3 nap/2 éj 4 főnek, vagy 4 nap/3 éj két főnek félpanzióval Hajdúszoboszlón pezsgővel és rózsával

  • Nálatok is eljött az idő, hogy pihenjetek, gyógyuljatok?
  • Gyógyulj Hajdúszoboszlón! 3 nap/2 éj 4 fő részére, vagy 4 nap 3 éj két fő részére, félpanzióval, kerékpár használattal, ajándék éjszakával, kisállatoddal ingyenes Hajdúszoboszlón Romantikus bekészítéssel /pezsgő+rózsa/
  • 2022.május 28-ig történő foglalás esetén + két éjszaka szállás ajándék, ellátás nélkül. Amennyiben az ajándék éjszakák hétvégére - péntek-szombat-vasárnap/ vagy kiemelt időszak: iskolai szünetek, állami ünnepi időszakra esnek, a foglaláshoz az adott felár megfizetése szükséges: 1500.-ft/fő/éj
  • 2022.május 28-ig történő foglalás esetén + két éjszaka szállás ajándék ellátás nélkül, az adott felárak megfizetésével.
Ár:49.990Ft66.800 Ft
Ár: 6.000 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 43.990 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
26% kedvezmény
66.800 Ft
26%
16.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.02.23. - 2023.01.30

hajdúszoboszlói pihenés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 nap/2 éj 4 fő részére, vagy 4 nap 3 éj két fő részére, félpanzióval, kerékpárhasználattal, ajándék éjszakával, kisállatoddal ingyenes Hajdúszoboszlón.

  • Foglalni, a szabad helyek függvényében előre egyeztetéssel, telefonon keresztül: 15-18 óra között
  • Az kupon készpénzre nem váltható, elajándékozható, vagy eladható.
  • 2022.május 28-ig történő foglalás esetén + két éjszaka szállás ajándék, ellátás nélkül. Amennyiben az ajándék éjszakák hétvégére - péntek-szombat-vasárnap/ vagy kiemelt időszak: iskolai szünetek, állami ünnepi időszakra esnek, a foglaláshoz az adott felár megfizetése szükséges: 1500.-ft/fő/éj
  • Reggeli a szálláson bekészítéssel, 2 fogásos ebéd vagy vacsora a fürdők melletti partner étteremben.
  • Tea, kávé bekészítés az apartmanokban a reggelihez.
  • Ajándék egy üveg pezsgő és rózsa bekészítés
  • Ingyenes Wi-Fi használat az apartman területén.
  • Gyermekkedvezmények: Egy gyermek 0-2 éves korig ellátás nélkül ingyenes. 
  • Előre egyeztetés esetén a szolgáltató partnerünk babaágyat, babafürdető kádat és WC szűkítőt is biztosít.
  • EXTRA!:2022. január 10-től 2022- február 28-ig a Gyógyfürdőben - kezelőlappal rendelkező - gyógykúrát igénybe vevő vendégeink hétköznap 70%-os kedvezménnyel, 1.000.-Ft/fő kedvezményes áron látogathatják az Aqua-Palace Élményfürdőt, és 50%-os kedvezményt kapnak a szaunák áraiból.
  • Állatbarát szálláshely, kisállat behozatala 2 kg-ig ingyenes, felette 10 kg-ig 2500.-ft/éj csak szobatiszta állatkával.
  • Zárt, térkővel lerakott  parkolási lehetőség 1.500.-Ft/nap/gk
  • Romantikus bekészítéssel /pezsgő+rózsa/
  • Kerékpárhasználattal: egy alkalommal 1 óra ingyenes vagy Elektromos rollerezéssel: egy alkalommal 1/2  óra ingyenes
  • Grillezni, szalonnát sütni és bográcsozni is lehet
  • A Keleti Főcsatorna város felőli oldalán 20m2-es stégen horgászási lehetőség a horgász szabályok betartásával

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.02.23. - 2023.01.30 között

Célszerű az ajánlat megvásárlását követően minél előbb lefoglalni a szállást, de legkésőbb 2022.10.15-ig.

  • Az időpont foglalás, csak a szállásadó írásos visszaigazolásával válik érvényessé.
  • PLUSZ+: ha két kupont egymást követően használtok fel + 3 éjszaka szállása ajándék, ellátás nélkül,  akár az egész család részére, az adott felárak megfizetésével: Kiemelt időszaki felár: iskolai szünetek és állami ünnepek és hétvége péntek-szombat-vasárnap - 1500.-ft/fő/éj

Kapcsolódjatok ki Hajdúszoboszlón, ahol megszűnik a külvilág zaja, ahol kedves fogadtatás vár, és ahol a magatok urai lehettek:

  • Marcsi Apartmanok, , 4200 Hajdúszoboszló, Dankó u. 26. szám -megtekintés térképen; NTAK regisztrációs szám: MA19019009

BEJELENTKEZÉS:

  • Bejelentkezés kuponkódod megadásával, a +36-20/500-0531, +36-30/286-8665 telefonszámok egyikén, vagy luxusapartmanok@gmail.com e-mail címen.

A szálláshelyet 12-13 óra között lehetséges elfoglalni.

Honlap: www.luxusapartmanok.eu

Felárak, opciók

  • Idegenforgalmiadó: 2022-ben kb.  500 Ft/fő/éj (18 év felett) + egyszeri 5.000 Ft adminisztrációs díj.
  • Előszezonra 2022-május 28-ig minden utalványhoz + 2 éjszaka szállása ajándék, ellátás nélkül. Amennyiben az ajándék éjszakák Kiemelt időszakra: iskolai szünetek és hétvégére és ünnepi időszakra esnek, a foglaláshoz az adott felár megfizetése szükséges.): 1500.-ft/fő/éj
  • Klíma használat (hűtés-fűtés): 2.000 Ft/klíma/nap - előre egyeztetéssel.
  • Gyermek felárak reggelis ellátással: 
  • Egy gyermek ellátás nélkül 02 éves korig ingyenes.
  • 2-10 éves korig: 5.500 Ft/fő/éj, 10-17 éves korig: 6.500 Ft/fő/éj. 17 éves kortól további felnőtt is tud érkezni ugyanabba az apartmanba félpanziós ellátással: 7.500.-ft/fő/éj
  • Állatbarát szálláshely, 1 db kisállat 2 kg-ig ingyenes, felette 2.500 Ft/éj max 10 kg-ig szobatiszta kisállat

További információk

  • Minimum 4 éjszakás tartózkodás esetén hétfőtől péntekig terjedő időszakban az NEAK által támogatott gyógykezeléseket most kedvezményes áron vehetik igénybe: Napi 4 gyógykezelés (01 termál gyógymedence, 02 kádfürdő, 03 iszappakolás, 04 súlyfürdő, 05 szénsavas fürdő, 06 orvosi masszázs, 07 vízsugár masszázs, 08 víz alatti csoportos gyógytorna) + fürdőbelépő - hétköznap - mindössze jelenleg: 1.900 Ft/hétköznap csomagáron.
  • A kezelések igénybevételéhez érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és magyar TAJ kártya szükséges! Beutalóra nincs szükség.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 6.000 Ft-ért! A különbözetet, ami 43.990 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szálláshelynek fizethetsz készpénz befizetéssel, banki utalással vagy akár SZÉP kártyával online a foglaláskor!

Lemondási feltételek

Időpont módosítás egy alkalommal 20 nappal korábban előre értesítve történhet telefonon 11-18 óra között. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül.

Szolgáltatás helye
4200 Hajdúszoboszló, Dankó utca 26.

hajdúszoboszlói pihenés kuponunk leírása

Közös tökéletes kikapcsolódás

Nincs is jobb annál, mint hogy kiszakadtok a megszokott körforgásból egy időre, hátrahagyva a gondokat és mi is lenne jobb lehetőség, mint hogy ezt egy kellemes, hangulatos és pihentető környezetben tehetitek meg?! Engedjétek el magatokat és töltsetek el pár üdítő napot Hajdúszoboszlón!

A fürdők Mekkája

Hajdúszoboszló az Alföld egyik leghíresebb üdülővárosa, ami híres a városban megtalálható fürdőkről. Ez a város Debrecentől mindössze 21 km-re található és szabadidő kínálata pároknak, kis- és nagy gyerekes családok számára is temérdek lehetőséget biztosít, így garantáltan mindenki megtalálja azt a programot, amit igazán keres.

Hajdúszoboszlón többek között megtalálható a Strand, gyógyfürdő, Aqua Palace, Aquapark, uszoda, amely nem csak az önfeledt szórakozást garantálja, de a gyógyvíz által kezelhetők reumás és ízületi betegségek, gyulladások, izom- és csontsérülések, valamint némely bőrbetegségek is.

A gyönyörű környezet teret enged különféle hosszúságú túráknak is, valamint a város bővelkedik látnivalókban, ezért a kulturális programok is adottak.

3 nap/2 éj 4 fő részére, vagy 4 nap 3 éj két fő részére, félpanzióval, kerékpárhasználattal, ajándék éjszakával, kisállatoddal ingyenes Hajdúszoboszlón!  Kiemelt fürdőövezetben található Marcsi Apartmanokban, félpanziós ellátással, megfizethető áron!

A Marcsi Apartmanok

Akár átutazó, vagy hosszabb időt eltöltő párok, családok, baráti társaságok számára kényelmes, otthonos szálláslehetőségeket kínálnak.

2008-ban épült 2 szintes, mediterrán stílusú, jól felszerelt apartmanokban egész évben szeretettel várják Önöket, ha csendes, nyugodt, igényes környezetben szeretnének eltölteni pár napot/hetet.

A szálláshely 2 db egylégterű apartmannal rendelkezik. Az alsó szinten 32 m2-es, a felső szinten pedig 35 m2-es stúdió-apartmanban, egy légtérben található a nappali, a háló és a konyha - a felső szinten kis étkezővel kiegészítve - külön a fürdőszoba biztonsági üvegajtós zuhanyzóval és a toalett.

Az apartmanok teljesen szeparáltak, külön bejárattal. Parkolási lehetőség az udvarban. A fürdőtől 10 perces sétára, egy csendes egyirányú utcácskában található az apartman. Felszereltségük: Biomatracos franciaágyak (180x200 cm fekvõfelülettel), évszaknak megfelelõ ágybelivel.

Szállodai minőségű damaszt ágynemű huzattal és törölközővel 50x100-as adjuk át. Ágyazható mexikói kanapéágy (160x200 cm fekvőfelülettel, hét komfortzónával, bőr-szövet kombinációval) színes tv LED-es 81 cm-es,  zuhanyzós fürdőszoba, erkély, Wi-Fi, légkondicionáló (térítés ellenében). Zárt, térköves parkolási lehetőség biztosított térítés ellenében.

A teljesen felszerelt konyha. Mindenféle konyhai, fürdőszobai és általános tisztítószer, takarító-eszközök is rendelkezésre állnak. A kertben kerti bútorok, valamint grillező hely, a kerti sütéshez eszközökkel. Az apartmanok nem dohányzóak! A kertben kijelölt dohányzóhely van. 

Az apartmanok egy légtérrel rendelkeznek:

  • háló és nappali konyhasarokkal,
  • zuhanyzós fürdőszoba

Az apartmanban franciaágy, kihúzható kanapé található, mely egy további pótággyal való bővítési lehetőség adott! A szobában wifi elérhetőség adott, 81 cm-es LCD televízió található műholdas adásokkal, valamint térítés ellenében légkondicionáló berendezés vehető igénybe.

Meneküljetek el a külvilág zajától egy időre és élvezzétek a hasznosan, kellemes pihenéssel és relaxálással töltött közös időt a Marcsi Apartmanokban!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!  Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu