5 az 1-ben alakformáló kezelés, egy hónap alatt akár -6 kg súly csökkenés!

4,9/5Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont | Budapest, II. ker.
  • A narancsbőr és a striák maguktól sajnos nem szűnnek meg, és a túlsúly sem tűnik el egyik percről a másikra anélkül, hogy tennénk érte.
  • Az 5 kezelésnek köszönhetően az álom alak közelebb kerül hozzád.
  • Milyen kezelések várnak rád? Alpha Spa System, Ultrathone Futura Pro, Zsírtörőmasszázs, Wiener féle testfáslizás, Dr. Life hullámmasszázs.
Ár:19.000Ft39.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
52% kedvezmény
39.000 Ft
52%
20.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 18 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.25. - 2024.07.25

Alakformáló kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy 5 fogyasztó kezelés 1 alkalommal.

  • A mérettáblázat adatainak összesítése alapján minimum 10-15 cm méretcsökkenés várható 1 alkalommal / pl.: has 2-4 cm is lehet, comb, kar 1-2 cm  /
  • Kezelt területek: Has, fenék, combok, kar.
  • Az 5 kezelést 1 alkalomra szól, aminek időtartama kb. 2,5 óra
  • Váltó fehérnemű, pamut nadrágra, pólóra és zoknira szükség lesz. Test kezelés előtt 2-3 órával nem ajánlott az étkezés! Nagyon fontos viszont a víz fogyasztása 3 l naponta.

Alpha Spa System: Szauna hatású kezelésünkkel beindítjuk a méregtelenítést.

Ultrathone Futura Pro: electrostumuláció segít a zsírbontásban.

Zsírtörőmasszázs: Gyors, erőteljes és intenzív mozdulatokkal fokozza a vér- és nyirokkeringést a problémás területeken.

Wiener féle testfáslizás: Egy teljesen természetes kezelési módszer. A hideg-meleg effektuson alapszik. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mind az eukaliptusz, borsmenta, mentol, rozmaring erős hiperemizáló hatásuknál fogva, intenzív vérkeringést és vérbőséget idéz elő a kötőszövet felső rétegein. Ezáltal könnyebben áramlik ki a salakanyag a zsírszövetekből.

A Dr. Life hullámmasszázs: Egy rendkívül hatékony gépi nyirokmasszázs, mely tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, helyreállítja a kötőszövet mikrocirkuláris keringését

A szolgáltató ezen kedvezménnyel az új vendégek számára szeretne kedveskedni, ezért 1 fő egy kupont vásárolhat és egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.25. - 2024.07.25 között

Előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-20:00 között a +36-30/565-8257 telefonszámon. A kupont a relaxspa.eletmod@gmail.com e-mail címen tudod beváltani, vagy személyesen kinyomtatva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 08:00-20:00

További információk

Ellenjavallatok: láz, fertőzőbetegségek, bőrbetegség, nyílt seb, műtét, daganatos betegségben szenvedők, szívbetegség, magas vérnyomás, visszérgyulladás, trombózis, menstruáció, terhesség és szoptatás.

  • Váltó fehérnemű, pamut nadrágra, pólóra és zoknira szükség lesz. Test kezelés előtt 2-3 órával nem ajánlott az étkezés! Nagyon fontos viszont a víz fogyasztása 3 l naponta.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
7 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-20:00, Szo-V: Zárva
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Fazekas utca 22.
★★★★★
★★★★★
"Tökéletes kikapcsolódás és teljes ellazulás. Magasan ajánlott szolgáltatás."
Nagy Tibor

Alakformáló kezelés kuponunk leírása

Fogyj akár 6 kg-ot 5 az 1-ben fogyasztó kezelésünkkel!

Minden nőnek nagyon fontos, hogy jól nézzen ki kortól, napszaktól függetlenül. Felejtsd el a sanyargató diétákat, az izzasztó kardiót, vagy az örökké tartó koplalást, hiszen most elképesztő áron, fájdalom nélkül, kényelmesen dobhatod le a ruhaméreteket.

Ebben segítségedre a Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont lesz. 

Alpha Spa System

Az Alpha Spa System hőterápiás kezelést világszerte sikeresen  alkalmazzák fogyasztás, alakformálás, narancsbőr, cellulit kezelés, méregtelenítés területén. A súlyvesztést a szervezet méregtelenítésével gyorsítja fel. A hőterápiás nyirokmasszázs segít a fogyást meggyorsítani, illetve gondoskodik a nyirokrendszer méreganyagoktól megtisztításáról is!

Ultrathone Futura Pro

A világon a legújabb egyedülálló, arc- és testformáló készülék az Ultratone Futura Pro

Az Ultratone Futura Pro kiszámolja és megjeleníti a testtömeg indexet és létrehoz egy egyénre szabott kezelési tervet. Kijelzi az vendégnek szükséges kezelések számát, és azok javasolt heti gyakoriságát. Személyre szabottan, figyelembe veszi a vendég nemét, korát, súlyát, méreteit, testalkatát, a problémás zónákat és az elérni kívánt eredményt. A személyre szabott kombinált program hatással van mind a kötőszövetekre, mind a zsírsejtekre, mind az izomzatra.

Zsírtörőmasszázs

Gyors, erőteljes és intenzív mozdulatokkal fokozza a vér- és nyirokkeringést a problémás területeken, segítve a méregtelenítést és a salakanyagok feloldását, csökkentve a narancsbőr tüneteit.

Wiener féle testfáslizás

 Az aromaterápiás fáslizó olyan dolgokkal rendelkezik, és olyan végeredményt nyújt, amit más fogyasztó kezelések nem tudnak. A módszer hideg-meleg effektuson alapul. Az értékes tápanyagok, mint például az eukaliptusz, rozmaring vagy borsmenta meggyorsítja a vérkeringést, ezzel pedig vérbőség áll be a bőr felsőbb rétegeiben Az alsóbb rétegekben viszont nem, így hideg érzetet kapunk. A szervezet egyik alapvető folyamata, hogy megtartsa a hőegyensúlyt.

Dr. Life hullámmasszázs 

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a vendég végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított kezelő egységeket, (kompressziós csizmák, kesztyűk, deréköv) helyezünk fel. A gép által vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Enyhe, ritmikus nyomáshullámok keletkeznek, amelyek a láb legalsó pontjától kiindulva végig hömpölyögnek a bokán, combon, fenéken - egészen fel a csípőig és kellemes masszázsérzés kíséretében masszíroznak a szív irányába.

Ha még nem nyomtál rá a Megveszem gombra ne habozz, ilyen lehetőség ritkán adódik!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a zavaró szőrszálaktól - Teljes kar gyantázása a XIII. kerületben
1.090 Ft kupon ár helyett MA csak 980 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu