4 x 50 perc kézi vákuummasszázs és 1 alkalom testtekercselés a Beauty Cosmetics-től!

Beauty Cosmetics | Budapest, VI. ker.
Extra támadás a narancsbőr és a felhalmozódott méreganyagok ellen! Vedd fel Te is a harcot, a Beauty Cosmetics (Nyugati közelében) és a DiamodDeal jóvoltából! Most 4x50 perc kézi vákuummasszázs + 1 alkalom testtekercselés bérletet kínálunk Neked, kihagyhatatlan áron 3.990-Ft-ért, akár ajándékba is!
Ár:3.990Ft14.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
72% kedvezmény
14.000 Ft
72%
10.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.06.03. - 2016.08.26

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma 4 alkalom kézi vákuummasszázs (köpölyözés), akár teljes testre + 1 alkalom testtekercselés bármelyik kezelés után.
  • A köpölyözés hagyományos kínai orvoslás gyógyító módszere.
  • Kiválóan alkalmas méregtelenítésre, narancsbőr megszűntetésére.
  • A kezelés alatt ajánlatos a fokozott folyadékbevitel, a napi 3-4 l víz fogyasztása az eredményesség érdekében.
  • Kezelés időtartama alkalmanként kb. 50 perc.
  • A szolgáltatást hölgyek és urak is igénybe vehetik.
  • Ellenjavallatok: súlyos betegség (pl. daganatos, szívritmuszavar, pacemaker, keringési zavarok) vagy terhesség ideje alatt a szolgáltatás nem vehető igénybe.
  • A kupon 2016.08.26-ig használhatod fel, előzetes bejelentkezés szükséges. Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességén belül beváltanod.
  • Időpontokat a bejelentkezés sorrendjében tudunk biztosítani. 10 perces késés után a kezelést nem tudjuk elvégezni, új időpont egyeztetése szükséges.
  • A szolgáltató 2016. július 25 és 2016. augusztus 2. között szabadságát tölti, nem elérhető!
  • Időpont lemondás vagy módosítás a lefoglalt időpont előtt legalább 24 órával történhet, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 35. fsz. 5/a
(udvarban balról a második üzlet)

Kuponunk leírása

A köpölyözés a hagyományos kínai orvoslás gyógyító módszerei közé tartozik. Alapelveit Mezopotámiában már 3000 évvel ezelőtt leírták.

A köpölyözés gyógyító hatását a keletkezett vákuum által fejti ki. Aktiválhatjuk vele a test bizonyos akupunktúrás pontjait, illetve mechanikus ingerléssel vérbőséget idézhetünk elő a hajszálerek kitágulása révén. A helyi vérbőségre a szervezet úgy reagál, mintha valahol vérveszteség lenne, tehát új vért kezd termelni, s ezzel helyreállítja a vér ph-egyensúlyát. A köpölyözés területén alkalmanként vérömleny is keletkezhet, ami lila foltként jelentkezik a bőrön, de semmilyen gondot nem okoz, és pár nap múlva felszívódik.

A Beauty Cosmetics vár Téged is szeretettel!

 



A csúsztatós köpölyözés alkalmazása során gumiból készült köpölyöket használunk. Ez az eljárás lehetőséget nyújt kozmetikai kezelésekre, a testen cellulit – narancsbőr- esetén, illetve helyi fogyasztásra - főként a comb, fenék és has területén. Először olajjal bedörzsöljük a bőrfelületet, majd speciális masszázstechnikával feltörjük a zsírsejteket, ezután a köpölyt a bőrfelületen a nyirokáramlásnak megfelelő irányban mozgatjuk. Megfelelő alkalmazás esetén a mobilizált zsírsejtek a nyirokkeringésen keresztül távoznak. Az eredmény már az első alkalommal centikben mérhető.

A kezelés alatt ajánlatos a fokozott folyadékbevitel, a napi 3-4 l víz fogyasztása az eredményesség érdekében.

A köpölyözés ellenjavallatai: epilepszia, kómás állapot, trombózis, nagy ereknél és közvetlenül a szív felett, terhes nőknél a hason és a mellkason, vérzékenység esetén, szív- és cukorbetegség esetén, drogos vagy alkoholos befolyásoltságnál, valamint legyengült állapotban.

A köpölyös masszázs előnye, hogy hatása gyors és tartós, nincs mellékhatása. Kiválóan alkalmas különböző betegségek megelőzésére, növeli a szervezet ellenálló képességét.

Ráadásul most ajánlatunk révén testtekercselésben is részesítünk.

Testtekercselés hatékonysága: a kezelést speciális testtekercselő fóliával végezzük, mely engedi lélegezni a bőrt. A pakolást melegen tesszük fel a bőrre, majd ezután következik a tekercselés. A tekercselés a vérkeringést fokozó pakolás segítségével segít a fellazított méreganyagok és zsírsejtek apróbb részecskékké bontásában, és segít a szervezetnek a könnyebb ürítésben.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 309.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu