5 x 60 perces frissítő svéd masszázs és 15 perc moxa kezelés, helyszíni kiszállással Budapesten!

Vadvirág Masszázs Stúdió | Budapest, XV. ker.
  • Kevés a szabadidőd, ezért nem pazarolnád utazgatásra? Mutatjuk a megoldást!
  • Szabadulj meg a kínzó hát, nyak és váll fájdalmaktól, javítsd a testtartásodat, tedd helyre az izmaidat a saját otthonodban! Alkalmanként egy órás svédmasszázs segítségével, amihez most egy 1 alkalmas moxa kezelést is kapsz.
  • Mindehhez annyi a teendőd csak, hogy házhoz hívd újdonsült masszőrödet, és élvezd a masszázs jótékony hatásait.
Ár:16.990Ft35.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
35.000 Ft
52%
18.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.02.18. - 2020.05.18

svédmasszázs moxa kezeléssel kiszállással kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

5 x 60 perces frissítő svédmasszázs + egy alkalmas 15 perces moxa kezelés helyszíni kiszállással Budapesten

  • A masszázs jótékony hatással van a testünkre és a lelkünkre.
  • Oldja a hát, nyak és váll fájdalmakat, javítja a testtartást, oldja a stresszt.
  • Javul a vérkeringés, felgyorsul a nyirokkeringés, elősegíti a méregtelenítést.
  • A leghatásosabb módszer a célzott izom lazításhoz, feszültség oldásához.
  • A moxa kezelés: A moxaterápia lényege, hogy az akupunktúrás pontok fölött gyógynövényrudat éget a kezelő. Az égő moxa nem érintkezik a bőrrel, csupán a hő hatol be az adott ponton a testbe. Kiválóan alkalmazható immunrendszer erősítésre, derékfájdalmakra, nyaki merevségre, emésztőszervi panaszokra / puffadásra stb.

A masszázst, és a moxa kezelést tapasztalt hölgy masszőr végzi.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.02.18. - 2020.05.18 között

Bejelentkezés

Bejelentkezés kizárólag telefonon lehetséges, a +36-70/537-8211 számon. Amennyiben épp nem tudja felvenni a szolgáltató, amint tud visszahív, ha nem rejtett számról hívod.

FONTOS! A kupon ára tartalmazza a masszőr kiszállási költségét is, ez azonban csak az ajánlatban megjelölt kerületekben történő kiszállásra vonatkozik.

A szolgáltatást a következő kerületekben kérhető: I., II., V., VI., VII. VIII, IX., X., XI., XII., XV., XIX., XX. XXI

  • A szolgáltatást férfiak és nők is egyaránt igénybe vehetik, bármennyi kupon vásárolható saját részre és ajándékba is.

Ellenjavallatok / kizáró okok

Láz, fertőző betegségek, akut gyulladás, daganatos betegség (a végstádium kivételével), friss trauma, műtét utáni állapot, hámhiány, vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése, Rheumatoid arthritis aktív fázisa, előrehaladott csontritkulás, be nem állított magas vérnyomás, egyes szív és keringési problémák, visszeresség (az érintett végtagot nem szabad masszírozni, de máshol lehet), legyengült, alkoholos, beszámíthatatlan állapot

Terhesség – nem általános kizáró ok, egyes időszakok és egyes testtájak ellenjavalltak, megváltozik a fogások erőssége és jellege, és nem lehet a szokott módon fektetni a vendéget.

Menstruáció – a masszázs keringésfokozó hatása erősíti a vérzést, a görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása pedig megkönnyíti a menstruáció elviselését, ezért a masszázs egyéni mérlegelést és döntést igényel.

További információk

A masszázs jótékony hatásai:

    • Görcsoldás, fájdalomcsillapítás, általános közérzetjavítás, krónikus fáradtság ellen, a teljesítőképesség fokozása, az izmok állapotának javítása, a bőr, a keringés, a nyirokrendszer állapotának javítása, krónikus fáradtság ellen
    • A teljesítőképesség fokozása, az izmok állapotának javítása
    • Baleset, műtét utáni rehabilitáció, mozgásbeszűkülések kezelése, mozgásbeszűkülések kezelése, pszichoszomatikus eredetű panaszok (görcsök, emésztési problémák) kezelése
    • Krónikus gyulladások, ortopédiai megbetegedések kezelése (pl. lúdtalp, discopathiák, csípőficam), reumatológiai megbetegedések kezelése
    • Belgyógyászati megbetegedések kezelése (pl. székrekedés, tüdőgyulladás, keringési zavarok) (A masszázs további jótékony hatásai megtalálhatóak a leírásban.)

Lemondási feltételek

  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 48 órával van lehetőség, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.
Szolgáltatás helye
Kiszállás helyszínre

svédmasszázs moxa kezeléssel kiszállással kuponunk leírása

Engedd be a változást az életedbe!

Nehezen veszed rá magad, hogy kilépj otthon melegéből a nagy tömeg forgatagába, hogy időpontot foglalj egy kellemes masszázsra? Itt a lehetőség, hogy most házhoz hívd a masszőrt!

Kényelmesen, a saját környezetedben megtapasztalhatod a masszázs, és a hozzá járó moxa kezelés jótékony hatását, ráadásul nem egy, hanem 5 alkalommal teheted ezt! Frissülj fel alkalmanként  egy órás masszázzsal, ráadásul egy alkalommal kipróbálhatod a moxa kezelést is!

Mi is az a Moxa kezelés?

A moxa terápia ősrégi keleti gyógyítási módszer. A moxarúd segítségével tudjuk az energiakeringést aktivizálni az energiahiányos, fájdalmas területeken, elsősorban a meridiánokra és akupunktúrás pontokra koncentrálva. 

Hagyományosan a moxa rúd fekete üröm szárított leveleiből készül.

A moxa használatához előkészítenek egy kisebb tálat benne vízzel, hogy legyen mibe hamuzzanak, és legyen miben eloltani a moxarúdat. A vendég lefekszik, meggyújtják a moxarúdat és elkezdik a kezelést A svéd masszázs, valamint a moxa rudak által kibocsájtott hő hatása elősegíti vér áramlást, illetve méregtelenítő és immunerősítő hatása megsokszorozódik. Hatásai ezeknek a kezelési módoknak azonnal érezhetőek! A kezelés elteltével, felfrissülve és megerősödve vághatsz neki a napi teendőidnek.

A masszázs további jótékony hatásai:

  • Ideggyógyászati megbetegedések rehabilitációja (pl. stroke utáni állapot, paresis, trigeminus neuralgia)
  • Végtagödéma kezelése, betegségek, állapotromlás megelőzése (pl. tartósan fekvő betegnél a tüdőgyulladás és az izomsorvadás megelőzése, vagy gipszelt végtagnál a gipsz alatti izmok sorvadása ellen a konszenzuális hatás révén)
  • Betegségek, állapotromlás megelőzése (pl. tartósan fekvő betegnél a tüdőgyulladás és az izomsorvadás megelőzése, vagy gipszelt végtagnál a gipsz alatti izmok sorvadása ellen a konszenzuális hatás révén)

Válaszd te is kedvezményes DD kuponunkat, és add meg szervezetednek azt amire szüksége van, vagy ajándékozd meg szeretteidet!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu