40 perces frissítő arc és dekoltázsmasszázs, ásványokkal, bőrradírral, arcmaszkkal a VII. kerületben

HangaLaura | Budapest, VII. ker.
Varázsold fiatalossá, élettel telivé arcod és dekoltázsod bőrét úgy, hogy közben kellemes ellazulásban is részed lehet! Látogass el Urbán Hangához (VII. kerület), akinél bőrradírozás, tápláló arcmasszk, valamint kényeztető arc- és dekoltázsmasszázs vár! Kuponunkkal most csupán 1.750 Ft-ért! Kattints és vedd meg most, vagy lepj meg vele valakit!
Ár:1.750Ft3.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
3.500 Ft
50%
1.750 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.10. - 2016.04.15

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: arc- és dekoltázsmasszázs ásványokkal, illóolajokkal bőrradírozással, maszkkal 40 percben.
  • A masszázs lazításra, stresszoldásra, a belső béke megteremtésére is hasznos.
  • A bőrradírozással és arcmaszkkal arcod megszépül!
  • Az arc, és dekoltázs masszázs speciális, a masszírozáshoz alakított ásványokkal (gömbölyített fejű, hosszúkás pálca formájú) történik melyhez tápláló immunerősítő illóolajokat használ a képzett szakember.
  • A különböző ásványokkal, kövekkel, különböző energetikai állapotok elérését segíthetjük.
  • A kupont2016 április 15-ig használhatod fel, előzetes telefonos bejelentkezést követően.
  • Telefonos bejelentkezéshez keresd Urbán Hangát a +36-30/904-3229 telefonszámon!
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is!
  • A képzett szakembert az Osváth utcában a Blaha Lujza tér-től, 1 percre a Boscolo mögött találod. A Blahára könnyedén eljuthatsz busszal (7, 173), villamossal (4, 6) vagy metróval (2). 
  • Időpontot lemondani, vagy módosítani legfeljebb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Késés esetén a masszázs ideje lerövidül.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőn:10-20, és Szerdán:10-20
Szolgáltatás helye
1073 Budapest, Osvát u. 9
(Blaha Lujza tér - A3 fitness)

Kuponunk leírása

Mit szólnál, ha olyan ajánlattal állnánk eléd, mellyel 40 perc alatt ellazulsz, immunrendszeredre is jótékony hatással van, valamint arcbőröd is élettel telivé, fiatalossá válhat?

Nos, ez itt az az ajánlat, ami megfelel a fentieknek. Arc- és dekoltázsmasszázs tesz majd a kényeztetésedért, ami az immunrendszeredet is felkészíti a betegségek elhárítására, valamint feszesíti a bőrt a tartó izmocskák átdolgozásával.

Arcbőröd fiatalosságáért természetes radírozással indul a program, mely igen jól jön a bőr fiatalításához, hiszen megszabadít az elhalt hámsejtektől, amivel máris szebbnek tűnik a bőr, és könnyebben hidratálhatóvá, táplálhatóvá válik.

ásványánymasszázs,arc, nyak, dekoltázs masszázs, hanga laura, kupon

Ezután következik a speciális ásványokkal, kövekkel alkalmazott ásványmasszázs. Az ásványmasszázs, ahogyan a neve is elárulja egy olyan technika, melyben ásványokkal dolgozik a képzett szakember. Ezek speciális, masszírozáshoz alakított kövek, gömbölyített fejjel, hosszúkás,pálca formával.

A különböző kövekkel, különböző energetikai állapotok elérését segíthetjük. Lehet gyógyítani,frissíteni, nyugtatni, feltölteni és így tovább. A követ mindig a vendég választja és amíg egy előkezelés (arcmasszázs kézzel, krémekkel) során bemelegítik, az alatt a kezében tartja a választott ásványt és kapcsolódik hozzá.

Az illó olajok alkalmazásával a masszázs rengeteg hatóanyagot képes a bőrbe juttatni, ami csak fokozza a bőrfiatalító hatást a hidratációval és a bőr táplálásával.

Végül tápláló maszk kerül felhelyezésre, mely további ásványi anyagokat és nyomelemeket juttat a bőrbe, és alatta a bőr szinte újjászületik.

Ne sokáig várj, ha szeretnéd egyszerre ápolni arcodat és ellazulni, hiszen az ilyen jó ajánlatok korlátozott ideig elérhetők. Csapj le rá mielőbb, és vásárolj kupont!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 -es rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu