45 lövés pisztoly lövészeten 3 pisztollyal, egy igazi élmény a Duna Lövész lőterén!

  • Eddig csak sóvárogtál az élmény után, de most már érezheted is a fegyverek elsöprő erejét, és hallhatod is mennydörgő hangjukat. Lőj igazi akcióhősként 45 lövéses pisztoly lövészeten!
  • A Duna Lövész SE ráckevei lőterén gyönyörű környezetben.
Ár:8.990Ft17.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
48% kedvezmény
17.000 Ft
48%
8.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.06.26. - 2020.09.30

pisztoly lövészet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Pisztoly élménylövészet 45 lövés erejéig a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, ahol a lövésszám a következőképp oszlik meg a fegyverek között:

  • 15 lövés Taurus pisztollyal,
  • 15 lövés MCM pisztollyal,
  • 15 lövés Glock17-es pisztollyal.

A kupon tartalma továbbá a lőállásdíj, a fegyverek bérlése, a védőfelszerelés (fülvédő), valamint szakképzett lövészetvezető felügyelete, a lőlap és persze a lőszer.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.06.26. - 2020.09.30 között

  • Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!
  • Bármennyi kupon vásárolható saját részre, illetve ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!

BEJELENTKEZÉS:

Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon:

Holler Mátyás: +36-20/266-6345

A helyszínen kötelező fegyverhasználati- és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted kézbe a fegyvereket!

Felárak, opciók

A lövésszám bővíthető helyszíni felár ellenében.

További információk

  • Ha még nem lőttél éles fegyverrel, most biztonságos körülmények között kipróbálhatod ezt, ha pedig lőttél már, biztosan szívesen átélnéd újra az óriási élményt! Kalandvágyó hölgyeknek és férfiaknak ajándékként is tökéletes!
  • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 percre, Ráckevén!

5 fő felett lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra (alapanyagot, eszközöket nektek kell vinni) a tűzrakó hely adott kizárólag. Emellett sátrazni is tudtok a lőtér melletti mezőn.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda – vasárnap: 09:00 – 18:00 (évszaktól függően sötétedésig)
Szolgáltatás helye
2300 Ráckeve Újhegy Lőtér

pisztoly lövészet kuponunk leírása

Izgalmas élménylövészet vár rád!

Megvan az izgalmas filmjelenet, amikor a főhős a rejtekhelyén előhúzza a pisztolyát és célra tart? Emelkedik az adrenalin szint, hevesebben ver a szív, aztán hirtelen dörren a fegyver és a lőpor utánozhatatlan szaga telíti a levegőt? Most épp ezt tapasztalhatod te magad is, vagy megajándékozhatsz valakit az élménnyel, hiszen Ráckevén, egy biztonságos lőtér nyugalmában 3 klasszikus fegyvert is kipróbálhatsz!

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Pisztoly lövészet 3 pisztollyal!

Adott a kihívás és a három különböző fegyver a Taurus, az MCM és a Glock 17, már csak te hiányzol!

Tölts el egy emlékezetes, kalandokkal teli napot a pároddal, a haverokkal, esetleg céges csapatépítés keretében a lőtéren, ahol profi szakemberektől lesheted el a fegyverhasználat alapjait, majd minden fegyverrel több lövést is leadhatsz a célra.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Szép környezetben ismerkedhetsz a lövészettel

A Duna Lövész SE ráckevei lőterén zöld környezetben, több hektáros területen fekvő lőtér vár rendezett körülményekkel, egymástól elválasztott lövész állomásokkal, felkészült lövészetvezetőkkel. Két lövés között akár szusszanhatsz is egyet az árnyékos padokon, asztalok mellett.

Ha 5 fővel érkeztek, a lövészeten túl akár bográcsozásra, szalonnasütésre is van lehetőség, hiszen a tűzrakóhely adott, már csak egy bográcsot kell vinnetek igényetek szerint. Sátorozni is lehet közvetlenül a lőtér mellett. Vásárolj kupont a DiamondDealen, és kiderül mennyire pontosan tudsz elsütni egy fegyvert!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Online relaxáló talpmasszázs tanfolyam! Kezdőknek és profiknak!
25.500 Ft kupon ár helyett MA csak 22.950 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu