5 nap / 4 éjszaka 2 felnőtt + 1 gyermek részére, Gyulán a Fészek Apartmanházban!

  • Nem tudjátok hova utazzatok szabadságotok alatt? Szeretnétek kipihenni az őszi és téli fáradalmakat kellemes környezetben, ahol megannyi program vár Rátok?
  • Akkor ajánlatunk Nektek szól! 5 napot és 4 éjszakát tölthettek el Gyulán a Fészek Apartmanházban, így garantált a feltöltődés!
  • Ne habozzatok és csapjatok le DD kuponunkra, mindössze 39.990 Ft-ért!
Ár:39.990Ft42.840 Ft
Ár: 6.000 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 33.990 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
7% kedvezmény
42.840 Ft
7%
2.850 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.09.12. - 2023.12.12

Szállás Gyula kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

5 nap/ 4 éjszaka 2 felnőtt + 1 gyermek (max. 10 éves korig) részére (vagy 2 fő részére gyermek nélkül), önellátással Gyulán.

  • Fészek Apartmanházban 6 eltérő beosztású és berendezésű apartman (4 nappali+háló, 1 nappali+ 2 háló, 1 szoba galériával) várja a szálláskeresőket.
  • A kényelmesen berendezett lakóegységek mindegyikébentalálható zuhanyozó/WC, klíma, síkképernyős TV, ingyenes WIFI, továbbá jól felszerelt konyhasarok biztosít lehetőséget az önellátásra.
  • 4 lakóegységük hálószobáiban, illetve a galérián egy-egy franciaágy, a 2 hálószobásban két összetolható egyszemélyes illetve egy franciaágy, továbbá a nappalikban kényelmes, kihúzható, 2 személyes kanapék biztosítják a nyugodt pihenést.
  • Szükség eseten egyes szobákban pótágy is elhelyezhető. Minden apartman klímával felszerelt.
  • Az apartmanban angolul és németül is beszélnek.
  • Ellátás: önellátás
  • Látnivalók Gyulán: Gyulai Várfürdő és AquaPalota, Gyulai vár, Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont, Gyulai Várszínház, Százéves Cukrászda, Erkel Ferenc Emlékház.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.09.12. - 2023.12.12 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-30-410-2991 telefonszámon érvényes kuponkódod megadásával. Kérjük a helyszínre vidd magaddal kinyomtatva a kuponod vagy mutasd fel valamilyen elektronikus eszközön. 

Foglalás: 2022. DECEMBER 23 – 2023. DECEMBER 23. között, szabad kapacitás függvényében

Kizárt időszak: 2022. december 29 – 2023. január 02. (szilveszter)

Idegenforgalmi adó pluszban fizetendő (550.- Ft/fő/éj 18 éves kor felett)

Több utalvány egyszerre is felhasználható.

Felárak, opciók

  • Időszaki felár 2023. január 02 - március 31. és 2023. október 19 – december 23. között: 6.000.- Ft/kupon
  • Időszaki felár 2022. december 23-29. között, valamint a húsvét és a pünkösdi hétvégén: 12.000.- Ft/kupon
  • Időszaki felár 2023. június 01 – augusztus 31. között: 20.000.- Ft/kupon
  • Hétvége felár: 4.000.- Ft/kupon
  • A klímahasználat költsége 2.500 Ft/nap.
  • Idegenforgalmi adó pluszban fizetendő (550.- Ft/fő/éj 18 éves kor felett)

KISÁLLAT hozható, felára: 2.500.- Ft/éj

Gyermek felár:

  • gyermek 10 éves korig:  ingyenes (tartalmazza a fenti csomagár)        
  • gyermek 10 - 14 éves korig:   + 2 500 Ft/éj   
  • gyermek 14 - 18 éves korig:   + 3 000 Ft/éj
  • gyermek 0-14 éves korig:   + 2 500 Ft/éj      
  • gyermek 14 - 18 éves korig:   + 3 000 Ft/éj
  • gyermek 0-14 éves korig:   + 2 500 Ft/éj 
  • gyermek 14 - 18 éves korig:   + 3 000 Ft/éj  

További információk

  • Az emeleten két apartman önálló balkonnal rendelkezik, a földszinten közös használatú fedett terasz biztosít lehetőséget baráti beszélgetésekre, borozgatásokra.
  • A füvesített udvaron tűzrakóhely található; a parkolás az apartmanház előtt díjmentesen megoldott.
  • A kupon felhasználható 2022. ÁPRILIS 01 – DECEMBER 23. között ünnepek kivételével, szabad kapacitás függvényében.
  • Több kupon egyszerre is felhasználható.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 6.000 Ft-ért! A különbözetet, ami 33.990 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó összeget a Szolgáltatónál tudod kifizetni készpénzzel, előre utalással vagy SZÉP kártyával.

Lemondási feltételek

Utazás előtt minimum 14 nappal történő módosítási kérés esetén (szabad kapacitás függvényében és a szezonalitás figyelembe vételével) igény esetén új időpontot tudnak biztosítani.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
mindig nyitva
Szolgáltatás helye
5700 Gyula, Pacsirta utca 5.

Szállás Gyula kuponunk leírása

Csomagoljatok és utazzatok el Gyulára és szálljatok meg a Fészek Apartmanházban!

A 2019 tavaszán megnyílt Fészek Apartmanház 300 lépésre található a Gyulai Várfürdő Kőhíd bejáratától (tavasztól őszig), és kb. 450-re a Fahídtól (egész évben). A megújult, otthonos szálláshely, a város egyik legnagyobb zöldterületén, a központtól 10 percre, a Csigakert közvetlen közelében, csendes helyen, értékarányos áraival és folyamatos akciókkal várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. Az eltérő beosztású, egyedi berendezésű, de mégis otthonos apartmanjaink a „fészek melege” hangulatát sugározzák, és a családok eltérő igényeihez igazodnak.

Nálunk minden generáció megtalálhatja a számára legkényelmesebb lakhelyet a Gyulán töltött napokra. Beszélünk angolul és németül is. 

Fészek Apartmanház, Gyula

Szolgáltatások: A Fészek Apartmanházban 7 eltérő beosztású és berendezésű apartman (4 db nappali+hálós családi apartman és 3 db fürdőszobás szoba konyhahasználattal) várja a szálláskeresőket. A kényelmesen berendezett lakóegységek mindegyikében található zuhanyozó/WC, klíma, síkképernyős TV, ingyenes WIFI, továbbá jól felszerelt konyhasarok biztosít lehetőséget az önellátásra. Az emeleten két apartman önálló balkonnal rendelkezik, a földszinten közös használatú fedett terasz biztosít lehetőséget baráti beszélgetésekre, borozgatásokra.

A füvesített udvaron tűzrakóhely található; a parkolás az apartmanház előtt díjmentesen megoldott. A hálószobákban franciaágy vagy két összetolható egyszemélyes ágy, a nappalikban pedig kényelmes, kihúzható, 2 személyes kanapék biztosítják a nyugodt pihenést. Szükség eseten egyes szobákban pótágy is elhelyezhető. Minden apartmanunk klímával felszerelt.

Szállás Gyula

GYULA

Ha idelátogattok semmiképp se hagyjátok ki Gyula legszebb látnivalóit és kincseit. Ezek egyike a Gyulai Várfürdő, ahol a kicsik és nagyok is egyaránt jól érezhetik magukat a vízben lubickolva. Természetesen, ha Gyula, akkor a Gyulai Vár mellett sem mehettek el, ami egy életteli hely, hiszen az év több napján is különböző rendezvényekkel várják az odalátogatni kívánókat.

Édes szájúak figyelem! A Százéves Cukrászda a település egyik legnagyobb különlegessége, hiszen ahogy a neve is elárulja már 1840 óta üzemel és azóta is sok szeretettel fogadja vendégeit finomabbnál finomabb sütemény különlegességekkel. 

Amennyiben szórakozásra és egyben kikapcsolódásra is vágytok, akkor a Gyulai Várszínház a tökéletes helyszín számotokra, ami a legrégebbi magyar várszínház. Nem csak vidám, szórakoztató zenés produkciókkal várják vendégeiket, hanem számos más különböző előadással is. Az évek során megannyi neves hazai művész is megfordult a várszínház falai közt.

Utazzatok el Gyulára és szálljatok meg a lehető legjobb szálláson amit találhattok, a Fészek Apartmanházban! Megannyi programmal és látnivalóval vár Titeket Gyula és környék, gazdagodjatok új élményekkel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu