4 napos jobb agyféltekés 4 napos speciális tovább képzés (III. szint) élő modell rajzolással 2 főre!

Hussar Arts Academy (r) | Budapest, IV. ker.
Ügyesen forgatod a ceruzát és sorra kerülnek ki kezed alól a gyönyörű rajzok? Lépj még tovább, használd ki kreatív fantáziád szárnyalását! A Huszár Arts 4 napos jobb agyféltekés rajzoktatásának következő szintjén már a finomhangolásé a főszerep! Vegyetek részt a speciális képzésen, képezzétek tovább magatokat! Legyetek részesei az élménynek, amelyet csak a Huszár Arts módszertana adhat!
Ár:35.140Ft119.980 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
71% kedvezmény
119.980 Ft
71%
84.840 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.31. - 2016.07.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: 4 napos személyre szabott speciális tovább képzés élő modell rajzolással (III.szint) 2 fő részére
  - (a kezdő és haladó szinten FELÜLI képzés) a Huszár Arts nemzetközileg is elismert magyar fejlesztésű módszertana alapján
  • Személyre szabott speciális képzés: annak érdekében, hogy még többet ki tudjanak hozni belőletek és rajtudásotokból, speciálisan rátok szabott4 napos képzésben lehet részetek, ahol a tanár kizárólag veletek foglalkozik
  • Huszár Tonchitól idézve: Vallom, hogy a sémák nem rosszak, ha jók! 
 • A kupon beváltható: 2016. július 31-ig
 • A tanfolyam az alábbi helyszínek egyikén vehető igénybe: 
  Köki terminál, Alle, Westend, Újpest városközpont, Pesterzsébet, Budapest, Balatonfüred, Pécs
 • Ajánlott korosztály: 8-99 éves korig
 • Nem igényel semmilyen előképzettséget
  • A kupon megvásárlását követően, előzetes bejelentkezés szükséges a tanfolyam előtt az alábbi tel.számon: +36-30/836-3810
  • Előzetes bejelentkezés akár egy nappal előtte is lehetséges még, de csak azokra az időpontokra, amik még a regisztrációs űrlapon (lásd: www.tonchi.hu/rajziskola/tanfolyamok ) megjelölhetőek. A nagy létszámban való jelentkezés miatt, a weboldalon tudtok tájékozódni az elérhető időpontokról!
  • Időpontlemondás 72 órával a foglalt időpont előtt lehetséges. Amennyiben 72 órán belül történik a lemondás, igény szerint kérhetsz új időpontot 2500 Ft-os módosítási díj ellenében. 
 • Kellékek: A szolgáltatóval kell leegyeztetni időpontfoglaláskor, hogy a megfelelő eszközökkel tudj dolgozni.
 • Saját célra egy kupon használható fel, de bármennyi vásárolható ajándékba
 • Bármennyi kupont vásárolhatsz barátaidnak, szeretteidnek ajándékba.
 • Tanfolyam időpontok:
  egészen 2016. március 31-től - 2016. június 19-ig vannak foglalható időpontok a tanfolyamra, 3 városban van jelen: Budapest (5 helyszínen), Balatonfüred, Pécs. A tanfolyam összes időpontjáról, városok szerint tájékozódhatsz a jelentkezési űrlapon, az alábbi linken: http://www.huszarts.hu/rajziskola/tanfolyamok/
Szolgáltatás helye
Online

Videó

Kuponunk leírása

Huszár Arts nemzetközileg is elismert magyar fejlesztésű módszertana alapján

Huszár Arts - Huszár Tonchi

„Egy portré igazi szépsége és egyben varázsa abban rejlik, ahogyan elkészül. Órákon át figyelmet szentelünk a portré alanyának, szeretgetve minden ceruzavonással az arcvonalait, a hajfürtjeit… Az elkészült portré jóval több lesz, mint egy pusztán remek rajz, hiszen a türelem és az odafigyelés alkotja meg.” 
(Huszár Tonchi)

Huszár Arts módszertan:

 • Ez az egyedülálló módszertanom a jobb- és a bal agyféltekék szinkronizálására épül, melyet Európa bajnok karate mesterként korábban már sikeresen alkalmaztam az élsportban is.
 • Hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a csupán „pálcika embert” rajzolni tudók mellett nagyon sok festőművész és tetováló mester is elégedettséggel végezte már el a tanfolyamunkat.
 • Ez a módszertan teljesen eltérő és jóval hatékonyabbnak bizonyult a többi jobb agyféltekés iskoláétól, melynek leghitelesebb példái azok a diákjaink, akik korábban már elvégeztek más neves iskolában 4 napos rajztanfolyamokat.
 •  Győződj meg róla te is! Válaszd a LEG-jobb bal agyféltekés rajziskolát 100%-os pénz visszafizetési garanciával!
 • A professzionális és humorban gazdag személyes oktatásaink felszabadult hangulata mellett online oktatással is segítjük a fejlődésed.

Egy portré igazi szépsége és egyben varázsa abban rejlik, ahogyan elkészül. Órákon át figyelmet szentelünk a portré alanyának, szeretgetve minden ceruzavonással az arcvonalait, a hajfürtjeit…

Az elkészült portré jóval több lesz, mint egy pusztán remek rajz, hiszen a türelem és az odafigyelés alkotja meg.

A rendkívül sikeres, nemzetközileg is elismert jobb agyféltekés módszertanán felül, az élő modellről történő rajzolást is megtanítjuk, a Huszár Arts által tovább fejlesztett, egyedi metodika alapján.

A tanfolyam alapvetően a látásmódot változtatja meg, amely nem csupán a rajztudásunkra hat pozitívan. Az egész környezetünket más szemmel nézzük onnantól fogva, hogy megtanultuk. Könnyebb lesz a nyelvtanulás és jobban tudunk teljesíteni a sportfoglalkozásokon is.

Egyre több komplett iskolai osztály hív meg tanítani az iskolájukba. Az 1, ill. 2 napos tanfolyamokon már sikerült azokat a diákokat is fellelkesíteni, akik korábban nem lelték örömüket a rajzolásban.

Huszár Arts módszertan

 Komoly sikereket értünk el leukémiás és rákbeteg gyermekek oktatásával is, együttműködve a pécsi Tölösi Péter alapítvánnyal. 

Ez a speciális továbbképzés (3.szint), maga a kreativitás győzelme a kishitűség és a sablonosság felett!

Speciális 4 napos képzés:


1.nap

 • rendkívüli részletességgel, tükörből, szabad kézzel lerajzoljuk a szemeink, nagy méretben (csak tekintet)
 • tovább fejlesztjük speciális gyakorlatokkal a pozitív és negatív terek pontos felismerését szabad szemmel

2. nap  

 • rendkívüli részletességgel, tükörből lerajzoljuk az orrunk és az ajkunk, nagy méretben
 • megismerkedünk az élő modell arcának sémáival

3. nap  

 • élő kézfej nehezített formájának lerajzolása, szabad szemmel, szabadkézi rajz, extra részletességgel, nagy méretben
 • megismerkedünk az arc arányainak torzulásaival, a különböző perspektívából nézve

4. nap 

 • elkészítjük a portrénkat nagy méretben, tükörből, szabadkézi rajz

A továbbképzés után már készen állsz arra, hogy önállóan is szabadon készíts portrékat, kellően türelmes alanyokról, akik modellt ülnek majd neked.

Egy portré igazi szépsége és egyben varázsa abban rejlik, ahogyan elkészül. Órákon át figyelmet szentelünk a portré alanyának, szeretgetve minden ceruzavonással az arcvonalait, a hajfürtjeit.

Az elkészült portré jóval több lesz, mint egy pusztán remek rajz, hiszen a türelem és az odafigyelés alkotja meg. A rendkívül sikeres, nemzetközileg is elismert jobb agyféltekés módszertanán felül, az élő modellről történő rajzolást is megtanítjuk, a Huszár Arts által tovább fejlesztett, egyedi metodika alapján.

A jobb agyféltekés kezdő és haladó rajztanfolyam feletti szintet képviselő személyre szabott oktatásokon folytatjátok a tanulást. Ezen a speciális 4 napos képzésen már a finomhangoláson, tudásotok dúsításán lesz a hangsúly.

Az oktatás során élő modellről történő rajzolás lesz. Amely alkalommal az élő modell te leszel. Tükörből kell majd modellezéssel megrajzolni saját önarcképedet. A rajzhoz természetesen folyamatosan kapjátok majd tanárotok instrukciót, amik nagyban hozzájárulnak majd "mestermunkátok" elkészültéhez. Mire elkészültök a művetekkel, már biztosak lesztek benne ti is, hogy egy remekül sikerült rajz bizony nem csak a véletlen műve, hanem nagyon is tudatos és tanulható módszer eredménye.

Vásárlói visszajelzések a Huszár Arts módszertanáról:

FEHÉR ZITA – óvónő (Balatonfüred)
 „Egy kis összehasonlítás: 3 hónappal ezelőtt,egy másik cég tanfolyamán eddig jutottam (bal oldali kép) Most újra lerajzoltam Angelinát, a HUSZÁR ARTS tanfolyama után.” :

Huszár Arts

MEZŐ ANITA
„Kedves Tonchi!

Örülök, hogy részese lehettem egy olyan rajzoktatásnak, ahol a Te segítséged által az ember feltöltődve, újult erővel mehet tovább és érezheti, hogy igenis többre képes az önmagukba vetett hit erősítésével. Jó környezetben, jó hangulatban, jó ember között csak úgy repült az idő és szerintem mindenki nevében „mondhatom”, hogy szívesen tovább részesülnék még az alkotás örömében! Nekem egy régi álmom vált újra igazi úttá és hiszem, hogy bárki aki rálép erre az útra, attól nem vehetik el soha az alkotás örömét és másként fogja látni a világot (Vonalak nélkül, fényekkel és árnyékokkal.) Kívánok további sok sikereket a rajzoktatásokhoz és a Nemzeti Viadalhoz! Köszönöm a segítséget és az odafigyelésed, várom a további képzéseket! Önarcképem:"

Huszár Arts

A rajztudás többé nem misztikum! Legyen a Tiétek az élmény amit már több ezren átéltek a kreativitásuk és rajztudásuk drámai fejlődése során! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu