4 vagy 8 alkalmas E-fitness edzés, személyi edzővel a Blaha Lujza térhez közeli Princess Beauty-ban!

Princess Beauty Budapest | Budapest, VII. ker.
  • Szívesen vennéd, ha fogyásodhoz lenne némi segítség, de meg is szeretnél egy kicsit dolgozni az eredményért?
  • Ez esetben próbáld ki az e-fitness edzést 4 vagy 8 alkalommal, mely a szokásos testkezelő gépekkel ellentétben tőled is elvárja az energiabefektetést, a látványosság felfokozásával.
  • Kedvezményes DD kuponunkat edzés bérletté alakíthatod át, a Blaha Lujza tértől pár perc sétára található, újonnan nyíló Princess Beauty Budapest szalonban!
Ár:14.990Ft32.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
32.000 Ft
51%
17.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.02.13. - 2019.05.13

E-fitness kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

4 alkalmas E-fitness edzésprogram személyi edzővel, 1 fő részére, mely alkalmanként 30 percet vesz igénybe, mégis építi az izomzatot, javítja az állóképességet, és eltünteti a narancsbőrt.

4 alkalom már látványosan megemeli a feneket, s az integető karúszókat is ledolgozza, de a belső combizom is kiválóan karcsúsítható E-Fit edzéssel!

Elegendő az első alkalmat felhasználnod a kupon érvényességi idején belül, és ettől fogva 1 hónapig érvényes a bérleted.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 8 alkalmas E-fitness edzés, személyi edzővel - 32.000 Ft helyett 14.990 Ft.
  • 4 alkalmas E-fitness edzés, személyi edzővel - 16.000 Ft helyett 7.990 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.02.13. - 2019.05.13 között

  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges  a +36-70/377-0787-es telefonszámon vagy budapest.princess.beauty@gmail.com e-mail címen, kuponkódod megadásával.
  • Minden alkalomra vigyél magaddal az edzésre: minimum 95%-ban pamut legalább térd alá érő edző nadrágot, valamint legalább könyökhajlatig érő edző fölsőt.

Ellenjavallatok: terhesség, daganatos megbetegedések (jóindulatú, rosszindulatú, ciszta), szívbetegségek vagy pacemaker, heveny sérülés, műtéteket követően legalább 3 hónapig, gyulladás, fertőzés, láz, fém implantátumok, protézis, akut íngyulladás, akut migrén, ismeretlen duzzanatok és rossz közérzet/fájdalom, vérszegénység, bármely eredetű és természetű szívpanaszok, szklerózis / elmeszesedés, epilepszia, bizonyos fizikai rendellenességek/fogyatékosság, trombózis megléte vagy arra való hajlam.

További információk

Megközelítés: M2 metróval a Blaha Lujza tér megálló, majd pár perc séta.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása és lemondása az adott időpont előtt 24 óráig lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést! Ellenben az alkalom felhasználtnak minősül.

E-fitness kuponunk leírása

4 vagy 8 alkalmas E-Fit edzés a Princess Beauty szalonban!

Az E-Fit edzés egy mindenki által végezhető, 30 perces, úszógumi és narancsbőr eltüntető, izomépítő mozgásforma, mellyel hatékonyan formálhatod alakodat, megszabadulhatsz a felesleges kilóktól, miközben állóképességedet is növelheted. 

E-fitness 4 vagy 8 alkalmas kedvezményes bérlet formájában a Princess Beauty Budapest 7. kerületi szalonban, DiamondDeal kuponunkkal!

Az E-fitness edzés neked ajánlott, ha:

  • időhiányban vagy de sportolni szeretnél,
  • feszesíteni szeretnél, alakodat formálni,
  • leküzdenéd végre a narancsbőrt,
  • ízületi vagy nyirokkeringési problémákkal küzdesz,
  • helytelen a testtartásod, mely hátfájdalmat okoz,
  • javítanál állóképességeden,
  • növelnéd teljesítményedet sportolóként.

Az E-fitness a teljes test egyidejű stimulációját is jelenti, mely NEM a kozmetikában alkalmazott fekvő kezelés, hanem valódi edzés, mely során egyszerre történik összes nagy izomcsoport edzése, így egy átlagos edzésidő jelentősen csökken, így ellensúlyozva valamelyest rohanó világunk szokásait. Az izomstimuláció és a közben végzett gyakorlatok amellett, hogy edzésként is szolgálnak, relaxációt is biztosít, valamint gyors és látványos eredményt: már 4 alkalom is látványosan megemeli a feneket, s az integető karúszókat is ledolgozza, de a belső combizom is kiválóan karcsúsítható E-Fit edzéssel!

Az E-fitness edzés menete

Első alkalommal megismerkedsz személyi edződdel, aki a 4 vagy 8 alkalom során segítő társad lesz. Minden alkalommal az e-fit ruházatot vízzel benedvesíti számodra izomcsoportjaid körül, ezzel biztosítva a megfelelő impulzusáramlást. Felhelyezi a kar és vádli pántokat, rád adja az E-FIT sortot és mellényt, amit a géphez csatlakoztat. Az edzés megkezdődik egyszerűbb bemelegítő gyakorlatokkal, majd teherbírásodhoz mérten folytatódik.

Az edzésprogramra átöltözéssel együtt kb. 40 percet szánj!

Gondolj bele, a kupon megvásárlásával könnyebb lesz a futás egy helyi járat után, vagy lépcsőzés a 4. emeletre is!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Készülj a tavaszra komplett Fáraó nőnek kijáró kezeléssel! - Arany gélmaszkos Nefertiti arckezelés
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu