45 perc luxus kényeztetés az arcnak arannyal, kaviárral és csokis vagy mézes relaxáló hátmasszázs!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Arany, méz, csokoládé és kaviár - a luxus kényeztetés felsőfoka vár rád. Ajánlatunk révén arany, csokoládés vagy kaviáros arcmasszázsban részesítünk, a hátadat pedig csokis vagy mézes olajjal átmasszírozzuk a görcsök ellen. Ilyen kényeztetésben még biztos nem volt részed! Érezd most a saját bőrödön csak 1.890 Ft-ért!
Ár:1.890Ft8.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
79% kedvezmény
8.900 Ft
79%
7.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.06.13. - 2016.10.12

Kuponunk fontos tudnivalói

  • Az ajánlat révén összesen egy 45 perces hát- és arcmasszázsban lehet részed.
  • Az arcodat választhatóan arany, csokoládés vagy kaviáros krémmel masszírozzák. Mindegyik arckrém a bőröregedést gátolja, feltölti értékes tápanyagokkal. A hátadat választható csokis vagy mézes olajjal masszírozzák.
  • A csokoládés olaj, igazi édes, csoki illatot áraszt, ami garantáltan kalóriamentes és még fogyókúra idején is nyugodt szívvel választható. A csokoládé rendkívül gazdag tápanyagokban, így a bőrt megfelelően ápolja, rugalmassá teszi.
  • A mézes olaj édes méz illatú és nemcsak vitaminokban gazdag, hanem még méregtelenít is. Kiváló a derék és ízületi fájdalmakra. Kellemesen ellazítja a görcsös hát és váll izmokat, oldja a feszülést, lazítja a testet.
  • Bármilyen korosztály igénybe veheti. Mindenkinek ajánlott, aki hát-, nyak-, váll- és/ vagy fejfájással küzd.
  • Stresszes életmód esetében a rendszeres masszázs heti szinten ajánlott.
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség mindenki számára. Így akár meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is.
  • A kupont 2016. október 12-ig használhatod fel.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni kizárólag email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz magadnak vagy ajándékba is!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Köszönjük a megértéseteket!
  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon található.
  • A masszázs egyszemélyes, így páros masszázsra nem használható fel.
  • Más akcióval nem vonható össze.
  • Amennyiben bármilyen egészségügyi problémád vagy allergiád van, kérjük, tájékoztasd a szolgáltatót a masszázs előtt.
  • A beváltás helyszíne: Diamond Masszázs Stúdió, 1074 Budapest, Csengery u. 26. (Bejárat kint az utcafronton).
  • Más masszázsra nem cserélhető fel.
★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Nagyon elégedett vagyok, nagyon jó masszőrök dolgoznak a szalonban, kedvesek, és az ott töltött idő tényleg felfrissülés. "
Domonkos Andrea

Videó

Kuponunk leírása

Sokszor vagy feszült, a hátad és a vállad görcsökben áll, az arcod pedig a fáradtságot tükrözi? Itt az alkalom a feltöltődésre! Luxus kényeztetés az arcodnak és a hátadnak.

Miben is lesz részed?

Először a professzionális masszőz alaposan átmasszírozza a görcsös hátizmaidat. Mindezt választható csokis vagy mézes olajjal végzi. Az emberek többsége azt hiszi, hogy az olajok zsíros, kellemetlen nyomot hagynak a testükön, de ez tévhit. Az olajok jobban ápolják a bőrt, a masszázs során biztosítják a megfelelő súrlódást a bőr és a masszőr keze között. A masszázs során pedig szinte teljesen beszívódnak, ezzel biztosítva hosszú ideig a bőr megfelelő rugalmasságát és ápoltságát.

A csokoládés olaj, igazi édes, csoki illatot áraszt, ami garantáltan kalóriamentes és még fogyókúra idején is nyugodt szívvel választható. A csokoládé rendkívül gazdag tápanyagokban, így a bőrt megfelelően ápolja, rugalmasság teszi.

diamond

A mézes olaj édes méz illatú és nemcsak vitaminokban gazdag, hanem még méregtelenít is. Kiváló a derék és ízületi fájdalmakra. Kellemesen ellazítja a görcsös hát és váll izmokat, oldja a feszülést, lazítja a testet.

Bármelyik olajat is választjuk, egy igazi görcsoldó élményben lesz részünk. A hátmasszázs oldja a feszülést a derék, nyak, váll területeken. Ezzel biztosítva a jobb vérkeringést, a felfrissülést. Aki rendszeresen küzd fejfájással, annak egy igazi mentőövet jelent a sok fejfájás csillapító gyógyszer helyett.

Ezután jöhet a csodálatos arany, csokoládés vagy kaviáros arcmasszázs. Kifejezetten ezeket tartalmazó kozmetikummal végzik a masszázst. Így ízlésednek és igényednek megfelelően, szabadon választhatsz a 3 különböző illat közül. Mindegyik öregedésgátló és rendkívüli arcápoló hatással rendelkezik. Arcodat feltölti, pótolja a vízhiányát és üdévé varázsolja. A masszázs végéré teljesen ellazulva, feltöltődve fogod érezni magad. A hátad görcsmentes, az arcod friss és üde lesz.

Még egyszer összefoglalva, most a DiamondDeal által luxus masszázsban lehet részed. Arany, kaviáros vagy csokoládés arcmasszázs és egy mézes, vagy csokoládés hátmasszázsban részesítenek, mindezt 8.900 Ft helyett 1.890 Ft-ért vásárolhatod meg.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu