4****-os wellness pihenés neobarokk kastélyszállóban, 2 éj 2 főre teljes ellátással Hernádvécsén

Éljétek át a valódi négycsillagos kikapcsolódást a hernádvécsei Hotel Vécsecity****-ben! 3 nap/ 2 éj felejthetetlen pihenés vár rátok korlátlan wellness-szel, teljes ellátással, kedvezményekkel és persze szabadidős programok széles kínálatával a neobarokk stílusú kastélyszállóban. Lepjétek meg magatokat vagy szeretteiteket egy fantasztikus utazással! Élmény kupon 2 főre csak 44.900 Ft-ért!
Ár:44.900Ft87.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
49% kedvezmény
87.800 Ft
49%
42.900 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.01.29. - 2017.04.26

Hotel Vécsecity wellness hétvége kuponunk fontos tudnivalói

  • Kupon tartalma: 3 nap2 éjszaka szállás 2 fő részére a hernádvécsei Hotel Vécsecity**** Vöröstorony vagy a Zöld ház épületszárnyának standard kétágyas szobáiban teljes ellátással. 
  • Ellátás: büféreggeli napfényes reggelizőben, bőséges ebéddel, svédasztalos vagy tányérszervizes vacsorával.
  • A kuponnal igénybe vehető szobákról itt találhatsz bővebb információt:
    • Zöld ház standard kétágyas szoba: minimal art stílusú szobák, zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, fürdőköpennyel, széffel, LED TV-vel, minibárral, telefonnal, korlátlan wifi internet hozzáféréssel ellátva
    • Vörös torony standard kétágyas szoba: polgári stílusú szobák zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, fürdőköpennyel, széffel, LED TV-vel, minibárral, telefonnal, korlátlan wifi internet hozzáféréssel ellátva.

Mik szolgálják kényelmeteket a Hotel Vécsecityben?

  • Korlátlan wellness használat (meleg vizes beltéri élménymedence, ellenáramos úszómedencével, gőzfürdővel, sókamrával, sókáddal, finn szaunával, illat és fényterápiás szobával, a törökfürdők hangulatát idéző szezonálisan üzemelő kültéri medencével)
  • Korlátlan fitness terem használat, mely a Zöld Ház I. emeletén található és a legmodernebb fitness és kardio gépekkel felszerelt.

Mit tartalmaz még a kupon?

  • 25% kedvezmény a masszázsokra
  • Fürdőköpeny, szobaszéf, korlátlan wi-fi internet hozzáférés, olvasószoba, kártyaszoba, hölgyszoba, dolgozószoba, kávézó. 
  • Kastélytour,
  • Retro mozi, retro disco
  • Állatsimogató, hajdú udvar
  • Ingyenes parkolás a szálloda zárt és őrzött 50 férőhelyes parkolójában
  • A hotelből elindulva könnyedén bejárhatóak a környék csodálatos, felfedezésre váró történelmi relikviái és a szépséges táj Kassától Füzér váráig, Tokajtól Aggtelekig.
  • A kupon kiváló ajándék születésnapra vagy akár bármilyen más alkalomra, hiszen mindig jó élményt ajándékozni!
  • Gyerekkedvezmény: gyermekek elszállásolása 6 éves korig ingyenes, 6 éves kortól 19.990 Ft /kupon (legfeljebb 2 gyermeket tudnak elhelyezni a standard szobákban, ha 2-nél több 6 éven aluli gyermek érkezik, akkor az apartmanban kapnak helyet)

Opcionálisan, a helyszínen fizetendő felárak

  • Amennyiben a kétágyas kastély szobát vagy a kastély lakosztályt vagy a deluxe kétágyas szobát választod +5.000 Ft / fő/ éj a helyszínen fizetendő felár.
  • Hétvégi felár +10.000 Ft /kupon  ( a helyszínen fizetendő )
  • Az ajánlat  felhasználható: 2017. január 29-től - 2017. április 26-ig, történő foglalásokra a szabad helyek függvényében, kivéve az államilag elismert ünnepnapokat.
  • A kuponnal 2017. április 26-ig időpontot kell foglalj a kuponkód megadásával. Előzetes időpont foglalás szükséges a +36-30/791-3488-as számon vagy az info@vecsecity.hu emailcímen a kuponkódod megadásával.
  • Érkezés 14:00 órától, távozás 10:00 óráig lehetséges. A hotelben 24 órás recepció működik.
  • A kupon ára már tartalmazza az idegenforgalmi adót.
  • A kupon az utazást nem tartalmazza.
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
3874 Hernádvécse, Béke tér 8-10.

Videó

Hotel Vécsecity wellness hétvége kuponunk leírása

Éljétek át a természet közelségét a Hotel Vécsecity****-ben!

Pihenjétek ki a fáradalmakat a festői szépségű Cserehát szívében, Hernádvécsén! Fedezzétek fel a környék csodás látnivalóit, élvezzétek a korlátlan wellness élményét és ízleljétek meg a hotel éttermének páratlan fogásait!

Vajon létezhet-e jobb ajándék egy igazán pihentető élménynél? Ajándékozd meg családtagjaidat vagy magadat a páratlan feltöltődés élményével, a hernádvécsei Hotel Vécsecity jóvoltából. 

Hotel Vécsecity

Magyarország egyik rejtett, ámde csodálatos zugában tölthettek el 2 éjszakát, egészen különleges körülmények között. Győződjetek meg saját magatok Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik gyöngyszemének szépségéről, élvezzétek a Hotel Vécsecity**** nyújtotta pazar ellátást, a kikapcsoló wellnesst és túrázzatok nagyokat a történelmi emlékekkel gazdagította környéken. 

Fedezzétek fel a boldogkőváraljai, a füzéri és a regéci várat, látogassatok el a Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékére és ámuljatok el a vidék nyújtotta gazdag örökségen.

Vécsecity wellness

A Hotel Vécsecityről

A patinás múltra visszatekintő, de egyre romló állagú, késő-barokk stílusban épült Vécsey-Sardagna kastély története 2007-ben vett új irányt: ekkor újították fel, bővítették ki és alakították át, azaz keltették ismét új életre. Azóta nem csak Észak-Magyarország, hanem hazánk egyik legszebb, fekvésében egyedülálló szállójaként működik és várja évről-évre kedves vendégeit.

Élvezzétek ti is páratlan vendéglátását, gasztronómiáját és használjátok ki wellness-lehetőségeit!

Vécsecity étterem

A következő szobatípusok közül választhattok

A Vöröstorony standard kétágyas szobái

Vöröstorony épületszárnyunkban található szobáink minimal art stílusúak. Ajánljuk leginkább romantikázni vágyó fiatal pároknak, baráti társaságoknak és a természeti környezetben elcsendesülni vágyó művészeknek. A szobák mindegyike zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, fürdőköpennyel, széffel, LED TV-vel, minibárral, telefonnal, korlátlan wifi internet hozzáféréssel ellátott.

Hotel Vécsecity Vörös torony

A Zöld Ház standard kétágyas szobái

Zöld Ház épületszárnyunk polgári stílusú szobáit elsősorban az üzleti utazóknak és a középkorú, eleganciát kedvelő pároknak ajánljuk. A szobák mindegyike zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, fürdőköpennyel, széffel, LED TV-vel, minibárral, telefonnal, korlátlan wifi internet hozzáféréssel ellátott.

Hotel Vécsecity Zöld Ház

Válasszátok az igazi feltöltődést, éljétek át a hernádvécsei Hotel Vécsecity kínálta élményeket! Ne feledjétek: az élmény mindig kiváló ajándék!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Frissebb és Ragyogóbb arcbőr a gyümölcs erejével - 2 alkalmas Ananász enzimes arckezelés, 3 helyszín
14.990 Ft kupon ár helyett MA csak 13.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu