30 férőhelyes cipőtároló állvány

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:3.150Ft3.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
22% kedvezmény
Már csak 25 db maradt!
3.990 Ft
22%
840 Ft

cipőtároló állvány legfontosabb tudnivalók

Te sem tudod hova rakni imádott cipőidet?

Folyton útban vannak?

Akkor bizony Neked sem ártana egy olyan tárolóegység, amelyet pont a lábbelik helytakarékos raktározására találtak ki. De ne aggódj, ez a csodálatos találmány már létezik, sőt a KütyüBazár csapata szert is tett rá.

A 30 férőhelyes cipőtároló állvány segítségével nemcsak egy helyen, de kevés területen is tudod tárolni lábbelijeidet. Szellős kialakításának hála, egyszerűen átláthatod a teljes repertoárod, sőt 30 férőhelyének köszönhetően akár még a vendégek is tárolhatják benne a sajátjukat.

Ne aggódj, nem fogsz a tároló dobozában bonyolult összeszerelési útmutatót találni!

A tartó több elemből áll, amelyeket nagyon könnyen összeilleszthetsz, mi több még szerszámra sem lesz szükséged az összerakása során.

Az állvány jóvoltából nemcsak helyet takarítasz meg, de még cipőidet is megóvod az eldeformálódástól, hiszen így, hogy nem egymásra pakolod őket, meg tudják őrizni eredeti alakjukat.

Tulajdonságok:

  • Méret: 135 x 50 x 25 cm
  • 30 db cipő tárolására alkalmas
  • 10 polcos
  • Anyag: műanyag
  • Színe: fehér

Mit rejt a termék doboza?

1 db 30 férőhelyes cipőtártó állvány

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)