30 perc talpmasszázs és reflexológia+20 perc csakra- és auratisztítás! Újulj meg testben, lélekben!

Domán György | Budapest, VIII. ker.
Keltsd életre fáradt lábaid, csak engedd hogy a talpmasszázsnak köszönhetően talpadat átjárják a pozitív energiák! Most ráadásul lelki gondjaid is tovaszállhatnak a csakra és aura tisztításnak köszönhetően! Domán György masszőrnél teljes testi és lelki megújulásban lesz részed! Tedd gondtalanná napjaidat, mindössze 2.250 Ft-ért!
Ár:2.250Ft5.550 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
60% kedvezmény
5.550 Ft
60%
3.300 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.19. - 2016.06.03

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalom 30 perces reflexológiás talpmasszázs +20 perces csakra és aura tisztítás
  • A talpmasszázs kiválóan enyhíti talpad fáradtságát, esetleges fájdalmait, oldja a stresszt és remekül ellazít.
  • A talpreflexológia segít szervezetünk állapotának felmérésében, és segíthet a panaszok legyőzésében is.
  • Ellenjavallatok: lázas betegség, epekő, vesekő, heveny gyulladások, bőrfertőzések, csonttörések, friss sérülések esetén. Továbbiakról érdeklődj!
  • A csakra és aura tisztítás segít az ismeretlen eredetű betegségek, problémák megoldásában és helyreállítja a szervezetben az energiaáramlást.
  • A kupon 2016.06.03-ig érvényes.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon!
  • Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat, vagy ajándékba adhat.
  • A helyszín könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, Astoriától pár perc sétával, vagy autóval.
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
K-Cs-P: 10-18
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, József körút 41. fszt. 2/a
53-as kapucsengő

Kuponunk leírása

Ints búcsút a testi és lelki gondoknak!

Szabadítsd meg lábaidat a kellemetlen, gyötrő érzésektől, mert akár hiszed, akár nem, további problémák is forrása is lehet. A gondtalan napok visszatéréséért persze a csakra és aura tisztítással is sokat tehetsz, mert a test és a lélek harmóniája mindennek az alapja.

Nem bírod az állandó hajtást? Tested már érezhető jeleit adja számodra, hogy itt az ideje a lazításnak? Lelki gondok is gyötörnek az utóbbi időben? Látogass el Domán György masszőrhöz, aki 30 perces talpmasszázzsal és 20 perc csakra és aura tisztítással csempészi vissza a nyugalmat hétköznapjaidba.

Miért jó a talpmasszázs?

A masszőr a kezelés ideje alatt a talpadon lévő, a test más pontjaival összeköttetésben álló reflexpontokra is hatást fejt ki. Ezáltal stimulálható a keringés, melynek serkentésével gyorsabb lesz a méregtelenítés, de hatékonyabban működik majd immunrendszered is. Idegrendszeredre is kifejezetten nyugtató, lazító hatással lesz majd ez a pihentető kezelés.

Mi is ez a talpreflexológia?

A reflexológia arra épít, hogy a talp reflexzónáin a leginkább kifejezett a kapcsolat a bőrfelület és az egyes testrészek között, s ezt a kétirányú kapcsolatot lehet az adott zónához tartozó szerv állapotának felmérésére vagy serkentésére is használni. Bár sokban hasonlít, mégsem keverendő össze a hagyományos talpmasszázzsal! A reflexológia az idegi kapcsolatokon át tulajdonképpen érintéssel gyógyít, és mára rendkívül elismertté vált a természetes gyógymódok között. Segítségével enyhülhetnek, vagy akár el is múlhatnak az emésztési problémák, a hormonális alapú tünetek (pajzsmirigy működési zavar, menstruációs panaszok) ízületi fájdalmak, elősegíthető a belső szervek regenerációja, megszüntethető a fejfájás, az idegrendszeri problémák, serkenthető a nyirokrendszer és a keringési rendszer, ezáltal a méregtelenítés is gyorsul.

A kezelés kedvező hatásai: jó közérzetet és ellazult állapotot okoz, javítja az anyagcserét, hosszú távon erősíti az immunrendszert és beindítja a szervezet öngyógyulását is. Ha semmilyen panasz sincs, akkor is érdemes kipróbálni a kezelést, hiszen 30 percben tökéletesen ellazít a mindennapok rohanása közepette.

A kezelés második részében a tested után a lelkedet tisztíthatod meg, frissítheted fel a csakra és aura tisztítással.

Mi is az a csakratisztítás?

Hasonlóan ahhoz, ahogyan a testedet is minden nap megmosdatod, úgy energetikailag is szükség van a tisztulásra. Ahogyan biztosan hallottál róla, testedben 7 fő csakra található és ezek mindegyikéhez tartozik 1-1 fizikai szerv, amelyek az adott csakra állapotának megfelelően működnek. Amennyiben az energiák áramlása valamilyen ok miatt elakad, a szerv sem látja el normálisan a funkcióját. Ez vezet ahhoz, hogy életben időről időre felütik fejüket a lelki eredetű gondok. Ilyenkor merülhet fel a csakrák tisztítása mint lehetséges megoldás.

A csakraharmonizáció kényelmes ülő helyzetben történik, mely során az alábbi módszereket használjuk a csakrák tisztításához és harmonizálásához:

- légzőgyakorlatok,

- a csakráknak megfelelő mantrák (szentséges szavak),

- vizualizációs gyakorlat,

- megerősítések, 

- a csakráknak megfelelő füstölők, 

- a csakrákra adott deeksha energia (áldás).

Állítsd helyre tested és lelked egyensúlyát, válaszd a DiamondDeal ajánlatát!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu