3x60 perces gyümölcsenzimes masszázs! Gyümölcsözön a testednek csak 6.690 Ft-ért!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Relaxáció, izomlazítás, kényeztetés 3 különböző gyümölcsenzimes, illóolajos masszázzsal. Űzd el a stresszt a 3 alkalmas revitalizáló masszázsfolyammal! A Diamond Masszázs Stúdióban (VII. ker.) ananászos, erdei gyümölcsös és mangó-barack enzimes 60 perces masszázsokkal üdítheted fel a tested és a lelked! Háromszoros élmény csak 6.690 Ft-ért!
Ár:6.690Ft20.400 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
68% kedvezmény
20.400 Ft
68%
13.710 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.06.13. - 2016.10.12

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon 3x60 perces stresszoldó masszázscsomagot tartalmaz 1 fő részére, a következő kezelésekkel:
    • 60 perces ananászos
    • 60 perces erdei gyümölcsös 
    • 60 perces mangó-barack illóolajos, krémes masszázs
  • A stresszoldó masszázs segít ellazítani a befeszült izmokat, oldja az izomgörcsöket, csökkenti a fájdalmat a hát, nyak és váll területen, csökkenti a fejfájások gyakoriságát, serkenti a vérkeringést és nyugtat. 
  • A teljes testmasszázs a következő testrészekre vonatkozik: teljes láb elől-hátul, hát, nyak, váll, karok és mellkas.
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség mindenki számára. Így akár meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is, de magadat is kényeztetheted vele.
  • A kupont 2016. október 12-ig válthatod be.
  • Csak az első alkalmat kell beváltanod a kupon érvényességén belül. A másik két alkalomra bérletet kapsz, amely további 1 hónapot biztosít a felhasználáshoz.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni kizárólag email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.
  • Bármennyi kupon vásárolható saját részre és ajándékba is.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • A kupon beváltásnál kapott bérletet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod. Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértéseteket köszönjük!
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon küldjetek sms-t vagy írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Hangpostára, kérjük ne hagyjanak üzenetet. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a kezelés ideje lerövidülhet, mert a következő vendéget nem áll módunkban megváratni. Megértéseteket köszönjük.
  • Nyitva tartás hétfő-szombat 10-21-ig és további információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon.
  • A masszázs a következő betegségeknél nem vehető igénybe: daganatos megbetegedés, pacemaker, fertőző betegségeknél, bőrbetegségek fennállása esetében.
  • Amennyiben bármilyen egyéb egészségügyi problémával rendelkezik pl. csontritkulás, trombózis, magas vérnyomás, szívritmus zavar, stb, kérjük a helyszínen mindenképpen jelezzétek felénk.
  • Az ajánlat nem használható fel páros masszázsra!
  • A szolgáltatásokat mindenki saját felelősségre veheti igénybe.
  • A szolgáltatás helye: 1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.
  • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy masszőröknek a szolgáltatás megkezdése előtt.
★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Kellemes kikapcsolódás"
Varga Virág

Kuponunk leírása

Vitaminokra minden évszakban szüksége van a szervezetünknek. Azt azonban biztosan tudod, hogy nemcsak a gyümölcsök fogyasztásával, hanem a testápolásban is sokat tehetünk egészségünk érdekében.

A masszázs az egészségmegőrzés egyik legnépszerűbb módszere. Rendkívül sok jótékony hatást gyakorol a testünkre és a szellemi frissességünkre. A teljes testmasszázs segít ellazítani a testünket, oldja az izomgörcsöket, csökkenti a fájdalmat a hát,nyak és váll területen, csökkenti a fejfájások gyakoriságát, serkenti a vérkeringést és nyugtat. A teljes testmasszázs sokkal hatékonyabban ellazítja az egész testet, mint a szegmentált masszázs. Ezért ajánlott mindenkinek ez a választás. Most nemcsak stresszoldó és relaxációs testmasszázst kínálunk neked, hanem igazi vitaminbombát a testednek.

Diamond Stúdió

Ananász enzimes krémes-olajos masszázs: a masszázshoz speciális, ananász enzimet tartalmazó krémet és olajat használunk. Az ananász híres a fogyasztó hatásáról, a narancsbőrre is jótékony hatással van. Friss illata a trópusokra varázsol minket, hiszen alapvetően is egy egzotikus gyümölcs és Közép-Amerikából terjed el felénk. Gyulladáscsökkentő hatású, tisztító tulajdonsága révén csökkenti a vér savtartalmát is. C-vitamin tartalma frissítő, ezen kívül káliumban és folsavban gazdag gyümölcs.

Az erdei gyümölcsös illóolajok az illatukkal egy gyerekkori kirándulásra emlékeztetnek, ahol még nyugodtan megehettük a szedret, a földi epret, málnát. A piros gyümölcsök antioxidáns hatásúak, vitaminban gazdag gyümölcsök. Javítják a bőr állapotát, frissességét, üdítő hatással vannak a szervezetünkre és a testünkre.

Diamond Masszázs Stúdió

A mangó-barack illóolajnak olyan édes az illata, hogy legszívesebben megennénk. Most a testünket kényeztetjük ezzel az egzotikummal. Gazdag béta karotinban, nyomelemekben. A mangó Indiából származó gyümölcs, így a gyógyításban is használják őshazájában. Sok C vitamint tartalmaz, fűszeres illata elfeledteti velünk a napi gondokat és egy egzotikus, lazító élménnyel leszünk gazdagabbak.

Még egyszer összefoglaljuk, most 3x60 perces stresszoldó masszázsban lehet részed, igazi gyümölcsözönnel. Egy ananászos, erdei gyümölcsös és mangó-barack illóolajos relaxációban részesülhetsz. Most rengeteget spórolhatsz, hiszen 20.400 Ft helyett csak 6.690 Ft-ért lehet a tiéd!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu