3 nap/2 éj 2 fő részére, masszázzsal, reggelivel a Stories Boutique Hotelben

Stories Boutique Hotel | Budapest, VI. ker.
  • Hosszú, fáradt mindennapok? Idejét sem tudod mikor pihentél meg rendesen? Akkor állj meg egy kicsit a karácsonyi forgatag előtt!
  • Budapest belvárosában található Stories Boutique Hotelban tölts el 3 nap 2 éjszakát kettesben a pároddal, kontinentális reggelivel, miközben egy kényeztető masszázsban lehet még részetek. 
  • Élvezd a luxus pihenést és kezd újult erővel a munkanapot! Vagy lepd meg párodat karácsonykor ezzel a hihetetlen ajánlattal! 
Ár:84.800Ft116.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
28% kedvezmény
116.800 Ft
28%
32.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.10.27. - 2021.01.27

Pihentető napok kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalomra szóló kupon, amely tartalma 3 nap 2 éjszaka 2 fő részére a Stories Boutique Hotelba, masszázzsal és reggelivel. 

  • Szállás típusa: Junior Suite szoba típus
  • Ellátás: Reggeli (Kontinentális reggeli, amelyet jelenleg szoba szerviz formájában szolgálnak fel. )
  • Csak 2 főre vonatkozik az ajánlat, plusz fő nem vehet részt. 
  • Vendégenként 1*45 perces teljes testre szóló masszázs.
  • Egyéb a csomagban biztosított szolgáltatások: Korai bejelentkezés (12 órától) és késői kijelentkezés (12 óráig) + Ingyen tea/kávé a recepción található Snack Bar-ban. 
  • Szabad helyek függvényében akár hétvégén is felhasználható felár nélkül! 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.10.27. - 2021.01.27 között

Bejelentkezés

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-1/808-0980 telefonszámon, vagy az info@storiesbudapest.com e-mail címen. 

Felhasználás

Beváltható: 2021.03.31. / kivéve: 2020.12.23-2021-01.03. /

Ha több időt szeretnétek ott tartózkodni, összevonható több kupon, így bátran vásárolhatsz többet is. 

További információk

  • Idegen Forgalmi Adó: 18 év felett - 2020.12.31-ig nem fizetendő! - 2021-től 4%, ami a helyszínen becheckoláskor fizetendő. 
  • Parkolás: Az épület helyszínén nincs, de az utcán vagy a környékbeli mélygarázsokban van rá lehetőség. A legközelebbi mélygarázs kb. 100 méterre található.

Lemondási feltételek

Időpont lemondásra/módosításra legkésőbb a foglalt időpont előtt, vagyis a chek in előtt 24 órával van lehetőség. 

Szolgáltatás helye
1061 Budapest, Király utca 26.

Pihentető napok kuponunk leírása

Legyen Neked is részed egy kis luxusban! Élvezd a szoba adta hangulatot, a kényeztető masszázst és a finom reggelit az ott töltött idő alatt!

Fáradt, nyúzott vagy a hosszú napoktól? Pihenésre és egy kis kényeztetésre vágysz? Akkor van egy jó hírünk számodra, hiszen most olyanban lehet részed, mint egy igazi sztárnak!

Ajánlatunk keretein belül a Stories Boutique Hotelban, Budapest belvárosában tölthetsz el 3 nap 2 éjszakát kettesben a pároddal , miközben egy teljes test masszázsban lehet részetek. Továbbá, a nap legfontosabb étkezését figyelembe véve, kontinentális reggelivel vár Titeket a hotel. 

Mindenki megérdemel egy kis pihenést, hogy újult erővel kezdje meg a munkanapot, és mi más is lehetne jobb, mint egy masszázs, finom reggeli és egy kényelmes, design-os szobában megpihenni.  

Mit is tartalmaz?

Ajánlatunk keretein belül most 3 nap/ 2 éjszakát tölthettek el kettesben egy luxus lakosztályban, Budapest belvárosában, a Stories Boutique Hotelban. Lehetőségetek van korai bejelentkezésre, 12 órától és késői kijelentkezésre, 12 óráig, hogy az utolsó nap se a korán kelés, kapkodásról szóljon.  

Stories Boutique Hotel masszázzsal

Ahhoz, hogy még pihentetőbb legyen ez a pár nap, a luxus szoba mellé még masszázs is tartozik. Vendégenként 1*45 perces teljes testre szóló masszázsban lesz részed, amely előre egyeztetett időpontban, a szobában történik. Hihetetlen, igaz? Mintha csak a mesékben lennénk! 

Ha éppen úgy kalkuláljátok a dolgokat és egy hétvégi időpontot választotok a luxus pihenésre, szabad helyek függvényében még erre is van lehetőség. Azonban erről mindenképp egyeztess a szolgáltatóval. 

A csomag tartalmazza a kontinentális reggelit, amelyet jelenleg szoba szerviz formájában szolgálnak fel. Továbbá a recepción ingyen kávé vagy tea található a Snack Bar-ban, amit nyugodtan fogyaszthatsz.  

Ha idén 2020.12.31-ig foglalsz időpontot az idegen forgalmi adót nem kell kifizetni, azonban 2021-től 4%, amelyet a helyszínen becheckoláskor kell kifizetni. 

Az épületben nincs helyszíni parkolás, de az utcán vagy a környékbeli mélygarázsokban van rá lehetőség. A legközelebbi mélygarázs kb. 100 méterre található. 

Stories Boutique Hotel

A lakosztályhoz tartozik: 

  • Tágas nappali
  • Külön hálószoba
  • Fürdőszoba
  • Bár rész
  • Designos bútorok és műalkotások
  • Ingyenes WIFI
  • LCD TV
  • Hajszárító
  • Luxus ágynemű és plüss pamut törölköző
  • Fürdőköpeny és papucs
  • Nespresso kávéfőző
  • Laptop méretű széf

Te is szereted a kényeztető, pihentető napokat? Megosztanád ezt a kedveseddel? Akkor itt a lehetőség és csapj le kedvezményes DD kuponunkra és töltsetek el 3 nap / 2 éjszakát Budapest belvárosában, ahol ajándékba teljes test masszázst is kaptok mind a ketten. Legyetek kicsit együtt, pihenjetek és élvezzétek a luxus pihenést! Vedd meg most a kupont és lepd meg párodat karácsonykor ezzel a kuponnal! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu