5.000 Ft értékű ajándékkártya, mely felhasználható az Angelina Fehérneműnél!

Csábos fehérneműt keresel romantikus estéhez vagy elegánsat alkalmi viselethez? Kényelmes darabot a mindennapokra? Az Angelina Fehérnemű, a nagy kosárméretű melltartók specialistájának kollekciójában biztosan megtalálod a kedvedre való fehérneműt, de ha álmaid hölgyének ajándékot keresgélő lovag vagy, akkor sem nyúlsz mellé ezzel az ajándékkártyával! Vásárolj kupont magadnak vagy add ajándékba!
Ár:2.000Ft5.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
60% kedvezmény
5.000 Ft
60%
3.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2015.12.12. - 2016.03.06

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon 5.000 Ft kedvezményre jogosít fel az Angelina Fehérnemű kínálatából való vásárlásnál.
  • Az Angelina Fehérnemű, a nagy kosárméretű melltartók specialistája
  • A kínálatban melltartókon kívül csinos fürdőruhák és fehérneműk is meg találhatók, extra méretekben is.
  • A kupon minden 5.000 Ft feletti termékre felhasználható.
  • Egy termékre csak egy kupon használható fel.
  • A kupon 2016. március 6.-ig használható fel!
  • Átvétel telefonos bejelentkezés után a webshopon keresztül!
  • Webshopos rendelés esetén postázás az ország teljes területére előre fizetés esetében ingyenesen.
  • A vásárlás menete:
    • A Diamond Deal kuponkódodat váltsd át a webshopban elfogadott formátumra ide kattintva vagy a következő címen: http://angelinafehernemu.hu/diamond-deal-kupon-atvalto
    • Emailben megkapod a szolgáltatónál elfogadott kódot, melyet a vásárlás folyamán megadva a rendszer levonja a kedvezmény összegét a vásárlás során. 
    • Webshopos vásárlás esetén helyezd a kiválasztott terméke(ke)t a kosárba, majd kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat a vásárlás végéig.
  • Garancia: Az Angelina Fehérnemű általános garanciális feltételei, amelyek messze meghaladják más forgalmazók általánosan elfogadott szabályait.
  • Méretbeli probléma esetén a cseretermék postázás költségeit is magukra vállalják, viszont a helytelen méretű terméket a vásárló saját költségén postázza vissza a címükre.
  • Ha bizonytalan vagy méretedet illetően, használd a méret kalkulátort.
  • Kérdés esetén keresd a szakértőt:
    Pap Ágnes 20/378-0076
    ugyfelszolgat@angelinafehernemu.hu

Kuponunk leírása

Bármilyet is keresel, sportosat vagy elegánsat, netán egy kihívó darabot, melltartót venni nem egyszerű. Sőt! Óriási nyűg is lehet a tökéletes darab megtalálása. Pedig a megfelelő méret itt nem csupán esztétikai célokat szolgálhat, de a hát egészségének szempontjából is fontos. Ha szeretnél ízlésednek és méretednek megfelelő melltartót találni, az Angelina Fehérnemű, a nagy kosárméretű melltartók specialistája a szolgálatodba állítja óriási kínálatát és szakértelmét is.

Több száz típus és rengeteg méret közül választhatsz, és nem csak melltartókból. Bármilyen alkalomra szeretnél megfelelő fehérneműt (vagy akár fürdőruhát), meg fogod találni azt a méretet, ami tökéletesen passzol rád. Csak azt kell tudnod, hogy milyen célra keresel fehérneműt, mert mindegyik típusnak más követelményeknek kell megfelelnie.

fehérnemű, melltartó

A mindennapi viseletre keresett melltartók legyenek szépek, de nem kirívóak, és mindenek előtt kényelmesek! Ez a legfontosabb, hiszen könnyen előfordulhat, hogy egész nap viselni fogod, és igazi kín lehet, ha nem jól választasz méretet, vagy valahol nyom, szorít. Estére a hátad is megérzi, ha nem tart rendesen. Ezért fontos a kosár kialakítása, a merevítések megoldása, a pántok kialakítása. Gyakorlatilag mindenre oda kell figyelni, de egy próba könnyen eldöntheti a kérdést.

melltartó

A hatalmas kínálatból nem hiányozhatnak az elegáns, luxus darabok sem, melyek tökéletesek alkalmi viselethez, illetve a kihívóbb darabok sem, de a kényelmet ekkor sem kell feláldoznod. Csak a helyes méretet kell megtalálnod, ami ekkora felhozatalból abszolút nem lehetetlen küldetés. És ha a méret tökéletes, sehol nem kényelmetlen, akkor jól fogod magad érezni az adott darabot viselve, és ez megadja azt a magabiztosságot, mely szépségedben, fellépésedben is megmutatkozik.

fehérnemű

Sport célokra is kínál megoldást az Angelina Fehérnemű. Nagy választék áll rendelkezésre kényelmes sportmelltartókból, melyek a célnak megfelelően kényelmesek, tökéletes tartást biztosítanak sportolás közben, szélsőséges igénybevétel esetén is, és anyaguk is gyakran olyan, amely felszívja a nedvességet, és kifelé párologtatja azt, hogy téged ez se zavarjon, és csak a mozgásra kelljen koncentrálnod.

Tehát, ha épp fehérneműt keresel, ne is nézelődj tovább, az Angelina Fehérneműnél biztosan megtalálod, amire éppen szükséged van. Vagy szíved hölgyét ajándékoznád meg valamivel? Ez a nagy kedvezményre feljogosító kupon akkor is tökéletes lehet! Csak kattints a megveszem gombra, és a tiéd lehet ez a nagyszerű ajándékkártya!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon, és legyél te is a gyémánt tagja közösségünknek, hiszen már több, mint 300.000-en minket választottak! Lájk :)


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu