3 alkalom 90 perces ayurvédikus páros masszázs napközben 17 óráig. Kerüljetek harmóniába magatokkal!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • 3 alkalom 90 perces indiai ayurvédikus páros masszázs vár rátok varázslatos hangulatban, exkuzív környezetben!
  • A masszázson felmelegített illóolajok teremtenek harmóniát a test és a lélek között.
  • Kapcsolódjatok ki nap közben 10-17 óra között és töltődjetek fel egzotikus élményekkel, a VII. kerületi Diamond Masszázs Stúdióban, kedvezményes DD kuponunkkal!
Ár:16.990Ft79.200 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
79% kedvezmény
79.200 Ft
79%
62.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.08.10. - 2018.12.03

ayurvédikus masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 alkalom 90 perces ayurvédikus indiai páros masszázs

  • A kupont hétfőtől péntekig 10 és 17 óra között tudod felhasználni, vagyis minden szolgáltatást maximum 17 óráig lehet igénybe venni. Tehát az utolsó bejelentkezésnek legkésőbb 15:30 óráig meg kell történnie.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.08.10. - 2018.12.03 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni elsődlegesen email-ben, a masszazsbudapest@gmail.comcímen lehetséges. A+36-20/220-7001-es számon csak korlátozottan értek el minket.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • A páros masszázs azt jelenti, hogy mindketten egy szobában, de külön ágyon fekszetek, a két masszőr pedig szinkronban végzi a masszázst.
  • Az indiai masszázs teljes testre szól, talp, lábak, hát, nyak, váll, karok, has, mellkas és arc is benne van.
  • A masszázs simító és dörzsölő mozdulatsorozatból áll, melynek célja a test ellazítása és nyugtatása.
  • Az ayurvédikus masszázs a felmelegített illóolajok hathatós segítségével megteremti a harmóniát a test és a lélek között.
  • A masszázst két női masszőr végzi. 
  • Amennyiben bármilyen egyéb egészségügyi problémával rendelkezik pl. csontritkulás, trombózis, magas vérnyomás, szívritmus zavar, stb, kérjük a helyszínen mindenképpen jelezzék felénk.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

Ellenjavallatok:

A masszázs a következő betegségeknél nem vehető igénybe: daganatos megbetegedés, pacemaker, fertőző betegségeknél, bőrbetegségek fennállása esetében.

A masszázs terhesség ideje alatt nem végezhető! Más masszázsra nem cserélhető fel és nem bontható fel! Más akcióval nem vonható össze.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legalább 48 órával! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
113 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"A masszázs zseniális volt, azonban a jacuzzi terem nagyon fülledt, a víz túl meleg volt és alig lehetett bent levegőt kapni. Ott nincs megoldva a szellőztetés. Ezért hamarabb kellett eljönnünk, nem tudtuk mind a 2 órát elhasználni."
Barkóczi Barbara

ayurvédikus masszázs kuponunk leírása

Ayurvédikus páros masszázs a test és lélek egészségéért

Szeretnétek egy különleges élményben részesülni? Szívesen elutaznátok egy egzotikus helyre, de erre nincs jelenleg lehetőségetek, vagy időtök? Részesüljetek egy különleges, ázsiai élményben, egy varázslatos kultúra kis szeletében, miközben teljesen ellazultok. Tökéletes napközbeni kikapcsolódás.

Indiában a masszázs nagyon sokrétű és szerteágazó. Jellegzetessége, hogy ott az izmokat nyugtatással lazítják, illetve mindenképpen a harmóniára törekszenek. Fontos, hogy ne csak a test, hanem a lelkünk is ellazuljon kellőképpen. Ha szellemileg ellazultunk, elfelejtettük a stresszt, a testünk is sokkal hamarabb oldódik.

Páros masszázsok a Diamond Masszázs Stúdióban.

Próbáljátok ki párosan, egyszerre az egzotikus és varázslatos indiai gyógyító világ tudományát. Az ayurvéda jelentése az élet tudománya. Őshazájában speciális, szerteágazó masszázs tudománnyal gyógyítanak. Európában leginkább az ayurvédikus indiai,,meleg olajos masszázs terjedt el. Lényege, hogy kellemes hőmérsékletű, meleg olajjal történik a masszázs. A masszázs lazító és nyugtató, főképp, simító és dörzsölő mozdulatokból áll. Továbbá akupresszúrás és ízület kimozgató elemeket is tartalmaz a masszázs. A cél legfőképpen a test lenyugtatása, a vérkeringés serkentése, a stressz elűzése.

A jobb oldali képen a Diamond Masszázs Stúdió masszázságyai láthatók:

Páros masszázsok a Diamond Masszázs Stúdióban.

A masszázshoz használt olajok kellemes hőmérsékletre vannak felmelegítve, természetesen az illóolajok kellemes illata is párosul a masszázs mellé. A masszázs teljes testre szól, mert csak így lehet az indiai masszázs lényegét megmutatni és átérezni. A masszázs során, az izmokat kellemesen átdolgozzuk lágyabb technikával. A lelket pedig stresszmentes állapotba hozzuk. A meleg, aromaterápiás olajok segítenek a teljes relaxáció elérésében. Most már nem kell elutaznotok ahhoz, hogy kapjatok egy kis egzotikus élményt. Csak gyertek el a Diamond Masszázs Stúdióba, a kényeztető masszázsok birodalmába.

Természetesen a kupont barátnőkkel, rokonokkal, munkatársakkal is igénybe vehetitek:

Diamond Masszázs Stúdió fogadótere:

Páros masszázsok a Diamond Masszázs Stúdióban.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu