • izomstimuláció, (6 alkalommal)
  • kavitációs zsírbontás, (6 alkalommal)
  • feszesítés, speciális feszesítő kollagén habbal (6 alkalommal)
  • testtekercselés, speciális zsírégető pakolással (6 alkalommal)
  • vibrációs tréning, (6 alkalommal)
  • nyirokmasszázs. (6 alkalommal)
  • ajándékba pedig, egy alkalom ultrahangos, kollagénes arckezelés 6.500 Ft értékben.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.09.11. - 2018.12.12 között

  • Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességi idején belül felhasználnod, a további alkalmakról egyeztess a szolgáltatóval.
  • Időpontot egyeztetni a +36-70/348-0781-es telefonszámon tudsz.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is!
  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal és diktáld be a kuponkódod az előzetes bejelentkezés alkalmával.

További információk

  • Ez a 6 alkalmas, összesen 36 kezelésből álló alakformáló bérlet a garantált eredményért azoknak szól, akik végleges megoldást szeretnének a súlygondjaikra, a narancsbőrre, vagy a megereszkedett idomokra.
  • A kezelést súlyos betegség fennállása esetén (pacemaker, daganatos betegség, fertőző betegség), illetve terhesség ideje alatt nem veheted igénybe.
  • A kezelések után célszerű legalább 2-3 liter folyadék bevitele.
  • A kezelések mindig egyénre szabottak.
  • Alkalmanként 6 féle kezelést kapsz ami 100 percet vesz igénybe.

Lemondási feltételek

Időpontot lemondani vagy módosítani legkésőbb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 08-20 Sz:8-15
Szolgáltatás helye
1143 Budapest, Ilka utca 35. B. épület. I. em. 6.
(3-as kapucsengő)

has és csípő fogyasztás kuponunk leírása

Fájdalommentes, látványos és gyors fogyás!

Ne aggódj, ha van pár makacs plusz, amitől szeretnél megszabadulni. Ezzel a fogyasztó bérlettel garantáltan kivégzed a kis ragaszkodó pluszokat és segítünk abban, hogy mihamarabb visszaalakuljanak ruhaméreteid. Egy szuper alakformálás vár rád!

Az ajánlat 6 alkalmas alakformáló csomag csípő és has területre, összesen 36 kezeléssel: izomstimuláció (6x), kavitációs zsírbontás (6x), feszesítés (6x), testtekercselés egy speciális zsírégető pakolással (6x), vibrációs tréning (6x), nyirokmasszázs (6x).

Linus Alakformálás, zsírégetés, kavitáció, izomstimuláció, vibrációs tréning,

Figyelem! Mostani ajánlatunk nem azoknak szól, akik csupán együttérzést remélve csipkedik magukon az úszógumit, és sosem érezték még kellemetlenül magukat, amikor felpróbáltak egy rövidnadrágot, vagy akiknek egyetlen alkalommal sem jutott eszébe a kalória szó egy süti habzsolása közben. A LINUS Alakformálásban nem babra megy a játék, itt tényleg komolyan gondolják a fogyást.

A kezelésekről:

  • Az izomstimuláció során az alacsony frekvenciájú áram erősíti az izomzatot és szétbomlasztja a felesleges zsírpárnákat. A fogyás ez által erőfeszítés és fáradtság nélküli, és mentes bárminemű sérülés vagy rándulás veszélyétől. Fél óra izomstimuláció akár 4 óra edzéssel is felérhet! 
  • A kavitációs zsírbontás során a készülék feje ultrahangot bocsát ki, ami a zsírsejteket gyors rezgésre készteti. Ennek hatására sok apró buborék - más néven kavitáció - keletkezik, ami a sejtmembrán lebomlását okozza, majd a nyirokrendszeren keresztül távozik szervezetünkből. Az ultrahang a környező ereket és egyéb szöveteket nem károsítja.
  • A feszesítés egy speciális kollagén habbal történik melytől simul és feszesedik a bőröd, eltűnik az a fránya narancsbőr és friss, egészséges külsőt nyersz majd vissza!
  • A testtekercselés speciális zsírégető pakolással, ahogy a nevében is benne van, különleges hatóanyaggal történik, mely a bőrödön áthatolva küzd meg a zsírsejtekkel. A csípőd és a hasad így látványos átalakuláson fog keresztül menni, az eredmény pedig magáért beszél.
  • A testvibrációs tréning képes növelni az izometrikus és az ezotóniás (dinamikus) izomerőt, a ruganyosságot, és a mozgékonyságot. Javítja a koordinációs készséget és a stabilitást. A személyes céljaidtól függően a legtöbb esetben a vibrációs tréning nagyszerűen képes helyettesíteni egy teljes fitnesz programot.
  • Végezetül a nyirokmasszázs pedig aktivizálja az egész nyirokrendszert, ezáltal elősegíti a salakanyagok kiválasztódását és azok elszállítását a nyirokereken keresztül. Emellett javítja a vérkeringést, a sejtek tápanyag és oxigénellátását.

A hat kezelés külön-külön is hatásos, de egymás után használva, felerősítik és felgyorsítják a fogyás folyamatát. A fájdalommentes módszerekkel könnyedén nyered vissza karcsú alakodat, melyet bátran megmutathatsz majd a strandon! 

A kezelés hatásai: zsírszövet csökkentő hatású, élénkíti az anyagcsere folyamatokat, csökkenti a cellulitot, javítja a nyirok- és vérellátást, bőrfeszesítő, kötőszövet erősítő hatású, terhesség utáni alakkorrekcióra is kiváló. Hatékonyan segít a kiváló forma eléréséhez! Már egy kezelés után azonnal érezni fogod a változást!

Összefoglalva, egy olyan 6 alkalmas fogyasztócsomaghoz jutsz hozzá, mely összesen 600 percben, 36 kezeléssel szabadít meg a felesleges zsírpárnától has és csípő területen a DiamondDeal alkujának köszönhetően mindössze 10.990 Ft-ért!  

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu