4 lépéses oxigénes arcfiatalító kezelés a Megvalósítható Álom Stúdióban az V. kerületben.

Fiatalodj egy forradalmian új, fájdalommentes, tűt és szikét nem igénylő módszerrel, az oxigénes arckezeléssel! Ismét rugalmas, feszes, fiatalos arcbőröd lehet a Megvalósítható Álom Stúdió (V. kerület ) révén, már egy kezelést követően látható hatással! Kuponnal nagy kedvezménnyel, mindössze 6.845 Ft-ért!
Ár:6.845Ft18.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
63% kedvezmény
18.500 Ft
63%
11.655 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.22. - 2016.06.01

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal 4 lépéses oxigénes arcfiatalító kezelést vehetsz igénybe.
  • Forradalmian új, nyugtató, kellemes kezelés szabadíthat meg a ráncoktól.
  • A komplex kezelés részei: peeling, vitaminos hőterápia, kollagénes masszázs, bőrfiatalító komplex hatóanyag és hyaluronsav bejuttatása oxigénnel.
  • Tű, szike és fájdalom nélkül lehet ismét fiatalos arcbőröd!
  • A kupont 2016. június 1-ig válthatod be.
  • A kupon előzetes bejelentkezés után használható fel. Időpontot a +36-30/229-8935 telefonszámon egyeztethetsz, reggel 9.00-11.00 között. A kezelések zavartalanságának biztosítása miatt, kérjük betartani ezt az időpontot!
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
  • Egy kupon használható fel saját részre, ajándékba viszont korlátlanul megvásárolható!
  • Lefoglalt időpont lemondása vagy módosítása minimum 24 órával az időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben az alkalom elveszik!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Csütörtökig.11.30-tól 22.00-ig.
Szolgáltatás helye
1055 Budapest. V.ker. Falk Miksa u. 8-20 V.emelet 4. Kaputelefon: 54-es

Kuponunk leírása

A fiatalság elixírjét sokan keresték már, pedig mindvégig itt volt körülöttünk. Ez az oxigén!

Létfontosságú minden sejtünk számára, de egy idő után a keringés lassulásával, romlásával kevesebb jut belőle mindenhova, ezért fontos, hogy más módon jusson oxigén a sejtekbe. A szépségipar elhozta a módszert, mellyel is fellélegezhetnek bőrsejtjeid, és ezzel együtt visszaadják neked a fiatalos arcbőr örömét!

Ehhez komplex kezeléscsomag segít majd hozzá, mellyel már egy kezelés után is látványos eredmény érhető el! Elsőként biogél peelinggel eltávolítják arcodról az elhalt hámsejteket, a bőrödön lerakódott szennyeződéseket, ami egyrészt máris szebbé, élénkebbé teszi arcbőrödet, másrészt segíti a későbbi fázisok hatóanyagainak könnyebb felszívódását.

Ezt követően A-, C- és E-vitamin hőterápiás bevitele következik. Ezeket a természetes szépséget szavatoló vitaminokat, melyek biztosítják a bőr számára a szükséges energiát és frissességet. A hőterápia serkenti a vérkeringést, ezáltal élénkíti az anyagcsere folyamatokat, és friss oxigént juttat a hajszálerekbe. Ez visszaadja a bőr egészséges színét, továbbá rugalmasabb lesz a bőröd.

Harmadik fázisként masszázs révén kollagént visznek be a bőröd mélyebb rétegeibe. A kollagén egy különleges anyag, mely az elasztinnal együtt alkotja a bőr szerkezetét. Sajnos 30-40 éves kor között elkezd csökkenni mennyisége, és 60 éves korra teljesen le is áll a spontán termelődése. Hiányában a bőr kevesebb vizet tud raktározni, és veszít rugalmasságából, majd megjelennek az első ráncok. Emiatt szükséges a kollagén külső pótlása, ami javítja a bőr minőségét. Az arc, nyak és dekoltázs masszázs pedig egy nagyon kellemes és kényeztető kezelés, hidd el, élvezni fogod!

Utolsó kezelési lépésként a kezelt területeket feltöltik bőrfiatalító szérummal és hyaluronsavval különleges, oxigénes bevitellel. A bőrfiatalító komplex egy speciális anyag, mely jelentősen megnöveli a bőrsejtek reprodukciós és megújulási képességét a sejten belüli és sejtek közötti kommunikációs háló javításával. A hyaluron a kollagénhez hasonlóan szintén megtalálható a testben normál esetben, de öregedéssel ez is egyre kisebb mennyiségben. Egyébként a kötőszövetek nedvesség felvevő képességét határozza meg, így létfontosságú, ha valaki szeretné megőrizni hidratált, fiatalos arcbőrét. Ezt a két, bőr számára nagyon fontos anyagot az oxigén segítségével juttatják be bőrödbe, ezzel együtt a létfontosságú oxigénből is jut a sejtekbe. A három tényező együttesen nagymértékben képes javítani a bőr állapotát, ismét rugalmassá, feszessé téve azt.

Elszaladhatnak az évek, de egy ilyen ajánlat képes lehet visszapörgetni az idő kerekét, és ismét fiatalos arc nézhet rád vissza a tükörből akár már egy kezelés után is!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu