3 nap/ 2 éj szállás, félpanzióval a Hotel Bonvino Wine&Spa-ban, Badacsonytomajon, hétvégén, 2 főre

Lenyűgöző környezetben, igényes szállodában, kiváló borokkal és szinte a Balaton partján van lehetőségetek relaxálni és megerősíteni kapcsolatotokat, amelyhez teljes wellness részleg használat tartozik + számtalan egyéb extra. Töltsetek el 3 nap/2 éjszakát a Hotel Bonvino Wine & Spaban, a Badacsony szívében, hétvégéken, hihetetlen kedvezménnyel, csak 54.900 Ft-ért!
Ár:54.900Ft114.400 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
53% kedvezmény
114.400 Ft
53%
59.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.04.13. - 2017.06.15

hotel bonvino wine & spa hétvégi kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma: 3 nap/ 2 éj szállás, félpanziós ellátással a Hotel Bonvino Wine & Spa-ban, borkóstolóval, hétvégén, 2 fő részére.

  • Check-in: 15:00-tól, Check-out: 11:00-ig
  • Ellátás: félpanzió ( bőséges büféreggeli és gazdag büfévacsora helyi alapanyagokra épülő szezonális kínálattal.) 
  • Elhelyezés kétágyas szobában. 
  • 4 éven aluli gyermeknek ingyenes a részvétel.
  • Badacsonyi üdvözlet: három tételes vezetett borkóstoló.
  • A 450 nm-es wellness részleg használata korlátlan! (medence, jacuzzi, gyermek pancsoló, finn, gőz és infra szauna).
  • Minden nap különleges szauna felöntések, játszószoba, korlátlan internet használat a szobákban is, fürdőköpeny használat.
  • A kupon felhasználható: 2017. június 15-ig, hétvégéken a szállodával egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében, a szálloda visszaigazolása alapján.
  • Időpontot közvetlenül a szállodával tudsz egyeztetni a +36-87-532-210-as számona kuponkódod megadásával. A kupon a szabad helyek függvényében használható fel, ezért kérünk, hogy a szobát időben foglald le!
  • Kizárt időszak: kiemelt és ünnepi időszakok alatt (04.13.-17., 04.28.-05.01. és 06.02.-05. között)
  • Parkolás saját udvarban 1.000 Ft /autó/éj. Parkolás zárt mélygarázsban 1.500 Ft/autó/éj.

Gyermekkedvezmény:

  • Gyermek (4-9,99 éves korig) +5.500 Ft /éj.
  • Gyermek (10-13,99 éves korig) +7.900 Ft /éj.
  • Gyermek (14 éves kortól) +9.900 Ft /éj.
  • Az ajánlat csak kétágyas szobára érvényes! A kétágyas szobában 1 gyermek vagy 1 pótágy helyezhető el! 2 gyermek esetén két légterű apartmanban, mely felár megfizetésével vehető igénybe. Apartman felár /csomag (egyszeri díj)+15.000 Ft
  • IFA külön fizetendő: 450 Ft / fő / éj 18 év felett.
  • A foglalást legkésőbb 72 órával a foglalt időpont előtt kell lemondani, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Egész évben, 0-24
Szolgáltatás helye
8261 Badacsonytomaj, Park utca 22.

hotel bonvino wine & spa hétvégi kuponunk leírása

A Balaton télen - nyáron vár!

Badacsonytomaj kiemelkedően gyönyörű szállodája, a Hotel Bonvino Wine & Spa szeretettel vár Titeket, ha szeretnétek magas színvonalú, szép környezetben kikapcsolódni, megerősíteni szerelmeteket közel a Balatonhoz.

A szállásotok: Hotel Bonvino Wine & Spa - Magyarország első aktív és borszállodája!

A hotel a festői borvidéken, a Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén, Badacsony központjában található.

Hotel Bonvino Wine & Spa

A szálloda 36 kétágyas és 2 luxus szobával, valamint 8 két légteres apartmannal, 1 nászutas és egy családi lakosztállyal várja vendégeit. A 2 db kétágyas szoba ikerszobaként közös előtérből nyílik. 

Hotel Bonvino szobák

A szálloda a legkisebbekre is gondol természetesen: játszószobával várják a gyerekeket. A Lobby-ban magazinokkal, könyvekkel és programokkal várnak mindenkit.

Hotel Bonvino játszóház

A Hotel Bonvino az aktív pihenés részeként gasztronómiában is igyekszik személyre szóló élménnyel megajándékozni vendégeit.

Hotel Bonvino étterem

A konyha stílusát csakúgy, mint a programokat, a „Badacsony romantikája” határozza meg: könnyed, újszerű, mégis ismerős ízvilág, mely első látásra szerelembe ejt. 

Hotel Bonvio étterem, ételek

A borbár a szálloda lelke. Itt kerül sor a borral kapcsolatos számtalan programra: délutánonként egy-egy pincészet vagy bor bemutatkozása, hangulatos borbeszélgetések, bor és jazz, bor és sajt, bor és különleges falatok, bortörténelem és bortörténetek, „minden, ami szőlő”.

Hotel Bonvino borászat

A borozáshoz, vagy akár "csak úgy" könnyű borkorcsolyákat, házi készítésű édes és sós süteményeket fogyaszthatnak, továbbá kávéval, olvasnivalóval, kényelmes párnákkal és a teraszon takarókkal várják a kényelemre vágyó borbarátokat.

Hotel Bonvio borászat

Az aktív pihenést selfness szolgáltatások egészítik ki: kiválóan felszerelt wellness részleg, jóga, önfejlesztő és szórakoztató programok, tematikus napok, hétvégék várják a kikapcsolódni vágyókat!

Hotel Bonvino wellness részleg

A Wellness részlegen élményelemekkel is felszerelt úszómedence, jacuzzi, napozóágyak, finn és infra szauna, szauna felöntések, gőzkabin, masszázs kezelések kizárólag természetes anyagokból készült kozmetikumok várják a kedves vendégeket. 

A napozó és grillterasz pedig a reggeli torna, a délutáni napfürdő, egy kellemes grillvacsora és sok más program helyszíne! 

Hotel Bonvino grillező és napozó részleg

A Hotel Bonvino Wine & Spa egész évben várja Vendégeit! Töltődj és frissülj fel a Badacsony szívében, vagy lepd meg szeretteid egy pihentető élménnyel! Mindenki megérdemli a pihenést egy ilyen nehéz év után!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

120 perces Páros Csokoládés-kókuszos, Baunti masszázs és 90 perc wellness, az Oktogonnál
30.990 Ft kupon ár helyett MA csak 27.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu