40 perces derék-hát-nyak és vállövi masszázs az Ezüst Levendula Szalonban Kispesten.

Hogyan csillapíthatod nyaki és derék fájdalmaidat természetes módon? Az Ezüst Levendula Szépségszalon ( XIX. ker. ) zseniális ajánlata révén 40 teljes percig masszírozzák derekadat, hátadat, nyakadat és vállövedet, és orvosolják lappangó panaszaidat! Vedd meg most, fenomenális áron csupán 2.490 Ft-ért
Ár:2.490Ft5.700 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
5.700 Ft
57%
3.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.05.04. - 2016.08.03

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma 40 perces derék-hát-nyak és vállövi masszázs egy alkalomra.
  • Remek gyógymód sérülések, betegségek vagy az ülőmunka által okozott krónikus fájdalom kezelésére, a deréktáji, háti és nyaki izmok lazítására.
  • Nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik a szolgáltatást.
  • Gyorsítja a méregtelenítést illetve kiváló a keringésünkre, a kezelés után ellazultnak, felfrissültnek érzed majd magad.
  • A kupon beváltható:2016. augusztus 3-ig.  
  • Előzetes bejelentkezés szükséges Csomor Gabriellánál a
    +36-20/973-7313-
    os telefonszámon.
  • A kinyomtatott kuponodat ne felejtsd otthon, vagy diktáld be a szolgáltatónak a kuponkódod az előzetes telefonos bejelentkezéskor.
  • Ellenjavallatokról érdeklődj a szolgáltatónál.
  • A szalonKispest egyik forgalmas közlekedési csomópontjától (Határ úti metróállomás) négy villamos megállóra helyezkedik el, egy új építésű társasház aljában.
  • Ha pedig autóval érkezel, ingyenes parkolási lehetőség vár a szalon előtt, az utcában.
  • Saját célra 1 kupon használható fel, de ajándékozhatsz bármennyit!
  • Időpont lemondást és módosítást legalább 24 órával a kezelés előtt tudod megtenni, ellenkező esetben a kezelés teljesítettnek minősül. Kérjük, pontos érkezz az időpontra, mert késés esetén a masszázs ideje lerövidül.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P bejelentkezés alapján
Honlap:
csgabi.hu
Szolgáltatás helye
1196 Budapest, Kossuth Lajos u. 52-54

Kuponunk leírása

Hello felfrissülés!

Egész nap a számítógép előtt ülsz és már a hét közepén nem tudsz mit kezdeni a hátfájással? Vess véget most ennek és jelentkezz be az Ezüst Levendula Szépségszalonba, ahol egy 40 perces derék-hát-nyak és vállövi masszázs keretén belül enyhítik panaszaid, eközben ráadásul még lazulhatsz is.

Derékmasszázs

Sérülések, betegségek vagy az ülőmunka által okozott krónikus fájdalom kezelésére, a deréktáji, háti és nyaki izmok lazítására remek gyógymód. Simító, dörzsölő, gyúró, rezegtető fogásokkal és izomlazító hatású illóolajok segítségével végzett masszázs. Az agyat endorfin hormon (a test természetes érzéstelenítőjének) kiválasztására készteti, ami mesterséges gyógyszerek használata nélkül enyhíti a fájdalmat és a kellemetlen közérzetet. 

derék, hát, nyak, vállövi masszázs, hátmasszázs, derékmasszázs, derékfájdalom, kupon, akció, Csomor Gabriella, Ezüst Levendula Szépségszalon.Hátmasszázs

A modern életforma általában megterheli az emberek hátát, ezért is érdemes ezt a testrészt kezelni.A hátmasszázs során a vendég a hasán fekszik, bokája alá a masszőr hengerpárnát helyez, hogy izmai ellazuljanak. Ez a masszázs különösen alkalmas a feszültségoldásra. A hát kezelése során a masszőr külön gondot fordít a lapocka átdolgozására is, amelynek környékén általában fájdalmas izomcsomók találhatók.

Nyak-vállövi masszázs

Fejfájás és más egészségi problémák esetében alkalmazható hatékonyan. Itt a masszőr a vállöv izmainak - mellizmok, deltaizom, trapézizom - és a lapocka területének, valamint a nyakizmoknak az átdolgozására fókuszál. Ülve és fekve is végezhető. Ha nincs kizáró ok, a nyak-vállövi masszázs kimozgatással, a lapocka mobilizálásával társulhat. Simító, dörzsölő, gyúró, rezegtető fogásokkal és izomlazító hatású illóolajok segítségével végzett masszázs. 

Vedd meg most kuponod és már hívhatod is masszőröd! 

Spórolj és lájkold a DD-t a facebookon is, hiszen már több, mint 300.000-en rajonganak érte. Csatlakozz te is és értesülj elsőként a csillogó kedvezményekről, mert a rendkívűli kedvezményeket a DiamondDeal lecsiszolja neked! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu