4 nap 3 éjszaka 2 fő részére reggelivel a Start Hotel Krakkóban. Mesés napok Lengyelországban!

Mindig is vágytál rá, hogy eljuss Krakkóba? Most itt a nagy lehetőség! Töltsetek el élménydús napokat Lengyelország történelmi központjában, egyszersmind egyik lélegzetelállító szépségű városában, Krakkóban! A Start Hotelben kényelmes szobák és reggeli gondoskodnak ellátásotokról, a város és környéke pedig számos látnivalóval csábít nézelődésre! Irány Krakkó! 4 nap/ 3 éj csak 24.990 Ft!
Ár:24.990Ft54.400 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
54.400 Ft
55%
29.410 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.01.28. - 2018.03.28

krakkói szállás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

4 nap 3 éjszaka 2 fő részére reggelivel a Start Hotel Krakkó vendéglátásában, a következők szerint:

  • Elhelyezés: kényelmes, egyszerűen berendezett, kétágyas, dolgozósarokkal és saját fürdőszobával rendelkező szobában. (Atmenetileg, a szobákban nincs televízió készülék.)
  • 3x svédasztalos reggeli része az ellátásnak 2 fő részére, a szálloda lengyel és nemzetközi specialitásokat kínáló éttermében,
  • 3 éves korig a szülők szobájában ingyenes a szállás és ellátás,
  • Ingyenes WiFi hozzáférés a szálloda összes szobájában,
  • Ingyenes parkolás.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.01.28. - 2018.03.28 között

  • A Diamond Deal-től kapott kupont a vásárlástól számított 3 héten belül, legkésőbb 2018. március 28-ig csak voucherre kell váltanod a http://regisztracio.szallodavoucher.comoldalon található űrlap kitöltésével. A voucherre váltás alkalmával ne feledd megadni kuponkódodat. Ezután partnerünk az élménykupont email-ben juttatja el részedre. 
  • Az így kapott voucher 2018. december 30-ig érvényes és eddig szabadon átruházható.
  • FONTOS! Foglalni csak a regisztrációt követően, a partnerünktől email-ben kapott voucherrel lehetséges, e nélkül a kupon nem érvényes!
  • Foglalás: a voucher sorszámának megadásával, a szabad helyek függvényében történik, közvetlenül a szállodával egyeztetve.
  • Ha szeretnétek több napot eltölteni Krakkóban, vásároljatok több kupont, és váltsátok voucherre: pl. 2 voucherrel egymás után 4 éjszakát tölthettek a szállodában.
  • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Felárak, opciók

  • Főszezoni felár: 2018. április 1. - október 31. közötti felhasználás esetén a szállodában 15 EUR/2 fő/2 éj fizetendő.
  • Idegenforgalmi adó: felnőttek részére 1,60 PLN/fő/éj, a helyszínen készpénzben fizetendő
  • Félpanziós ellátás 7 EUR/fő/nap
  • Háziállat: 5 EUR/nap.

További információk

  • A kupon szabadon átruházható, tehát ajándéknak is tökéletes!
  • Az angolul is beszélő, figyelmes, segítőkész recepció személyzete a nap 24 órájában a vendégek rendelkezésére áll.

Lemondási feltételek

A foglalás módosítását vagy lemondását legkésőbb az érkezés napja előtt legkésőbb 3 nappal tudják elfogadni. Ezt email-ben kell megtenned, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

Szolgáltatás helye
1145 Budapest, Szugló u. 54.

krakkói szállás kuponunk leírása

Láttátok már Lengyelország legszebb városát, Krakkót?

Ha nem, épp itt az ideje, hiszen Lengyelország déli része nem véletlenül lett annyira kedvelt hazánkban. A történelmi hagyományok, a népek közötti évszázados barátság és a vidék közelsége mind egy-egy nyomós érv amellett, hogy ellátogassatok északi barátainkhoz, és persze azt se felejtsük el megemlíteni, hogy Krakkó az év minden szakában gyönyörű.

Vár titeket Lengyelország történelmi központja, Krakkó és Wieliczka!

Krakkó, a Visztula folyó partján helyezkedik el, és nem véletlenül lett a világörökség része, hiszen csodálatos templomaival és korabeli épületeivel rendkívül kedvelt turisztikai célpont Európa-szerte. De ne hidd, hogy az egykor Lengyelország fővárosaként is funkcionáló Krakkó csak a történelem iránt érdeklődőknek tartogat kincseket, hiszen hangulatos utcái számtalan állandó kiállítással, télen és nyáron is nyüzsgő éttermekkel és kávézókkal, élettel teli atmoszférával várnak minden ide látogatót. Ellenére a történelmi belváros régies hangulatának a város igazán fiatalos és lendületes, lévén a lakosság nagy része egyetemista fiatal, így az utcákon is leginkább velük találkozhatsz.

Látogass el Krakkóba, a Hotel Panoramába, a DiamondDeal nagy kedvezményt biztosító kuponjával.

Itt található a Wawel, azaz a királyi vár, mely a XIV. századtól áll, s Európa egyik legszebb palotája volt már a XVI. században. A pár percre található Rynek, Európa harmadik legnagyobb tere (csak a velencei Szent Márk tér és a római Szent Péter tér büszkélkedhet nagyobb méretekkel). Számtalan régi épület érdemes itt a megtekintésre: Posztócsarnok, a régi Városháza, a gótikus Mária-templom, melynek tornyából óránként kürtszó hangzik fel. Krakkóban található a Kazimierz, a korábban önálló zsidó város, melynek utcáit a Schindler listája c. filmből is ismerheti mindenki. Sörözői és kávéházai mindenkit lenyűgöző hangulattal rendelkeznek. S ha már sör: a különlegességek kedvelői semmiképp ne hagyják ki az itt különösen kedvelt málnás sört, mellé pedig szinte bármelyik utcában lehet kapni perecet.

Látogass el a meseszép Krakkóba, ahol kényelmes szobával és reggelivel vár a Hotel Panorama. A DiamondDeal kuponjával kedvezményesen juthatsz utazási voucherhez!

Krakkótól mindössze 10 km-re található Wieliczka, mely a sóbányájáról nevezetes szerte Európában. Az UNESCO világörökség listájára már 1978-ban felkerült bányának magyar vonatkozása is van a legendáriumok szerint. A legenda szerint IV. Béla magyar király lánya, Szemérmes Boleszláv, lengyel fejedelem felesége, Kinga egy máramarosi sóbánya birtokbavételének jeleként bedobta gyűrűjét egy aknába, s ezt a gyűrűt később a Wieliczkában feltárt bánya egy sótömbjében találták meg. A sóbánya napjainkban turisztikai látványosság, a föld mélye rengeteg berendezett termet, aknát, folyosót rejt, de pl. itt található a világ legnagyobb földalatti temploma is 101 méter mélyen.

Krakkó elérhető közelében (70 km-re nyugatra) található a II. világháborúban koncentrációs táborként működött Auschwitz-Birkenau Tábormúzeum, mely a második világégés szörnyűségeinek mementójaként az emlékezés helyszíne, zarándokhely.

Leendő szállásod, a Hotel Start**

 

ul. Kapelanka 60
30 347 Krakkó
Lengyelország
Tel: +48 12 269 22 10
Fax:  +48 12 269 04 05
e-mail: sales@hotelstart.com.pl
recepcja@hotelstart.com.pl
rezerwacje@hotelstart.com.pl

 

Látogass el a meseszép Krakkóba, ahol kényelmes szobával és reggelivel vár a Hotel Start. A DiamondDeal kuponjával kedvezményesen juthatsz utazási voucherhez!

A Krakkó városközpontjától mindössze 10 perces villamosútra fekvő Hotel Start dolgozósarokkal és saját fürdőszobával rendelkező, egyszerűen berendezett szobákat kínál. A Start szálloda pasztell színekkel díszített, világos szobáiban egy zuhanyzós fürdőszoba is várja a vendégeket. A recepció segítőkész személyzete a nap 24 órájában a vendégek rendelkezésére áll, és városnéző túrák szervezésében is segíteni tud.

Látogass el a meseszép Krakkóba, ahol kényelmes szobával és reggelivel vár a Hotel Start. A DiamondDeal kuponjával kedvezményesen juthatsz utazási voucherhez!

A személyzettől várostérképek is kérhetők. A szálloda területén poggyászmegőrzési szolgáltatás, valamint ingyenes parkolási lehetőség is biztosított. A hotel saját éttermében lehetősége van megkóstolni a helyi fogásokat. A svédasztalos reggelit a szálloda lengyel és nemzetközi specialitásokat kínáló éttermében szolgálják fel. A bárban sört és egyéb italokat fogyaszthatnak a vendégek.

Látogass el a meseszép Krakkóba, ahol kényelmes szobával és reggelivel vár a Hotel Start. A DiamondDeal kuponjával kedvezményesen juthatsz utazási voucherhez!

A megfizethető árú Hotel Start épületétől 3,5 km-re található a történelmi óváros és a Wawel-dombon elhelyezkedő királyi vár. A Kraków Główny pályaudvar 6 km-re fekszik.

Ha magaddal viszed négylábú kedvencedet, semmi akadálya, a Hotel Start Kraków macskákat és kutyákat is fogad felár ellenében. Ha pedig autóval érkezel, lehetőséged nyílik ingyen a szálláshely parkolójában hagyni autódat. A szálláshelyen internetezhetsz is vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül.

Ismerjétek meg Krakkót, Lengyelország csodálatos történelmi középpontját a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen! Vásároljátok meg most!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu