Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

30 órás kismama masszázs tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatással, vizsgával, tanúsítvánnyal

Bessimeon Központ | Budapest, I. ker.
Szeretnéd saját kezeddel enyhíteni a várandós kismamák gondjait? Hidd el, áldanák a nevedet egy frissítő, fájdalmakat enyhítő kismama masszázs után, melynek technikáját most könnyedén elsajátíthatod a Bessimeon Központ (X ker.) tanfolyamán 30 órában. Vedd meg kuponunkkal nagy kedvezménnyel, csupán 9.790 Ft-ért, és új szakmát is szerezhetsz!
Ár:9.790Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
25.000 Ft
61%
15.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.05.20. - 2016.08.12

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: kismama masszázs tanfolyam 1 fő részére.
 • A képzés felépítése:
  • Elméleti rész: az anyagok elsajátítása távoktatás keretén belül zajlik (javasolt felkészülési idő 22 tanóra)
  • Gyakorlati rész: csoportos oktatás keretein belül 8 tanóra
 • 1 tanóra időtartama 45 perc
 • A tanfolyam célja, hogy megszerezd azt az elméleti és gyakorlati ismeretanyagot, mellyel szakszerűen masszírozhatsz kismamákat.
 • A tanfolyam ajánlott kispapáknak, ha szeretnék átsegíteni partnerüket ezen a szép, de nehéz időszakon, illetve gyakorlott masszőröknek, akik szeretnének szélesebb körű szolgáltatást nyújtani.
 • A tanfolyam sikeres elvégzése után a hallgatók egyedileg sorszámozott tanúsítványt kapnak, mely a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által regisztrált.
 • Ez alapján jogosultakká válnak önállóan kismama masszázs végzésére, s ebben a tevékenységi körben akár vállalkozást is indíthatnak, szalonokban is elhelyezkedhetnek.
 • A tanfolyamhoz csupán kényelmes mozgást biztosító ruházatra, egy törülközőre (70x140 cm), tollra és jegyzetfüzetre van szükséged.
 • A kupon 2016.08.12-ig váltható be.
 • Időpontokról érdeklődj a szolgáltatónál, vagy figyeld honlapjukat!
 • A tanfolyamra való jelentkezés módja: a bessimeon@gmail.com emailcímre történő bejelentkezés.
 • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül, akár ajándékba is.
 • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
Szolgáltatás helye
1016 Budapest, Hegyalja út 23. III. em. 40.
Charles Hotel

Kuponunk leírása

Segíts, hogy tényleg a legszebb 9 hónap legyen!

Kétségtelen, hogy egy nő életében a legfontosabb és legszebb időszak a várandósság 3/4 éve. Ám nem véletlen, hogy terhességnek is hívják a babavárást, hiszen - főleg az időszak végéhez közeledve - a hormonális változások mellett már a növekvő utód súlya és mérete is megviselik a kismamát. Ezeken a panaszokon képes enyhíteni a kismama masszázs, hogy végül tényleg csak a szépségei maradjanak meg ennek az időszaknak!

A kismama masszázsról röviden

Az egyre növekvő súly miatt kínzó hát- és derékfájdalmak jelentkezhetnek a kismamáknál, és persze a stressz sem elhanyagolható, hiszen egyre inkább úgy érzik, hogy nem uralják saját testüket a hormonális és más változások miatt. Mivel ekkor a fájdalomcsillapítók és nyugtatók szedése egyáltalán nem javasolt, más, természetes módszert kell alkalmazni.

A szakszerű kismama masszázs segítségével:

 • enyhíthetők a hát-, derék- és más gerincbántalmak,
 • javítható az anyagcsere,
 • csökkennek a székrekedéses vagy gyomorégéses tünetek,
 • jobb lesz a közérzet,
 • enyhül a stressz,
 • és ugye ami jó a mamának, az általában jó a babának is!

Ez a lazító, feltöltő és nyugtató "kúra" nyugodtan alkalmazható akár rendszeresen is a terhesség 13. hetétől egészen a végéig, amennyiben a kismama nem veszélyeztetett terhes vagy orvos nem tiltja.

kismama masszázs, Bessimeon Központ

A kismama masszázs oktatásról

A Bessimeon Központ nagy sikerrel tartja számtalan masszázsfajta oktatását, így a kismama masszázs sem maradhat le a palettáról. Az elméleti rész távoktatásos formában zajlik, és az anatómiai ismeretektől kezdve a masszázsfajtákig minden fontos tudnivalót megkapsz majd.

A gyakorlati rész csoportos formában zajlik, és 8 tanórányi idő alatt sajátítod majd el a különböző fogásokat és technikákat, melyekkel átsegíthetsz egy kismamát a terheskor panaszainak tengerén. Ehhez csupán időre, tollra, jegyzetfüzetre, egy törülközőre és kényelmes mozgást lehetővé tevő ruhára van szükséged.

A képzés vizsgával zárul, melynek költségét magában foglalja kuponunk is. Amennyiben sikerrel veszed ezt az akadályt, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által regisztrált tanúsítványt kapsz, mellyel akár hivatásszerűen is masszírozhatsz.

További részleteket olvashatsz a Bessimeon Központ honlapján!

Enyhítsd a kismamák panaszait, és hidd el, imába foglalják majd nevedet! Akár gyakorló masszőr vagy, akár segítőkész kispapa, a Bessimeon Központban mindent megtanulhatsz, amire szükség lehet egy szakszerű kismama masszázshoz. Vásárolj kupont most!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Végleges szőrtelenítés BioMed SHR-el 5 alkalomban intim és bajuszka területre nőknek, az Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu