90 perces masszázs kúra mojito-s, vaníliás és csokiolajos masszázsokkal, 3 alkalommal, 1 főre

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Válassz igazi luxus kényeztetést, hiszen megérdemled! Ne legyél befásult házisárkány, engedd ki a gőzt profi masszőrök kezei alatt. A teljes relaxációról a finom masszázsolajok gondoskodnak: édes csokoládé, izgalmas vanília és az eredeti, savanykás kubai Mojito! Válaszd Diamond Masszázs Stúdió (VII. ker.) masszázs kúráját, csak 12.990 Ft-ért!
Ár:12.990Ft35.200 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
64% kedvezmény
35.200 Ft
64%
22.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.12.31. - 2018.05.03

Masszázs bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3x90 perces relaxációs svédmasszázs bérlet egy fő részére, teljes testre, 3 féle olajjal:

  • Mojito olaj
  • Csokis olaj
  • Vaníliás olaj

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2017.12.31. - 2018.05.03 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni elsődlegesen email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges. A+36-20/220-7001-esszámon csak korlátozottan értek el minket.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • A masszázs oldja a stresszt, serkenti a vérkeringést, ellazítja a befeszült izmokat, oldja az izomgörcsöket.
  • A rendszeres masszázs minden ülőmunkát végző személy részére ajánlott.
  • A kellemes környezet segít teljesen ellazulni és elfelejteni a napi gondokat.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

Ellenjavallatok:

Súlyos betegség esetén (daganatos, pacemaker, kezeletlen magas vérnyomás esetén, vagy más orvosilag ellen javallott egészségügyi állapot esetén) a masszázs igénybe vétele nem ajánlott!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

SZÉP Kártya elfogadás: Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezzétek a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzitek előre akkor csak készpénzt áll módunkban elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legfeljebb 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
113 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Szuper hely és hangulat.Minden tökéletes köszönöm ."
Andrea Carpeniseanu

Masszázs bérlet kuponunk leírása

Harmonikus mindennapok, selymes bőr és luxus kényeztetés: ezt kapod a 3 alkalmas masszázs bérlettel!

Kikészítenek a legapróbb dolgok? Koncentrálni sem tudsz már, nyűgös vagy és feszült? Miért ne szüntetnéd meg ezeket a kellemetlen dolgokat kényeztető svédmasszázzsal? Ne érd be kevesebbel, a legjobbat érdemled!

 A Diamond Masszázs Stúdió mindamellett, hogy elhivatott és profi masszőröket foglalkoztat, szereti vendégeinek messzemenőkig a legjobbat, legegzotikusabbat nyújtani. Ezt hivatott tükrözni szlogenjük is: „Nálunk nincsenek sablonok, minden vendégünk egyedi kívánságait valósítjuk meg, hogy mindenki csiszolt és ragyogó gyémántnak érezze magát!”

Pihentető masszázs izgalmas Mojito-s masszázsolajjal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

A koktél, ami ápol és felfrissít!

A kubai partok klasszikus itala ez a savanykás koktél. Olyan, mint egy ízletes limonádé, egy kis mentával, fehér rummal és lime-al. Miért ne élvezhetnéd hűsítő, nyugtató erejét a bőrödön is, nem csak a szádban? Éld át a maximális relaxációt szerelmeddel, miközben a könnyű nyári koktél illata járja be a levegőt! Tegyetek egy hosszú utazást a kubai tengerpartokra, hallgasd a hullámokat és engedd el a mindennapos stresszt.

Garantáltan alkoholmentes, így bármikor bátran igénybe veheted a szolgáltatást! 

Édes csokis kényeztetés megfáradt szöveteidnek!

A csoki nem csak a szádban olvad, de a bőrödön is! Élvezd a 90 perces felfrissülést az édes-krémes kedvenccel: a csokival! Nem csak az íze és az illata isteni, de nagyon jó hatással van a bőrödre és a szervezetedre is. Ellazít, felfrissít, megszabadít az izomgörcsöktől, a letapadt izmoktól!

Csokiolajos masszázs

 Öltözz fehérbe a különleges vaníliával!

Ezt a különleges virágot évezredek óta használjuk mindenféle dologra. Parfümöt készítünk belőle, édességet, krémeket... nem meglepő, hogy masszázsolajként is találkozhatunk vele! Relaxálj a puha ágyon, miközben profi kezek simogatnak és édes vanília illat száll a levegőben. Érezd ahogy a bőröd fellélegzik, megpuhul és megnyugszik.

Tudtad? A masszázsnak rengeteg jótékony hatása van az egész testedre: serkenti a vér- és nyirokkeringést, csillapítja a fájdalmat, nyugtatja az idegeket, ellazítja a testet, feloldja a letapadt izmokat, és még sorolhatnánk!

3 alkalmas masszázs kúra a Diamond Masszázs Stúdióban.

Vedd meg még ma ezt a speciális bérletet a Megveszem gombra kattintva, és éld át ahogy minden alkalom után egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozott leszel! Csak egy életünk van, miért élnéd ezt le nyűgösen és idegesen, nem igaz? 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a zavaró szőrszálaktól - Teljes kar gyantázása a XIII. kerületben
1.090 Ft kupon ár helyett MA csak 980 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu