40 perces komplex kezelés: hát-, derék-, nyak- és vállövi masszázs, ajándék: talpreflexológiával!

Semiramis Beauty | Budapest, XIV. ker.
Derék vagy izületi fájdalmak kínoznak? Sokat vagy beteges? Vess ennek véget ezzel a funkciós kezeléssel melyben 40 percig masszírozzák derekadat, hátadat, talpadat váll és nyaki övedet plusz, a talpreflexológiának hála megelőzik és orvosolják a belül lappangó panaszaidat! Szánj 40 percet a megújulásra a Semiramis Beutyban (Örs Vezér térnél) mindössze 1.590 Ft-ért a DiamondDeal jóvoltából!
Ár:1.590Ft5.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
69% kedvezmény
5.000 Ft
69%
3.410 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.16. - 2016.03.31

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 35 perc derék/hátmasszázs, nyak, vállöv átmasszírozás svéd fogásokkal, talpmasszázzsal, kedv szerint séta a walk stone szőnyegen (2-5perc) + ajándék: talpreflexológiával
  • A kupon egy alkalommal használható fel
  • A reflexológia kezeléssel felmérik szervezetünk állapotát és segít a panaszok legyőzésében
  • Nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik a szolgáltatást.
  • Gyorsítja a méregtelenítést illetve kiváló a keringésünkre, a kezelés után ellazultnak, felfrissültnek érzed majd magad.
  • Saját célra 1 kupon használható fel, de ajándékozhatsz bármennyit!
  • A kupon beváltható: 2016. március 31-ig  Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon!
  • Kérünk a kinyomtatott kupont vidd magaddal!
  • Súlyos betegség jelenléte esetében vagy terhesség ideje alatt a kezelés nem vehető igénybe.
  • Időpontfoglalás a következő telefonszámokon lehetséges: +36-20/467-4442  vagy  +36-30/414-9098 
  • Időpont lemondás vagy módosítás esetén, kérünk, hogy 24 órával előtte jelezd. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.
Szolgáltatás helye
1141 Bp. XIV. Vezér u. 74. 1/5
Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető Örs Vezér tértől 31-es busszal egy megálló, Fogarasi útnál, vagy 82-es trolibusszal.

Kuponunk leírása

Mi a talpreflexológia?

A talpreflexológia természetes gyógymód. A talp egész testünk tükörképe, melyet feltérképeznek ennek a kezelésnek segítségével, és könnyedén gyógymódot találnak belül lappangó problémáinkra. Ennek a gyógymódnak köszönhetően a szervezet beindítja öngyógyító mechanizmusát és jó néhány betegséget ki lehet védeni.

A talpmasszázs alatt profi szakember érinti/masszírozza azon pontokat melyek elérésével a hozzá rendelt szerv vérbőségét növeli, emellett felgyorsul az anyagcsere és jó hatással van a nyirokkeringésre is. Továbbá alkalmas az esetlegesen szervezetünkben meglévő betegségek kiküszöbölésére.

Talpreflexológia

Hátmasszázs

A hátmasszázs során a vendég a hasán fekszik, bokája alá a masszőr hengerpárnát helyez, hogy izmai ellazuljanak. Ez a masszázs különösen alkalmas a feszültségoldásra. A modern életforma általában megterheli az emberek hátát, ezért is érdemes ezt a testrészt kezelni. A hát kezelése során a masszőr külön gondot fordít a lapocka átdolgozására is, amelynek környékén általában fájdalmas izomcsomók találhatók.

Nyak-vállövi masszázs

Itt a masszőr a vállöv izmainak - mellizmok, deltaizom, trapézizom - és a lapocka területének, valamint a nyakizmoknak az átdolgozására fókuszál. Fejfájás és más egészségi problémák esetében alkalmazható hatékonyan. Ülve és fekve is végezhető. Ha nincs kizáró ok, a nyak-vállövi masszázs kimozgatással, a lapocka mobilizálásával társulhat. Simító, dörzsölő, gyúró, rezegtető fogásokkal és izomlazító hatású illóolajok segítségével végzett masszázs. Az agyat endorfin hormon (a test természetes érzéstelenítőjének) kiválasztására készteti, ami mesterséges gyógyszerek használata nélkül enyhíti a fájdalmat és a kellemetlen közérzetet.

 

 

Ajándékozz felüdülést vagy lepd meg magad ezzel a lehetőséggel mindössze 1.590 Ft-ért lehet a tiéd 5.000 Ft helyett a DiamondDeal jóvoltából!

 

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodról és vásárolj kényelmesen, bárhol, bármikor!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 310.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!  Lájk :)!

 

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu